Hai sa imi dau si eu cu parerea.
O fost prima data cand am fost la peninsula, si pot sa spun ca e ffooooarte frumos. Muzica buna, oameni majoritatea normali, mai vedeai si avioane de oameni cu freze care mai de care mai ciudate, da asta e...
La main stage a fost intradevar meyer sound. A fost pentru prima data cand am auzit aceasta firma de boxe, si pot sa spun ca SUNA CRIMINAL !!!
Incepem cu chestiile mici:
1. Ursus Party Tent
Atmosfera deobicei faina, in prima seara o fost fain o bagat metallica, system of a down, linkin park rocareli in general ... in rest nu am prea dat pe acolo, pentru ca logic era prea fain la alealalte.
Sistem RCF TT format din 2 basi planar si 4 elemente de line array pe o parte.
Lumini mai slabut, ceva par uri, blindere si ceva moving headuri de la stairville. DMX Eurolight.
Mixer topaz (n'am auzit in viata mea de ei) compresoare alesis si yamaha, microfoane senheiser.
Si acuma poze:
2. Coke Terrace
Aici au facut show trupe care au cantat live
Sistem a fost nexo alfa mixat cu yamaha mg7cl, ceva lumini, vreo 9 scanere, paruri, strob uri.
In prima seara a sunat mai slab, dar apoi a sunat chiar ok.
3. Freedom Arena
Aici mi-a placut cel mai mult dupa main stage.
In prima seara au fost niste baieti din UK Chase & Status si Mc Rage, care m'au incantat pur si simplu, cel mai frumos dnb care l'am auzit in viata mea.
Scule foarte multe, asa cum zicea si catalin a fost un sistem harman kardon, procesare klark tehnik din cate am vazut, lumini martin si niste lasere la care sincer mi'au picat fata.
Filmuletul cu ce pot laserele
http://www.youtube.com/watch?v=xJhZObYO3xY
Si ceva poze:
Si nu in ultimul rand main stage ul.
Sincer am ramas cu gura cascata la ce scule aveau baietii.
La sunet Meyer sound active din cate am vazut.
Pe partea de bas au fost 16 basi 2x18" plus inca 8 asemanatori in fata scenei. Pe partea de monitorizare inca 3 pe o parte, deci in total 46 de basi dubli ... 92 de difuzoare de 18" la o scena
Pe partea de medii-inalte, au fost 15 elementi de line array pe o parte, plus 4 pentru fron fill, plus 5 pe fiecare parte pentru monitorizare.
Sa vorbim putin si de luminii, si anume de cele cred ca 40 erau, moving head uri martin mac 2000, dati doar un search pe google sa vedeti ce pret au

....
In fine, las pozele sa vorbeasca:
Si gata !!! care mai vrea poze, sau astea la rezolutie mai mare, cereti pe mess, ca deja ma doare mana de la atata upload.
O seara placuta la toti !!!