The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 5:41 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: atentie de unde va faceti cumparaturile
MesajScris: Joi Iul 16, 2009 8:14 am 
Neconectat
User

m-am fript destul de urat cu cei de la adelectrocom (sunt o firma din bucuresti care importa componente electronice de la TME), mi-au venit 2 amplifuri la facut si le unu mi-au trimis doar pnp-urile, si la celalt npn-urile, daca le-am trimis mail mi-au raspuns asa in doru lelii numa sa nu zic ce nu mi-au raspuns, evitand raspunsul, daca i-am sunat mi-a raspuns ghivuta, precupeata, care ma facut cu ou si cu otet, a inceput vaca sa zbiere la mine, a si pnp-urile mi le-au trimis cu aprox 32-35% mai scumpe decat pretul din comanda mea (diferenta nu a fost mare, 10 lei, dar daca la 10 clienti pierzi cate 10 lei la piese, si inca 10 la transport parca se fac vre-o 200 de lei), ce le-am reprosat eu a fost ca nu m-au anuntat ca nu au piesele pe stoc pentru a putea alege alternativa, si bomboana de pe coliva, cica factura defapt era o foaie scrisa la calculator cu toate produsele insirate. Asa n-am ce zice produsele au venit cat de cat impachetate separat, si pe cutie au pus scoci din greu, termenul iarasi a fost destul de lung 2 saptamani aproape, m-au calct rau de tot pe coada, astazi probabil ca ii voi reclama la protectia consumatorului, la faza cu telefonul chiar m-am simtit umilit, pe banii mei zdreanta ma facea troaca de porci.

Sus

Subiectul mesajului: atentie de unde va faceti cumparaturile
MesajScris: Joi Iul 16, 2009 8:58 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Suna interesant...parca inca nu imi vine sa cred ce ai scris mai sus... :roll: :lol:

Actiune:
Ar trebui impuscati, dom'le!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 16, 2009 10:13 am 
Neconectat
User

Ce sa zic, oamenii probabil ca nu au fost rau intentionati, dar sunt prosti, si pe langa asta nu stiu sa piarda. In momentul in care inchei un contract, si constati ca ai facut o afacere nuprea profitabila, daca pierderea e infirma, o accepti ca atare, si data viitoare sti ce ai de facut, iar daca pierderea este mai mare, incerci DE COMUN ACORD cu cealalta parte a contractului pentru a re negocia si a se ajunge la un punct comun si a minmaliza pierderile,nimeni nu este absurd.

In atasament sunt cateva poze cu asazisele dovezi pe care le am: http://rapidshare.com/files/256379491/a ... m.rar.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 16, 2009 10:40 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Mi se pare foarte ciudat ceea ce spui tu, eu am cumparat de foarte multe ori de la ei, ma duc personal si ridic componentele. Si niciodata nu a fost vreo problema, si nici cu preturile, pretul care imi aparea pe foia de comanda , pe acela l-am platit.
Intradevar cu unele componente dureaza mai mult pana le pot aduce, dar in general sunt acelea care nu sunt pe stoc nici la TME, ei le comanda la tme si tme le comanda la producator, de aia dureaza mai mult.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Iul 16, 2009 12:00 pm 
Neconectat
User

pai aici e problema principala, tu daca au npn-urile de exemplu, si nu au npn-urile nu cumperi nimic si cu asta basta, si in privina pretului la fel, eu am comandat, mi-am ridicat coletul, si...? surpriza!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2