The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 2:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 71 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 10:49 pm 
Neconectat
User

pai eu vreau sa`l folosesc la sonorizari...si cand nu am sonorizari o sa il folosesc acasa....

daca nu asta....un mixer bun de dj`eiala care l`ai recomanda? sa fie pana in 150-160 euro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 11:04 pm 
Neconectat
User

@ iceman sunt fainutze playerele reloop. sper sa nu fii dezamagit precum un amic care deja e la al 2-lea set. primul dupa aproximativ 3-4 luni de sonorizari in fiecare weekend a cedat.. ambele abia mai citind cd-urile indiferent ca erau noi sau vechi.

despre consola behringer ce ne poti spune? 2 amici de-ai mei au asa ceva si se plang de ele, de softul lor mai precis. inclusiv pe leptopul meu dell au instalat software'ul si degeaba tot se bloca 1-2 ori pe seara.

astea sunt playerele cu probleme
Imagine

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 12:32 am 
Neconectat
User

E o problema generala intre consolele Behringer si laptopuri cu Dual Core, Core Duo, Core2Duo

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 12:46 am 
Neconectat
User

uite-l si pe radu.. a cui is sculele?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 9:48 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

nu se pupa deloc consola cu al ei soft care de altfel este romanesc... facut de sc xylio srl ;)

eu am folosit cu succes deckadance facut de imageline... cei ce fac si fruityloops...

da... eu sper sa nu am probleme cu playerele... daca nu mai citesc... nu este un defect... cu timpu intensitatea laserului scade... tre sa aibe un semireglabil pe unitatea de citire... misca foarte usor de el pana ajungi la nivelul necesar... se mai intampla ca in fabrica sa se faca un reglaj prost (oamenii au o pozitie fixa de reglare si daca semireglabilul ala unu la o suta are alta valoare a rezistentei la acea pozitie... in scurt timp aparatu nu va mai "citi")
tot cu finetze se curatza si lupa si pe dedesupt nu doar deasupra, si chiar prisma daca e cazul (mai rar)... totul cu mare atentie... daca nu ai mai facut asta... a se incerca pe un cd de 2lei intai pt a se familiariza cu ce se intampla... succes

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 10:01 am 
Neconectat
User

@ gizmo Dj desk este a lui radu, mixerul si cele 2 amplificatoare sunt ale mele.. evenimentul sonorizat fiind o nunta.

@ iceman. mersi de sugesti o sa le transmit prietenilor mei cu consolele care sunt tare dezamagiti de softul care li s-a dat.
In ceea ce priveste lentila imi permit sa zic desii nu am nici o pricepere in domeniul tehnic ca este posibil sa ai 100% dreptate. Eu am detinut un cd-player auto marca ALPINE pe care l-am luat la pretz de nimik tocmai pentru ca nu citea decat ff putine cduri. l-am dus al un tip si in 5 minute mi l-a rezolvat si chiar am fost uimit ca a mers peste 1 an de zile in care a mers aproape in fiecare zii.( dupa care am facut prostia sa il vand sa imi cumpar cd-plater cu mp3 :roll: )

Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 12:51 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

pai chiar 5 minute dureaza... :wink:

Gratzi scrie:
pai eu vreau sa`l folosesc la sonorizari...si cand nu am sonorizari o sa il folosesc acasa....

daca nu asta....un mixer bun de dj`eiala care l`ai recomanda? sa fie pana in 150-160 euro

deci am postat o lista cu efectele detinute de mixer... daca esti multumit de ce are... take it :roll:
are intr-adevar 4 canale si bpm counter... efectele sunt generice... nu se duc automat la bpm-ul detectat pe canalul la care ai atribuit efectu... sper ca intelegi ca vreau sa zic eu aici...

daca ai nevoie de un mixer cu 4 canale si efecte pe microfon... e ok... pt mic le poti folosi... sau bagi un compresor pe iesire, sau ce mai are el... dar efecte dj pure nu prea are sau nu pot fi folosite liber... libertatea (plaja) de utilizare a efectelor e mica...

crezi ca mie nu imi convenea sa dau 200 euro in loc de 400 pe un mixer...? :roll:

Ultima oară modificat de Iordache Ionut pe Sâm Noi 29, 2008 10:48 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:19 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

omule foloseste butonul EDIT.

te inteleg ca vrei sa-ti faci simtita prezenta dar e ... suparator.

pot sa-mi expun si eu cate o idee in fiecare post dar ma multumesc cu 2xenter.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 02, 2008 1:34 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Citat:
@ iceman sunt fainutze playerele reloop. sper sa nu fii dezamagit precum un amic care deja e la al 2-lea set. primul dupa aproximativ 3-4 luni de sonorizari in fiecare weekend a cedat.. ambele abia mai citind cd-urile indiferent ca erau noi sau vechi.

Uite aici si unde este pozitionat semireglabilul respectiv in RMP-1

Imagine

Imagine

Imagine

Foarte frumos din partea lor ca au folosit un semireglabil mare si foarte la indemana, cred eu ca special pentru o reglare mai usoara, aceste playere fiind facute sa fie folosite mult mai mult decat unul de casa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 02, 2008 2:47 pm 
Neconectat
User

ne interesant acel semireglabil e 11 lei un astfel de cap de citire, ce e naspa ca la zgomot foarte mare, de exemplu daca urla cineva langa player sare discul, chiar ma bate gandul sa imi iau si eu doua playere, de unde le-ai luat si cu cat

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 02, 2008 3:07 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

de ce m-as chinui sa schimb capu cand pot invarti o surubelnita?

gasesti in 3 locuri:

www.deboot.ro
www.djsuperstore.ro
www.djplanet.ro

o sari discu... eu nu am sesizat ca are antishock si nu am urlat langa el... :roll: :lol:

succes...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 71 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 2