The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 11:50 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: SubWoofer !!!!
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 4:27 pm 
Neconectat
User

Vreau sa construiesc un subwoofer care sa mearga alaturi de o pereche cu HP-15W+PHT-408 sau Wn-15S + PAD 52, in regim de ....cumetrii, nunti, diverse petreceri, ca dif as opta in urm ordine :
1 C15-400B - incinta mai mica ..insa mii ca alaturi de wn-15 sa nu faca fata
2 HP-18W --dif mai ieftin dar incinta mai mare
3 HP-18S - la fel ca C15-400B la pret insa incinta mare
4 AM-18elf - trebe fugarit ..cu mai multa putere(avand disponibil doar un canal la un Max2500
5 EW-18HN - nu stiu cum s-ar comporta intr-un bass-reflex

SubWooferul o sa fie un Bass-Reflex

Asa ca rog cei ce detin ceva informatii sau chiar au auzit ceva configuratie asemanatoare sa-si spuna parerea shi sa ma indrume spre calea cea buna

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 4:31 pm 
Neconectat
User

hp-18s macar!! :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 4:34 pm 
Tinand cont ca ai 2 boxe destul de puternice(wn+pad) eu as face un subwoofer cu un dif de 18".Majoritate o sa iti zica am-18lf(deoarece nu cred ca se mai gaseste hp-18s),dar daca nu te deranjeaza ca pe ew scrie . ial pe ala,ii peste toate din ce ai zis tu.

Bafta! :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 5:06 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

tractor scrie:
Tinand cont ca ai 2 boxe destul de puternice(wn+pad) eu as face un subwoofer cu un dif de 18".Majoritate o sa iti zica am-18lf(deoarece nu cred ca se mai gaseste hp-18s),dar daca nu te deranjeaza ca pe ew scrie . ial pe ala,ii peste toate din ce ai zis tu.

sunt convins ca le-ai testat pe toate cele enumerate mai sus si ai ajuns la concluzia ca un difuzor chinezesc , facut la norma, cu parametrii pusi din burta este deasupra :wink:

eu as recomanda AM-18LF, desi 2 HP-15S pe 8 ohmi puse in paralel ar fi fost beton. (pacat ca nu mai am decat la 4 OHM...)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 8:56 pm 
Neconectat
User

C15-400B nu ar tine deloc pasul ?asta imi parea cel mai convenabil....incinta micuta, relativ usor de transportat
HP-18S se satura cu un canal de pe phonic ? cred ca ar fi de gasit prin ..vecini ..asa ca are +1 pana in prezent..insa cand ma gandesc ..ce voluminoasa ..o sa iasa incinta ....ii dau -1....
alte pareri :!: :!: :!: :idea: :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 9:10 pm 
Neconectat

C15-400B trebuie sa verific daca mai este, dar daca am e doar pe 4 ohm

daca poti gasi un HP-18S , cumpara-l

daca stau si ma gandesc, poate am un WPU1507 SH la 6 mil difuzorul (al Dj-ului meu) sau 9 mil cu tot cu incinta

se afla in IASI, si poate fi probat, cu ce vrei tu (de preferinta cu un DT6800 - 1100W RMS/8 ohm)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 03, 2009 11:33 pm 
Neconectat
User

De ce nu vorbesti cu adi/calin, poate faci cinste si te invita la o auditie sa vezi ew-urile in actiune...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 1:50 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

nu ca dupa aia vrea BPH :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 9:04 am 
Neconectat
User

BPH nu am ce sa fac cu el ...acolo unde vreau eu sa-l folosesc ...asa ca ..nici EW nu ar avea cum sa ma incante la ei ..caci ei il folosesc in BPH.
Un singur bass-reflex vreau sa mai pun langa ..nu un morman de boxe, doar cat sa ajute putin pe cele fullrange pe partea de joase!!!

