The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 1:40 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:13 pm 
Kenwood a renuntat la SD ca avea gaura prea mare si baga in gol. A ales batranul Challenger pentru face lift si pentru ca e mai stramt.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:13 pm 
Neconectat
User

:lol:
magnetu nu ii crud , dar bun ii :lol: :lol:
la modul cel mai serios acuma.. sper ca stiti ca o fost o gluma maxima chestia aia, nu ? :|

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:30 pm 
Kenwood scrie:
sper ca stiti ca o fost o gluma maxima chestia aia, nu ? :|

Tre sa recunosc cu o oarecare tarsha ca o fost o gluma maxima la care am ras bine si eu si colegii de camera din cluj cand scria Iuon. Nu-i Iuon atat de retardat sa faca chestia aia. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:38 pm 
Neconectat
User

:lol: :lol: o fo buna asta conan. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:46 pm 
Neconectat
User

adircf ai stat tu la curu meu sa vezi cati bani iau si ce sonorizari fac ? de unde stii tu ca iau un mil jumate pe o sonorizare ? eu nu cred ca daca vii imbracat la sonorizari iti da omu mai multi bani sau il faci mai bucuros. dar fiecare cu mintea lui , in legatura cu hp-uri nu mai zic nimica pentru ca nu ma cobor la mintea ta .

Ultima oară modificat de Carpen Andrei pe Mar Aug 26, 2008 9:57 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:54 pm 
Neconectat
User

dimisor... nu e frumos cum vorbesti.... puteai sa formulezi altfel. puteai sa zici "buca". :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 9:58 pm 
Neconectat
User

alta data am sa vorbesc frumos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 10:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

E foarte important sa vii imbracat adecvat la sonorizari, ajuta mult la imagine, alaturi de niste boxe aratoase poti face impresie buna, dar pana la urma tot muzica pusa face diferenta.

Eu si la majorate mai importante unde stiu ca lumea va fi eleganta merg la costum, nunti si alte evenimente cu persoane mai in varsta, neaparat macar camasa. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 10:28 pm 
@dimisor

Apoi poti merge linistit la nunti imbracat in Nike cu un sombrero

Iti dadeam un sfat ca am mai multa experienta decat tine plus i-am mai vazut pe altii cu mentalitatea ta... iar daca tu te turezi mai rau ca si o fata virgina... n-am ce-ti face.

dimisor scrie:
de unde stii tu ca iau un mil jumate pe o sonorizare ?

n-am spus, te-ai dat de gol acuma. eu am dat ca si exemplu doar cu un milion

dimisor scrie:
eu nu cred ca daca vii imbracat la sonorizari iti da omu mai multi bani sau il faci mai bucuros.

nu iti da mai multi bani, dar is ceva chestii:

- la o lume selecta, nu o sa fie cineva care sa zica. "uita-te si la dj-u ala ca tzaranu a venit imbracat"
- ai si tu o anumita prestanta asa

mai sunt mai multe dar vad ca n-am cu cine vorbii.

dimisor scrie:
adircf ai stat tu la curu meu

Ti-ar prinde bine sa stai la curul meu o vreme.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Aug 26, 2008 10:44 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 26, 2008 11:49 pm 
Neconectat
User

Dimisor nu vreau sa ma leg de sculele tale si asa.Baietii au dreptate in ceea ce priveste tinuta. Acuma eu personal nu ma duc in costum la majorate nici asa.. dar nah man.. intelege si tu.. niste blugi cu niste adidasi si un tricou e o tinuta decenta.. dar pantaloni scurtzi ..sport.. aia e tinuta de iesit in fatza blocului sau de mers la strand.
Imbracamintea pe langa un comportament potrivit dau valoare unui om.
Dimisor Nu stiu din ce oras esti ce concurentza ai sau ce se poarta pe la voi dar in cluj daca te-ai prezenta asa.. iti zic nu s-ar lega nimeni cu tine la cap pt o sonorizare serioasa.
As fi vrut pe tine sa te vad daca ai fii fost in locul meu ,cum dai mana cu Emil Boc si sa ii zici poftiti microfonul domnule primar. si sa stai langa el sa ti se faca poze de catre ziaristi.. tuu fiind in pantaloni scurtzi si maieu..

Trebuie sa tii la imaginea ta man... desii lumea e nedreapta cu unii si cruda iti pot spune o questie.Is un baiat de 26 de ani ce detin o dacie si inca un vw de 16 mii de euro si cand ma dau jos din dacie imbracat de mers la plaja nu da nimeni 2 bani pe mine.
cand ma dau jos din vw imbracat adevarat iti zic.. pizd@l@ mi se inchina mamele lor se uda si barbatzi imi zic sa traiesti barbate.
Pe scurt.. lumea nu te stie cine esti.. prima impresie conteaza.

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 27, 2008 8:31 am 
Neconectat
User

am zis ca ma schimb la petrecere , eu unu nu pot sa duc sculele cand is 40 de grade afara si merg cat se poate de lejer pentru ca nu ma vede nici un petrecaret . Inainte sa inceapa petrecerea ma schimb in ceva mai decent .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 22, 2008 8:15 am 
Neconectat
User

ca sa ma bag si io in ... vorba. Aveti dreptate amandoi.
- unul nu poti sa mergi la "tzoale" festive cand ai de carat "dulapuri";
- si DA imaginea conteaza foarte mult!!!!!!
Eu cel putin cand merg la un "scandal" iau hainie de schimb (tricou si camasa) plus crema de pantofi ca de nu se stie ce se intampla si mai ales ceva pentru "un aer proaspat" ca de nu trebuie sa lesine lumea de pe langa tine indiferent cine este .....
si cred ca astfel s-a incheiat "disputa"...
succese la toti! fie in pantaloni la dunga sau slipi (apropo am vazut DJ in slipi) :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 22, 2008 2:53 pm 
Neconectat
User

dj fratisu scrie:
(apropo am vazut DJ in slipi) :)

Nu esti sungurul crede-ma :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 4:01 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

eu inainte mergeam in pantaloni si camasa la nunti si alte dastea asa... intelegeti voi...
dar de cand a nascut nevasta-mea si al 2-lea copil... adica am si un baiat acum... de 3,5 luni... nu mai merg asa... ci ii imprumut lu fiemiu o pereche de pampers bre... ca cica e mai sexy asa decat in sleeeep...

dimishor... o zis omu asta... ca o sa ramai... nu mai zic... dar nu e frumos :wink:... oricum numai de un costum de schimb nu mai am loc in masina... ca in rest am de toate

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 4:10 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Iceman, bine ai revenit !

sa-ti traiasca si al doilea fiu :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2