Yamaha nu imi place pentru ca suna prea natural.
Da , este foarte de apreciat ( am avut yamaha ) acest aspect dar uneori vrei sa mai asculti si beat si e slab la Yamaha.
Acel Pioneer intr-adevar arata bine si la cele 19 kg ale lui ar trebuii sa fie sanatos construit.
Eclerul este prea scump pt fortele mele din cate vad cam 15 mil bucata.
Zic asta pt ca o sa imi cam trebuiasca 2 statii ( scopul e de a ajunge la ideea asta
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... highlight= si deci imi trebuie ori 4 canale amplificate de 1 statie ori 2 statii.
Inca ma mai gandesc daca sa merg pe sateliti din PA800k + woofer sau la acele incinte sa pun niste difuri de subbas si sa le fac full range.
Evident functie de aceste decizii se cam contureaza si numarul statiilor.
Perfect ar fi una pe 4 canale dar care sa conduca bine in realitate nu numai pe foaie. ( am tot schimbat recievere care nu se compara deloc la condusul difurilor cu statiile stereo, d-aia configurarea e mai dificila pentru ca nu vreau reciever )
Multumesc insa mult pentru raspuns, pare o idee buna Pioneerul ala.
Stiu un baiat de pe Computergames care aduce de afara tot felul de statii si o statie hi-fi la el gasesc cu siguranta . Speram insa sa iau ceva fara moarte, de genul PA dar acum ca imi fac o idee despre preturi......