The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iul 03, 2025 8:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Recalcitranti la evenimente....
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 10:47 am 
Neconectat
User

In ultima vreme am inceput sa fiu chemat din ce in ce mai des la evenimente (nunti, cumetrii, baluri, petreceri private). Asta ma bucura enorm deoarece am scos un profit bunicel anul acesta de pe urma echipamentului meu umil :D . Totusi am inceput sa ma lovesc de unele chestii cam problematice. Stilul meu de muzica pare sa fie multumitor ptr 99% din invitatii unui eveniment. Reusesc lejer sa tin lumea in picioare pana dimineata :D , insa sunt unele persoane recalcitrante care te calca pe nervi si te scot din sarite cum am patit la ultima sonorizare de vinerea trecuta la un bal al bobocilor. Pana la 12-1 a fost perfect, dansau "studentii" de n-aveau treaba, eu imi vedeam de ale mele lejer, fara sa ma deranjeze nimeni nici macar cu vreo preferinta muzicala. Ei, dupa ora 1, au intrat niste intrusi, asa zisii golani ai orasului, care erau cam piliti si au inceput cu preferinte in materii de manele super scarboase, live-uri de-ale lui Salam si alte chestii dezgustatoare. Le-am tinut hangul cu vreo 2-3 piese aruncate printre melodiile care placeau copiilor dar in scurt timp a inceput vacarmul. Golanii aveau din ce in ce mai multe pretentii. deja nu mai reuseam sa fiu atent la ce muzica pun si era foarte grav. Pana nu am trosnit 2 dintre ei nu am avut ce face. Mentionez ca de cand fac sonorizari , acesta e primul eveniment cand a trebuit sa aplic forta pumnului. Si chestia asta e cam neplacuta mai ales cand se uita si profii la tine.
Intrebarea mea este: cum reusiti voi sa aplanati conflicetele de genul asta? Sincer, cand patesc asa imi vine sa ma las de toate... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 12:08 pm 
Neconectat
User

din punctul meu de vedere trebuie urmati pasii:
- pt inceput o dai la pace cu ei si le pui melodiile dorite sau ceva apropiat ca sa le inchizi gura
- daca insista cu nesimtire - vorbesti cu organizatorii evenimentului, le atragi atentia
- daca nici organizatorii nu fac nimic - chemi paza
- daca nu ai paza - pui mana pe bâtă si-ti rezolvi singur problema :roll:

totusi mi-e greu sa cred ca la un asemenea eveniment nu se asigura paza

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 1:43 pm 
Neconectat
User

Paza? Cred ca vb de lucruri sfinte.... Doar 2 profesori de sport ai liceului vai de steaua lor... Vb ta, cel mai bine sa incluzi in bagaj bata de baseball :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 4:29 pm 
daca ai 21 de ani si nu ai cazier iti iei un Pistol Airsoft si il tii pe mixer ......... cand vine unu dasta si devine recalcitrant de trebuie batut ii dai 2 bilute dalea de cauciuc in piciare de nu`i mai trebuie a-2a oara scandal

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 4:50 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Va luati consola Denon HDD si le spuneti ca nu aveti manele pe hard.
Asta este.

Daca aveti playere, nu merge.
Se duc la masina si aduc ei :wink: .

Eu am avut niste meciuri de genul acesta, dar dupa ce mi-am luat bodygurd pe unul care l-a bagat in spital pe smecherul orasului, mi-am vazut de treaba linistit.

In general este bine sa evitati pe cat posibil orice conflict, pentru ca daca te pui cu idiotii o sa te astepte afara si iti dau in cap pe la spate. Am vazut chestii din astea. De regula sunt si prosti si lasi.

Nu ii provocati si daca va ameninta opriti muzica si chemati politia.
Cu violenta nu rezolvati nimic, iar la o adica, ei sunt mai multi, mai motivati si o sa spuna ca ei au fost cei provocati.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 5:04 pm 
Neconectat
User

da aici ai dau dreptate lui dna si pistol daca ai ai cumintesti pe moment dar dupa aia poti pati mai rau asa ca trebuie sa evidam chestiile aste de conflicte ai explici moarte caprioarei vezi daca merge daca nu al chemi pe organizator ai zici carei treaaba si ai zici sa linisteasca lucrurile se rezolva si cu vb buna daca stii sa vb si lasi impresile te faci mic bagi coada intre picioare si merge zici ca ei si faci ca tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 7:12 pm 
Neconectat
User

Da mai sunt si recalcitranti,am patit-o si eu odata:eram cu un amic cu care m-ai fac sonorizari la un banchet de clasa a 12-a toate bune si frumoase pana vine un smecheras de bani gata bineinteles sa-i bag manele,ok al servesc cu 2-3 manele dupa care dau pe altceva sa danseze toti.
La un moment dat 2-3 noaptea bag niste oldies sa miste si profesorii ca i cam lua somnul faza la care iar apare cocalarul sa-i pun manele,i zic ca mai tarziu ca ar dansa si profii cocalarul incepe cu faze de genul ca il chem pe ala sau pe nu stiu care.ma enervez i bag p**a in gura de betiv ordinar si gealat si pleaca.
Apare pe la 7 cand strangeam sculele ca ne asteapta afara ca o luam.Am un prieten sergent la jandarmerie si ma gandesc ca daca is prea multi il sun si vine ala si i baga in duba.
Iesim in fata localului erau vreo 6 noi eram 2,i zic la prietenul cu care eram sa traga masina eu intre timp ma iau in gura cu iei da aveam in mana un stativ de boxe cu gandul ca le dau la 2-3 in cap si restul or pleca.
Dupa discutii si amenintari ma enervez de m-i se umfla vena pe gat si ma dau la ei cu stativu faza la care cocalarii o intind pe bulevard.

