visaton scrie:
S-au facut zeci de experimente(Marea Britania, Germania, Elvetia, SUA, Rusia, etc) pana acum dar nu se stia de ele deoarece nu au fost publicate pana de curand, dar cu ocazia marelui event de la geneve se stie de ele aveti aici un link in care puteti citi despre fizica particulelor
http://www3.fizicaparticulelor.ro/index ... &Itemid=47Oricum asta e cel mai mare dupa cum zic multi dintre forumisti asa ca totusi sunt energii destul de mari la mijloccum afrima si
Catalin caruia ii dau dreptate in privinta vechimii experimentelor inca din 1929, doar ca noi am aflat abia acum cu ocazia lu "big one", particulele vor atinge vit luminii sau mai sus; eu astept ziua ce mare sa vaz atunci ce se intampla, cred totusi ca in cazul unui esec(care are o rata de 0.0001%) va matura geneva(si ceva imprejurimi eventual), si ca nu se va forma o gaura neagra dupa cum sustin unii.
legat de expermentele facute pana acum vreau sa iti zic ca au fost facute publice dar nu la Taraf TV sau la OTV
ele sunt publice dar se difuzeaza pe Discovery .cauta pe odc great 100 discoveries ,daca luna nu ar exista si cum a fost creat universul.Ai o gramada de titluri care te pot lamuri ca experimentele sunt publice de mult.
Ce mi se pae mie ciuda este faptul ca proiectul a fost tinut secred atata timp si deodata a devenit public.Ceva e putred aici.
Oricum ceva rau nu are ce sa iasa din acest experiment.