Leco scrie:
Parakiosu2 scrie:
yamaha face orice mai putin boxe
Poate ne intilnim la vre-un eveniment, sa te ajut sa-ti schimbi un pic parerea, si eu eram mai "pesimist" inainte de a le lua.
La 1500 ron sint o superafacere.
decit sa dau 6000 ron pe o dynacord, sau turbosound,prefer ce-mi place mie, la banii care imi convin mie.
Mi se par foarte exagerate preturile la marile firme ce se gasesc pe la noi.
Vad ca tu esti cu RCF-ul.
Cred -dar nu sunt sigur-ca am mai avut discutia asta pe mess in care vroia o oferta de pret pentru 2 boxe FR si unde iti explicam ca pentru boxe de 600 w rms iti trebuie minim amplif de 2 x 1000 w si tu o tineai ca 500 w e de ajuns

.ma insel sau e aceiasi persoana?cel putin dupa boxe asa pare.Daca ma insel imi cer scuze.
Eu nu sunt cu RCF-ul si pe departe cu pioneer.urasc firmele care cer foarte multi bani pe boxe sau alte achipamente.
Dar am avut ocazia sa cumpar Site-ul respectiv cu tot cu firma si cu tot cu echipamentele de pe site doar cu 5000 de euro .Si bineinteles ca le-am luat fara sa stau prea mult pe ganduri.Si tu le-ai fi luat fara discutie.
numai subwooferi costa 4000 ron bucata.nu mai vorbesc de cd player si de luminile de la martin sau de mixer-e.
Daca ai dat 1500 ron pe 2 boxe care sunt mai ieftine ca Behringer nu iti pui un semn de intrebare?
Eu personal de la yamaha am folosit mixer-e (pentru care am tot respectul) boxe (care m-au dezamagit toatal fata de specificatii) si amplificatoare ca sunt cat de cat ok.