Concluzie cu omu prost si beat altfel nu poti,acuma am un pulan primit cadou care il duc cu mine in geanta si il mai arat din cand in cand la care nu se linisteste.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 7:30 pm 
black_knight scrie:
- pt inceput o dai la pace cu ei si le pui melodiile dorite sau ceva apropiat ca sa le inchizi gura
- daca insista cu nesimtire - vorbesti cu organizatorii evenimentului, le atragi atentia

DNA scrie:
In general este bine sa evitati pe cat posibil orice conflict, pentru ca daca te pui cu idiotii o sa te astepte afara si iti dau in cap pe la spate. Am vazut chestii din astea.

Cu alte cuvinte cam tre sa te umilesti in fata lor.

Tineri cocalari smecherasi in gasca, mosi pisalogi beti si pusi pe scandal la nunti, omul de revelion ce-i trebuie numai valsuri.

Cam astea-s categoriile de cea mai joasa speta cu care te poti intalnii.

Am avut de-a face sambata asta cu 120 de persoane dintre care vreo 30 erau chiar rase pure de pe sate si am jurat ca fac rost de nuamrul lui traian ilea cu pusca si cureaua p*zdii, il sun si-i bag ceva in gura pt piesa aia furata pe care tot o canta. :? Efectiv am cedat psihic sambata si mi-am revizuit putin scorurile la sonorizari ce se-anunta a fii mai mici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 10:39 pm 
Neconectat
User

eu am facut altceva... la mine pretul este un fel de filtru, la fel si muzica pe care o pune, predominant dance, house comercial, dar nu lipsesc si clasicele La multi ani, meneaito,sopa romana si multe altele. pot sa zic ca... 'am educat publicul' :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 10:52 pm 
Neconectat
User

eu am povestit ce trebuie facut .... nu ce as face eu :lol:

am avut un incident .. pe la inceputul anului, la revelionul ospatarilor
se luase un cocalar cu pantofi de lac + camasa cu dragon pe spate de calin (el fiind omul de la butoane) .... vroia ceva manele infecte ..... calin ii zisese ca o sa fie, sa mai astepte .. bla bla bla ....
tipu s-a isterizat brusc si a devenit recalcitrant
eu stateam pe scaun langa calin si am vazut faza in totalitate
nu au trecut 5 secunde si deja il luasem de-o halipa si l-am scos afara ... cu gandul sa-i explic calm care e problema
el probabil a inteles altceva, vazandu-mi in totalitate ce-i 1.93 metri si i-au trecut nervii imediat
nu am stat 20 de secunde afara ca deja mai iesise si dupa noi si alti oameni de la petrecere care au vazut faza, cu gandul sa-l salveze pe tanarul spalator de vase de-o bataie
situatia s-a aplanat ... tipul si-a cerut scuze ... si lumea s-a distrat in continuare

in fine .... e urat cand se ajunge la asa ceva
daca ar fi dupa mine .... eu i-as percuta pe toti, la a-2a abatere
il avertizezi odata ... si daca nu intelege - se aplica legea junglei

e un risc in meseria asta care trebuie asumat :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 03, 2008 11:01 pm 
Neconectat
User

Cum a zis si R@C@U mai sus... zici ca ei si faci ca tine. Am patit si eu la un botez odata, a venit omu de-acasa cu cd-uri (manele..). A venit la noi sa bagam niste manele, am bagat 2-3 si am bagat altceva ca deja nu mai dansa lumea. A venit iar sa bag manele dupa ceva vreme. Am bagat iar... iar am schimbat. Iar vine sa bag. Si apoi am inceput sa-l duc cu vorba. Ok o sa bagam... da, da-ti cd-ul sa ne uitam sa vedem ce aveti pe el... etc etc. La fiecare 5 minute venea, dadea alt cd, i-l dadeam pe cel vechi inapoi :))
P.S: Omul era pe la 40 de ani, beat mort.

La astfel de evenimente nu prea ai ce sa faci decat sa inghiti in sec si sa faci ca ei (sau macar sa te prefaci). Pana la urma conteaza sa le placa invitatilor cum a iesit si nu tie :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 10:27 am 
Neconectat
User

Si eu am patit-o saptamana trecuta.... tipul avea vreo 20 de ani, i-a dat un cot in gura si la mireasa..... si din intamplare s-a luat si de mine.Ma ameninta si chestii din astea .... pana l-am scos afara si l-am executat putin :)).

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 3:17 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

da rai sunteti pe forum ... asa o fi si in realitate?

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 3:41 pm 
Neconectat
User

stefanev scrie:
da rai sunteti pe forum ... asa o fi si in realitate?

Imagine
interesanta interventia

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 09, 2008 11:38 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu la un majorat am patit asa. manele manele manele .. etc ..eu nu puneam muzica .... punea un prieten .. pana cand deja s-a intrecut masura .. si am oprit muzica. am zis ca nu se va mai pune nici o manea .. si gata .. au acceptat (sonorizarea a fost acu vreo 2 ani si nu am luat nici un ban pe ea doar avansul care a fost aproape nimic .. tocmai din acest motiv ..) :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 

Ora este UTC + 2