. scrie:
si omu care are acele clone de la dna de ce le-a scos la vanzare?? si la pretz moca???
de ce le vinde daca dezvolta atata spl....147db
din greseala le-am gasit pe un site de anunturi gratuite...
nu vreau sa ma iua de nimeni dar......???????.la mai mult de 150 db la sd18el
Omul care le are nu le vinde .
Mi-a spus ca vrea sa mai comande inca un set, anul viitor, inainte de inceperea sezonului .
Ceea ce ai vazut tu pe acel site de anunturi sunt doar pozele ( eventual ), folosite ca exemplu. Cred ca Parakiosul a publicat acel anunt, daca nu ma insel.
Cat despre pretul "moca", asa este.
Lucrez ieftin si bine si de aceea ma si "iubeste" lumea atat de mult.
Ceea ce unii incearca sa vanda cu 3000 Euro, noi le facem la 40%, dar nu pentru ca ar fi proaste ( sunt mai bine facute, de obicei ) ci pentru ca asa este in economia de piata, iar spre deosebire de brand nameuri in care se platesc mai mult besinile decat performantele, eu sunt si designer si sofer si secretara si contabil, daca e nevoie, asa ca am costuri de zeci de ori mai mici decat ei si imi permit sa vand mai ieftin.
Pentru persoane mai deosebite, obisnuite cu preturi mari, si care dezvolta o alergie la ce este prea ieftin, nu este nicio problema, rezolvam.
Semnez boxele ( DnA Signature ) si le pot vinde la pret dublu. O sa fie si el multumit, iar eu o sa fiu incantat de colaborare.