The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 4:14 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: XPA 11000 pe bancul de teste 2x4 ohm dummy load.
MesajScris: Joi Sep 24, 2009 10:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

tragaci scrie:
Pentru asta urmaresc eu forumul asta....

Am certitudinea ca aici gasesc ceva foarte util.Si de altfel,educativ.

Multumiri lui LECO!!!!!! :!: :!: :!: :wink:

Dar ...lamureste-ma si pe mine cu ceva: am observat ca in timpul testului,nu ai tinut potentiometrele din amplificator la maxim.Cel putin la amplificatorul BELL CS1300A cu sursa in comutatie,ai lasat potentiometrele la maxim

Dar ...lamureste-ma si pe mine cu ceva: am observat ca in timpul testului,nu ai tinut potentiometrele din amplificator la maxim.Cel putin la amplificatorul BELL CS1300A cu sursa in comutatie,ai lasat potentiometrele la maxim.

Mi-a fost un pic teama pt ca generatorul scoate 10V rms la iesire la maxim, si am preferat sa nu risc, am patit odata de am busit un operational jfet de la intrarea unui amp...

La ampul Bell, intrarea era selectata pe 26db.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 25, 2009 4:19 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Ce nu fac eu pt voi...
Enjoy YouTube
!

http://www.youtube.com/watch?v=SMg-r59p9fw

http://www.youtube.com/watch?v=wT6dy8jgGmA

http://www.youtube.com/watch?v=PicHa5exhW0

http://www.youtube.com/watch?v=296UkEbI44g

http://www.youtube.com/watch?v=kSUPdwpmJfw

http://www.youtube.com/watch?v=Oid7t8UmKIA

http://www.youtube.com/watch?v=_QcVr53XXY0

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 25, 2009 9:32 am 
Neconectat
User

Thank's Master. Alta viata. Poti sa si denumesti Ecler XP11000 ca mai cauta si altii worldwide.

Felicitari pentru teste ... spun multe :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 25, 2009 11:52 pm 
Eu sunt curios cum de la 10khz au inceput sa miroasa rezistentele alea pe iesire . Din ce spune leco nu a mai avut ampuri in teste sa faca asa .
O avea al meu un defect de fabricatie ?
Sau dupa un anumit timp ar trebui sa se incinga putin cum se intampla la difuzoare ??

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 26, 2009 12:40 am 
Neconectat
Admin
Admin

Amplificatoarele sunt concepute să lucreze pe un semnal muzical, nu sinusoidal. Dacă ar fi concepute să presteze doar pe sinus, ar pune o rezistenţă mai mare, de vreo 20w, nu una de 1w sau 2, cât o fi acolo.

Leco, ai dat jos cu filtrul trece sus când ai măsurat ?
Apropo, cât costă osciloscopul ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 26, 2009 12:44 am 
Filtrul subsonic a fost dat jos inainte de teste !
Oricum e destul de aiurea ca la asta a facut si la restul pe care le-a testat nu a facut !
Sa nu ma intelegeti gresit, eu sunt foarte multumit de amplificator, suna bine , are putere destula si am incredere in el ca nu pica la vreo sonorizare, doar ca mi se pare ciudat ca alte amplificatoare mai ieftine nu au facut asa . Nu ar merge schimbate rezistentele cu unele de putere mai mare ? Desigur dupa expirarea garantiei !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 26, 2009 12:46 am 
Neconectat
Admin
Admin

Nu este nevoie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 26, 2009 3:03 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

DNA scrie:
Amplificatoarele sunt concepute să lucreze pe un semnal muzical, nu sinusoidal. Dacă ar fi concepute să presteze doar pe sinus, ar pune o rezistenţă mai mare, de vreo 20w, nu una de 1w sau 2, cât o fi acolo.

Leco, ai dat jos cu filtrul trece sus când ai măsurat ?
Apropo, cât costă osciloscopul ?

Dan, am dat cam 2100 lei pe el, l-am luat special pt asa ceva cit si pt sursele in comutatie cu PFC si amplificatoarele clasaD, ce urmeaza in scurt timp sa incep sa le produc...

Generatorul a fost cam 650 lei.

Ai vazut filmuletele cu Macrotechul, ce ii face la rezistenta dummy load?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 26, 2009 8:57 pm 
Neconectat
Admin
Admin

E fain osciloscopul.
Cred că o să-mi iau şi eu unul identic. Îmi place că afişează toate valorile.
Eu, de exemplu, în clipa aceasta mă chinui să etalonez puterea aplicată unei incinte, ori de câte ori măsor ceva, ca să fiu sigur că am 1w bătut în cuie.
Osciloscopul meu a murit de bătrâneţe, acum vreun an şi ceva ...

E mişto că pare mic şi uşor. Uneori, la instalări, mi-ar prinde bine aşa ceva, mai ales când aud o distorsiune şi nu-mi dau seama de unde vine.

Nu am reuşit să văd filmuleţul.
Abia s-au încărcat şi de dimineaţa trebuia să mă trezesc pe la ora 7, aşa că le-am lăsat pentru altă dată.

Ar fi fost interesant să vezi ce se întâmpla şi cu tensiunile de alimentare, în afară de puterea debitată. Pe partea de joase se activează o limitare în clipa când intră infrasunete de o anumită amplitudine. Am observat chestia asta după ce am dat cu 25hz sinus, când rodam nişte difuri. Dacă treceam de jumătate din putere, îmi activa protecţia, şi intra limiterul în fincţiune, chiar dacă nu mergeam în clip. Chestia asta cred că este făcută ca să evite arderea boxelor în cazul că apare brum, sau infrasunete pe timp lung, dar nu se activează decât dacă este semnal continuu. La fel este şi la înalte. Cum simte oscilaţie, intră protecţia în funcţiune şi limitează .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 27, 2009 5:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Depinde, de ex la Crown 5000VZ,alimentarea este tinuta in paralel pina pe la 80% din putere, pe urma alimentarile se inseriaza in impulsuri de catre niste mosfeti(rol de releu in impulsuri), pt ca etajul final primeste alimentare atit cit ii trebuie, atunci cind ii trebuie..

Prin acest patentat VZ power supply,au marit randamentul amplificatorului, evitind disipatia inutila pe trz finali, si totodata de acolo exista acea "grasime" a amplifului cind il folosesti pe basi.
:twisted:

Nu stau sa mai discut avantajele groundbridge AB+B class vs ClasaH 2 sau 3 step.

Sint pe aici pe undeva pe forum...

Sus

MesajScris: Sâm Mai 12, 2012 2:56 am 
Neconectat
User

Foloseste-l linistit ca nu o sa ajungi sa il "stresezi" tu cum l-a stresat leco in test.
Este un amplificator foarte OK :wink:

Sus

MesajScris: Dum Mai 13, 2012 8:15 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ce trebuie mentionat este faptul ca dupa aproape 200 de bucati montate in instalatii de sunet in Romania, avem 0 defecte semnalate in garantie.

Este un amplificator fiabil si stabil.

toate specificatiile date in fisa de catalog sunt confirmate sau chiar depasite in testele de laborator, spre deosebire de multe din produsele existente pe piata.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Mai 13, 2012 9:36 pm 
Neconectat
User

stiti cum se zice....dai un ban,da stai in fata :twisted:

Sus

MesajScris: Lun Iun 04, 2012 1:26 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Foarte corect!
Ar trebui toti sa gindim asa, in acest fel, s-ar duce naibii jegurile de chinezisme de 2 lei, care au distrus piata audio, si nu numai...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 29 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2