Vreau sa incep prin a va saluta respectuos dragi forumisti. Mentionez faptul ca sunt un user nou al acestui forum, il urmaream doar din "umbra", ca sa zic asa ...
Mi'am facut cont aici datorita lui Adi_Rcf ... De ce datorita lui ?
Pai treaba sta cam asa. Recent, la un eveniment major in Baia Mare (Sarbatoarea Castanelor), l-am intalnit pe Adi acolo.
Sarbatoarea s'a desfasurat pe parcursul a 3 zile si pe o suprafata foarte mare, in jurul stadionului. La acest eveniment, s'au remarcat doar 2 sonorizari, si anume: Sonorizarea celor care s'au ocupat de concertele de pe stadion ... si sonorizarea lui Adi_rcf.
Cu toate ca si altii s'au ocupat de sonorizari la diverse stand'uri, cei de pe stadion si Adi, ii obturau. Adica, la naiba. Eram in multime (cam 7-8 oameni pe metru patrat) se auzea muzica cand treceai pe la fiecare stand (manele bineinteles), dar se auzea niste muzica house undeva la 500 metrii departare, care acoperea subtil maneaua. Am vrut sa vad imediat de unde vine sunetul ... si am luat un prieten cu mine, sa vedem si noi exact "sursa" sunetului. Zis si facut. Am mers dupa sunet, pe masura ce ne apropiam basul era inconfundabil .. si nu doar basul ... lumea se distra, ne facem loc prin multime sa ajungem la Dj. La laptop, cu niste ochi cat cepele, dand din cap, cautand entuziasmat urmatoarea melodie ... Adi_Rcf in persoana. Il salut, si ii spun ca vreau sa stiu ce naiba a adus cu el la acea sonorizare ... ce ascund acele "cutii".
Ma intreaba de unde il cunosc, ... ii spun ca de pe forum .. si ca sunt prieten cu un vecin de al lui. Imi spune ca se grabeste ... si incheie discutia: "Fa'ti cont pe forum, posteaza ca vrei sa vezi cu ce scule sonorizez aici ... si iti raspund cu placere. Distractie, salutare "
Ei, contul este facut, postul la fel ... astept raspunsul lui Adi (cu poze daca se poate)
PS: imi cer scuze moderatorilor daca am postat gresit topicul (sunt nou), si pentru carnatzul de cuvinte (introducerea era necesara).
|