Deci la bugetul asta de austeritate..singura varianta ..mai ..potrivita ar fi ..HP-18S !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 9:12 am 
nexus3 scrie:
tractor scrie:

sunt convins ca le-ai testat pe toate cele enumerate mai sus si ai ajuns la concluzia ca un difuzor chinezesc , facut la norma, cu parametrii pusi din burta este deasupra :wink:

eu as recomanda AM-18LF, desi 2 HP-15S pe 8 ohmi puse in paralel ar fi fost beton. (pacat ca nu mai am decat la 4 OHM...)
Nici nu ma asteptam la altceva :lol: .Fiecare vrea sa isi vanda marfa...asta ii de cand lumea :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 10:45 am 
Neconectat

cand emiti o parere este bine sa ai si niste teste & experiente in spate

tu de unde ai scos parera, de pe cataloage? sau nici macar atat?

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 11:23 am 
Nu am zis ca nu ai experienta sau ceva de genu.Dar cateodata sunteti foarte subiectivi...Aveti ceva cu . aia e clar.Si daca se compara 18W cu ew...tot 18w e mai bun deoarece scrie p-audio pe el.Asa e nu ai ce face :( In fine,fiecare isi cumpara ce crede :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 11:31 am 
Neconectat

am sa accept contestatii doar de la persoane care au facut comparatii directe intre ele.

prin natura muncii mele, le-am testat si stiu bine despre ce vorbesc.

nu inteleg de ce nu veniti cu difuzoare echivalente, sa comparam PRO vs. PRO

nu Ying Chun Vs. Pro si dupa aceea va suparati ca desconsider Ying Chun.

Traktor, daca ai fi vazut cum sunt produse, in ce conditii si cu ce materiale ai sa ajungi la concluzia mea.

practic nu exista conceptul de calitate, sau de control al calitatii.

totul se face la norma, pentru ca pentru un producator chinez conteaza un singur lucru: sa vanda, mult, repede si cel mai important ACUM!

haide sa-ti explic ceva.

ei stiu foarte bine ca daca au un defect de fabricatie, care se propaga prin marfa, nimeni nu-i va intoarce produsele defecte inapoi, pentru ca este prea costisitor.

in conditiile astea, controlul calitatii nu se justifica.

mai este o chestie:

ei nu au marca, deci nu are rost sa investeasca in calitate deoarece stiu bine ca acel client de azi nu se va mai intoarce a doua oara pentru ca se va gasi un altul care sa-i dea un pret mai bun. In conditiile astea important e sa-i bage pe gat acum marfa, indiferent de calitate.

in China este o concurenta acerba, nimeni nu are timp sa stea sa-si faca un brand si sa investeasca in el. (se observa asta foarte simplu, Cunosti vreun brand chinezesc recunoscut in lume in domeniul audio?)

si in incheiere

presupun ca stii ca nu exista marca .

. este numele trecut de cei de la k o n pe produsele aduse de la chinezi, si nu cred ca sunt doua repere fabricate in aceeasi fabrica.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Ultima oară modificat de Mircea Bartic pe Mie Feb 04, 2009 11:52 am, modificat de 3 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 11:48 am 
nexus3 scrie:
am sa accept contestatii doar de la persoane care au facut comparatii directe intre ele.

prin natura muncii mele, le-am testat si stiu bine despre ce vorbesc.

nu inteleg de ce nu veniti cu difuzoare echivalente, sa comparam PRO vs. PRO

nu Ying Chun Vs. Pro si dupa aceea va suparati ca desconsider Ying Chun.
Nu le-am testat eu personal,dar altii au facut-o.Si nu au nici un motiv sa in floreasca :D .EW nu e chear ying chung,dar daca asa vrei sa ii zici asta e...Chear nu are rost,pe forumul asta tot ce nu e P-audio e..... :lol: Astai adevarul,si nu numai eu zic asta :wink: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 04, 2009 12:00 pm 
Neconectat
User

Indiferent ce zice oricine , EW-18HN e un difuzor bun la banii lui , coboara bine , mult mai bine decat un hp18w :lol:
Hp18s nu l-am auzit , nu stiu ce sa zic despre el.
In schimb vezi ca mai sunt la . c15-600el :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 28 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2