The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 1:36 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 02, 2008 12:11 am 
Baia Mare n-a pupat in veci asa sistem eficient.

Sunetul e extrem. Eu am ramas mut la probele pentru tobe. eram la veo 400 metrii de stadionul unde era scena si am ramas efectiv mut. Beton Adamson-ul. Bine a zis Mackie... Efectiv mori.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 02, 2008 12:43 am 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
si cand te gandesti ca am reusit sa incalzim la ultimul eveniment in aer liber cablu de 5x10mm patrati.... :twisted:

poate cu lumini cu tot, ca altfel ar fi cam coplicat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 02, 2008 1:11 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

lumini plus incarcare nesimetrica pe faze

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 05, 2008 4:33 pm 
Neconectat
User

Imagine

tipa cu ce a gresit de ati arestat-o in halul asta ? :lol:
i-ati facut si perchezitie ? :twisted:

dar ce avem aici ... un mic afis ?

frumos
ce dimensiuni are ? cat a costat ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 05, 2008 4:41 pm 
Tipa aia a fost super. Mi-a multumit pentru muzica de vreo 20 de ori. Mie chiar mi-a parut rau ca a trebuit sa plece mai devreme.

Banneru ala are 2m x 0.8 m. 1 mil

Personal nu-mi place, deh, facut la urgenta. O sa trec pe meshuri in fata boxelor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 05, 2008 4:48 pm 
Neconectat
User

In pirmul rand felicitari Adi pentru eveniment:)!

Am vazutg la Cerbul de aur ca au alimentat tot ce au avut cu 6 cabluri de 240 mm tot ce au avut, din pacate nu am stat pana la eveniment.Si asta vara a fost un concert pe plaja Hanul Piratilor pentru cine stie ,si inginerul de sunet mi-a zis ca au 50000w rms(sistemul era adus din bucuresti)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 05, 2008 6:31 pm 
Neconectat
User

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 05, 2008 10:38 pm 
Neconectat
User

Hmm ..."SCENOTEHNICĂ"!?? :)
Îmi place că ţintiţi departe...dar nu e prea devreme?
Ştiu că ştiţi că scenotehnica înseamnă ceva mai mult decât o sonorizare de concert electoral sau de festival de bere, pere şi alte ...repere. :wink: :)

Baftă să puteţi acoperi tot termenul...şi ...la nivel de top!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 05, 2008 11:10 pm 
GeriLX, scenotehnica nu inseamna cumva o schela de zidari cu o stiva de boxe, o daraba de cabluri si 2 par-uri pe care sa prajesti o tigaie cu niste mici ?

Poate nu esti roman trecut prin viata. Cand e vorba de bani, faci pe dracu-n 4.

Citat:
Îmi place că ţintiţi departe...dar nu e prea devreme?

Daca nu acuma, cand ? Sa astept sa am toti banii pentru tot echipamentul ce l-ai vazut probabil in "The Pulse" concertul de la Pink Floyd din 94 ?

Am spus si mai sus, nu-mi place bannerul, era o chestie foarte urgenta, decat nimica... mai bine ceva acolo sa fie. Oricum, am dat 1 mil pe el si am scos un bal de boboci din cauza lui. Eu spun ca investitia, chiar daca e aiurea si la repezeala, daca a adus deja un porfit de 10 ori mai mare fata de cat am investit in bannerul ala.

p.s.

Daca s-a postat bannerul, parca vad ca ajung pe speakerplans la aceeasi categorie cu .-ul si pro-tv-ul :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 06, 2008 11:37 pm 
Neconectat
User

Nu o interpreta ca miştocăreală, că nu e. :)
Mă bucur sincer când vă cum faceţi treabă şi...creşteţi, la nivel de scule şi profesionalism. Eu nu am firmă aşa că îmi permit să fiu sincer şi admirativ sau critic fără să fiu suspectat de...invidie sau zeflemea concurenţială. Sper.
Ultima propoziţie din postul meu e chiar o urare sinceră.

Bine că aţi trecut aia în afiş. Dar asta vă obligă... :wink: :) . Clientul cere ...voi daţi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 07, 2008 7:07 am 
Geri LX scrie:
Clientul cere ...voi daţi.

Ceva de genul. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 07, 2008 9:15 am 
Neconectat
Admin
Admin

Nu este obligatoriu să deţii toate echipamentele posibile.
Important este să le poţi procura, împrumuta, închiria atunci când clientul îţi solicită.

Cunosc mai multe firme mari care au trecute sculele altora în lista lor de echipamente, pe principiul că le pot furniza. Clientul nu este interesat cine este proprietarul sculelor ci doar să îi mergă totul cum trebuie la eveniment.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 10, 2008 4:44 pm 
Neconectat
User

Am fost si eu acolo chiar am zis ca suna belea ... si acum ma bucur ca am gasit oamenii care au facut acea sonorizare ... sunteti tari

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Oct 10, 2008 6:35 pm 
me_75 scrie:
sunteti tari

Merci, vroiam sa ne asiguram ca afla si altii :mrgreen:

P.s.

Intrebare pt studiu de caz.

Mi-ai vazut bannerul in pozitia in care era acolo ?, sau te uitai de unde vine sunetul ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Oct 25, 2008 12:49 am 
Neconectat
User

deci inafara de houseul ce a mers non stop sambata si duminica .... mi-a placut de CORCI care a rupt stilu pe dans tectonic =)) adi sti tu de cine vorbesc sau cel putin cred ... si inca ceva sunetu se auzea chiar mondial avand vedere la cate persoane si ... ca , concertul a fost la o aruncatura de batz.... da adi ... asa de curios ai fost pana pa scena sa vezi ce fac basii lu aia ? cel putin io respiram fara sa vreau =))) hai inca 1 data bravo adisor ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 93 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2