The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 4:19 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 29, 2009 3:37 pm 
Neconectat
User

nexus acuma am 2 boxe dotate cu HP-15w si vreau sa trec mai departe. Pana la urma m'am gandit si imi fac 2 sateliti cu wn-15R. HP-urile sunt de vanzare si trebuie sa vina cineva sa le vada. Deci raman la WN-15R cu incinta trapezoidala. Nu stiu ce driver sa pun!! ma puteti ajuta? si dak aveti si un proiect pentru ea ar fi perfect. Multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 29, 2009 3:47 pm 
Neconectat
User

Alex_L scrie:
nexus acuma am 2 boxe dotate cu HP-15w si vreau sa trec mai departe. Pana la urma m'am gandit si imi fac 2 sateliti cu wn-15R. HP-urile sunt de vanzare si trebuie sa vina cineva sa le vada. Deci raman la WN-15R cu incinta trapezoidala. Nu stiu ce driver sa pun!! ma puteti ajuta? si dak aveti si un proiect pentru ea ar fi perfect. Multumesc

asta e un proiect pentru wn15s/r Imagine

ca driver poti folosi de la pad52 pana la wnd72 in functie de buget

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 29, 2009 4:20 pm 
Neconectat
User

oke ms. Intr driver si dif vad ca e desparit. Unde le despart. adik , cati litri trebuie sa aibe incinta, adik doar compartimentu pt dif? si la tuburile de BR ce dimensiuni au?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 29, 2009 4:28 pm 
Neconectat
User

Alex_L scrie:
oke ms. Intr driver si dif vad ca e desparit.
Unde le despart.?

nu desparti nimic, acolo vine o bucata de lemn de brad sau pal care uneste fata icintei cu spatele si ramforseaza icinta , uitete aici se vede cum vine acea bucata http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... highlight=

adik , cati litri trebuie sa aibe incinta, adik doar compartimentu pt dif?

icinta are cam 65 litri volum interior, e suficient

si la tuburile de BR ce dimensiuni au?

catetele de 10 cm, adanc de 7 cm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mai 29, 2009 5:34 pm 
Neconectat
User

oke.am inteles. Mersi
Eu credeam ca e despartita , asa am vazut si deaia am intrebat cati litri are! cea de la dif. In fine. Mersi

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2