Alta cearta pe "singurul forum pro-audio din romania".
Se pare se uita ce s-a scris cu ceva timp in urma:
Citat:
de ce nu vad comparatii P-audio Vs Precision Devices de exemplu
Cum ramanea cu "lasati comparatia intre marci si faceti comparatii intre produse". Cam de aia nu se pot compara.
Daca vrei se pot posta graficele simularilor cu raspunsul normat al difuzoarelor si tragem concluzii pripite.
Citat:
Ca totate firmele si P.audio are stifturi .... tu asta nu accepti !
www.paudiothailand.com - arata-mi stifturile
probabil ca sunt driverele PRE NEO sau fwooferele Flagship...
Faptul ca scoti produsele vechi de pe site nu inseamna ca ele nu mai exista. Bine, nici hp-urile nici pht-urile nu sunt stifturi pt clasa lor de pret.
Sunt doar difuzoare cu performante modeste.
In legatura cu parametri TS:
Sincer iti multumim ca nu i-ai lasat sa ne deruteze cu o multime de parametri. Cred ca nu mi-as fi revenit din socul informational.
Pana una alta am masurat 2 specimene de pct 300 si pa800 luate anul trecut si niste aspecte difera fata de datele din catalog. La pa800 nu prea mult, e acceptabil, dar despre pct nu mai pot spune acelasi lucru.
Valorile unelor componente calculate pt filtre difera semnificativ pentru a obtine acelasi efect.
Daca nu crezi, masoara.
Vorbesc strict de cele 2 modele prezente mai sus. Mai tarziu ma apuc sa operez niste bm12cxa, sper sa nu am aceleasi surprize. O sa postez si inductanta bobinei la 1kHz, pt cei care nu au punte sa o masoare.
Pad52 ce parametri TS are? Eu vad catalogul unui "echivalent" de la eminence psd pe nume, care nu prea e echivalent in dimensiuni. ASta cum vine?
Poate sa aiba cel mai avansat sistem de masura al parametrilor daca datele de catalog sunt prezentate intr-o maniera ultrasimplificata, nu mai sunt in concordanta cu modelele noi sau sunt incomplete. Cu ce ma incalzeste pe mine asta?
Pe mine aspectele astea mi s-ar parea deranjante. In rest poate sa se scrie pe forum si sa apara pop-upuri din 3 in 3 secunde cu PAudio in sus si-n jos, ca oricum nu ma intereseaza si concluziile le trag EU.