The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 1:16 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PROIECT SB18/1 CU DIFUZOR 18P1200 ND... AJUTOR
MesajScris: Mie Feb 25, 2009 11:42 am 
Neconectat
User

AS AVEA NEVOIE DE AJUTOR LA PROIECTUL SB18/1 1200W AES 18P1200/ND CARE L-AM LUAT DE PE WWW.BEYMA.COM IN FORMAT PDF INSA AM OBSERVAT CA NU E COMPLET. AM ALES ACEASTA INCINTA DEOARECE E FOARTE MICA SI EU MA OCUP DOAR CU MUZICA DE NUNTI SI AM NEVOIE DE SCULE CAT MAI MICI SI DACA SUNT SI USOARE PT. MINE SUNT FOARTE BUNE. AM LUAT AMBELE VARIANTE DE SCHEME DE LA EI SI CEA IN PDF SI CAD DAR NU SUNT COMPLECTE PROIECTELE DEOARECE LA PRIMA PLACA DIN INTERIOR SE DA UNGHIUL DAR LUNGIMEA EI NU EXISTA....DE AICI LE-AM LUAT http://profesional.beyma.com/download/pdf/SB18-1.pdf VA MULTUMESC ANTICIPAT..........................

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 25, 2009 1:46 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

printeaza proiectul pe o foaie, masoara dimensiunea lipsa si o deduci foarte usor din celelalte dimensiuni date cu ajutorul unui calculator.

sau

deschizi proiectul in format CAD si afli dimensiunea folosind uneltele din program.

P.S.

nu mi se pare un proiect prea compact, nu mai bine faceai un bassreflex?
Iesea MULT mai putin voluminos

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 26, 2009 11:29 am 
Neconectat
User

MERSI FRUMOS PT.INFORMATIE . EU NU AM GASIT PROIECT MAI COMPACT CA ASTA SI M-AM UITAT LA BEYMA DEOARECE AM DIFUZOARELE CUMPARATE DE LA EI . DIFUZORUL E BEYMA 18P1200NDhttp://profesional.beyma.com/ingles/pdf/18P1200Nd.pdf
DACA AI TIMP SA TE UITI LA PARAMETRI SI SA-MI RECOMANZI ALT PROIECT MAI COMPACT. DACA NU TE SUPERI AS VREA SA TE INTREB CARE ESTE CEL MAI USOR MATERIAL PENTRU CONSTRUCTIE DE BOXE SI UNDE IL GASESC. AM VAZUT LA UN INSTRUMENTIST DOI SATELITII FOARTE USORI CU DIFUZOARE RCF SI MI-A PLACUT LA EI CUTIA CARE ERA FOARTE USOARA SI REZISTENTA LA PUTERE. ERAU TRAPEZOIDALI SI CRED CA ERAU BINE RAMFORSATI DEOARECE MI-A SPUS CA SUNT DIN PANEL DE BALSA SI DUPA CATE AM CITIT ESTE UN LEMN USOR NU POATE FI RIGID.DACA SE POATE SA MA AJUTI TU CU O INDICATIE MAI BUNA PENTRU MATERIAL MAI ALES CA VREAU SA-MI FAC BASSI NU SATELITI. ORICUM TIN SA-TI MULTUMESC PENTRU IDEILE PE CARE MI LE OFERI. ITI DORESC SANATATE CA RESTUL VIN DE LA SINE......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 26, 2009 11:42 am 
Neconectat

marius1 scrie:
MERSI FRUMOS PT.INFORMATIE . EU NU AM GASIT PROIECT MAI COMPACT CA ASTA SI M-AM UITAT LA BEYMA DEOARECE AM DIFUZOARELE CUMPARATE DE LA EI . DIFUZORUL E BEYMA 18P1200NDhttp://profesional.beyma.com/ingles/pdf/18P1200Nd.pdf
DACA AI TIMP SA TE UITI LA PARAMETRI SI SA-MI RECOMANZI ALT PROIECT MAI COMPACT.

am facut o simulare si merge oarte OK in proiectul acesta, fara nici o modificare:
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=2612

vei avea -3 dB la 45 de Hz

DACA NU TE SUPERI AS VREA SA TE INTREB CARE ESTE CEL MAI USOR MATERIAL PENTRU CONSTRUCTIE DE BOXE SI UNDE IL GASESC.

cel mai usor material este Plywood

AM VAZUT LA UN INSTRUMENTIST DOI SATELITII FOARTE USORI CU DIFUZOARE RCF SI MI-A PLACUT LA EI CUTIA CARE ERA FOARTE USOARA SI REZISTENTA LA PUTERE. ERAU TRAPEZOIDALI SI CRED CA ERAU BINE RAMFORSATI DEOARECE MI-A SPUS CA SUNT DIN PANEL DE BALSA SI DUPA CATE AM CITIT ESTE UN LEMN USOR NU POATE FI RIGID.

uite aici un exemplu din curtea noastra.

http://www.poweraudio.ro/?p=productsMore& ... pulsar-x18

este vorba de un subwoofer de 18" de 1000W AES de 16 Kg
te asigur ca incinta nu vibreaza deloc , chiar si cu 1500W prin el , deci se poate :wink:

DACA SE POATE SA MA AJUTI TU CU O INDICATIE MAI BUNA PENTRU MATERIAL MAI ALES CA VREAU SA-MI FAC BASSI NU SATELITI. ORICUM TIN SA-TI MULTUMESC PENTRU IDEILE PE CARE MI LE OFERI. ITI DORESC SANATATE CA RESTUL VIN DE LA SINE......

Plywood este cel mai bun. In lipsa acestuia poti merge pe OSB, dar nu il vei putea vopsi, doar mocheta

te rog sa nu mai scrii cu CAPS lock , da impresia ca strigi si este foarte greu de urmarit

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 26, 2009 12:20 pm 
Neconectat
User

DA INCINTA SUPER COMPACTA , USOARA, PUTERE, SPL MAX FOARTE BUN , PRET BUN. INCA NU AM VAZUT ASA CEVA LA NICI O FIRMA. SCUZA-MA CU SCRISUL DAR ASTA MI-A RAMAS DE MULTA VREME.
MULTUMESC.......

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 26, 2009 1:11 pm 
Neconectat

te rog sa nu mai scrii cu CAPS lock , da impresia ca strigi si este foarte greu de urmarit

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC + 2