The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 5:10 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: TEPAR
MesajScris: Mie Sep 23, 2009 2:31 pm 
Neconectat
User

ATENTIE LA USERUL cristidyn TEPAR AM CUMPARAT MIC ELECTROVOICE ND767 DE LA EL. L-A TRIMIS DEFECT ACUM NU RASPUNDE LA TELEFON. MACAR SA SPUNA CA A AVUT NEVOIE DE BANI. cristidyn NU SE FACE ASA CEVA TREBUIE SA RASPUNZI LA TELEFON SI CEL PUTIN SA-TI CERI SCUZE. GESTUL TAU E FOARTE URAT. UNUL CA TINE FACE SA SCADA INCREDEREA IN OAMENI.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 23, 2009 4:25 pm 
Neconectat
User

Cel mai mult urasc inselaciunea, astea ar trebui batuti zi de zi ora de ora trimisi la reeducare, rebuti social.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 23, 2009 6:20 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

E grea munca, lenea e mare. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 23, 2009 7:30 pm 
Neconectat
User

Zii si numele lui sa stim si noi de la cine NU trebuie sa cumparam.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 23, 2009 8:41 pm 
Neconectat
User

scarface scrie:
Zii si numele lui sa stim si noi de la cine NU trebuie sa cumparam.

intradevar il sustin si eu pe prietenul meu tony holter si chiar cu mine a probat microfonul si ce sa credeti intreruperi si apoi a murit de tot .pacat toti muncim pe bani dar poate il vindea stiu eu piesa de muzeu.e foarte adevarat ce spune tony holter.omul este din severin o sa posteze tony numele si adresa lui.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 23, 2009 9:22 pm 
Neconectat
User

fa o reclamatie la politie, poate se potoleste :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: TEPAR
MesajScris: Joi Sep 24, 2009 3:54 am 
Neconectat
User

NUMELE TEPARULUI ESTE DRAGOI CRISTIAN din CARANSEBES JUD. CARAS-SEVERIN RAMBURSUL A FOST LA POST RESTANT OP1 CARANSEBES. MULTUMESC BAIETI PARERILE VOASTRE DESPRE ACEST OM FAC MAI MULT DECAT 180 ron CARE I-AM DAT PE MICROFON. SUNTETI ADEVARATI.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 24, 2009 4:06 pm 
Neconectat
User

Probabil e vreun tovaras de-a lui Fernando de la Caransebes :lol: :lol: :lol: ...... Mai insista... Poate il vei gasi.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Noi 18, 2009 11:53 pm 
Neconectat
User

Atentie si cu userul Istvan !

Am trimis "case"ul pt. cabluri si ,azi vin agentii de la curierat! HAHA.. :lol: De ce n-ai zis ,mai intai ca sa nu trimit?

De ce n-ai trimis un PM, "cer scuze ,dar n-am bani..sau am razgandit" Ehh 8) :? Sau ai vrut sa trimit , cu cabluri,cea ce ai vazut in poza? :-)) (in valoare e cam 1800-2000 Roni,cablurile)

Esti primul tepar, pe lista mea..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 22, 2009 3:09 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Se par ca ungurii sunt buni tepari dupa cum vad... Am patit si eu ceva similar, cumparand un mixer de la userul the_political, mi-a spus ca e in perfecta stare si ca nu a umblat in el, etc.. cand mi-a venit era cam murdar(si fara cablu de alimentare), l-am desfacut pentru curatare, si surpriza! In interior are niste lipituri care ma duc cu gandul, la bere varsata pe el de unde cred ca a rezultat un scurt. Declar ca mixerul merge, insa nu coincide cu, cele declarete de el. Desi l-am instiintat si i-am aratat poze imediat cum am vazut, mi-a spus ca nu a stiut si nu isi bate obrazul pentru suma cuvenita... Din cauza unor probleme nefericite in familie nu am reusit sa trimit pachetul inapoi imediat si cand l-am anuntat ca il trimit a refuzat pachetul. Probabil va citi postul meu... Si pe aceasta cale vreau sa il anunt asa cum i-am spus si la telefon, fara injurii, ca obrazul meu valoreaza mult mai mult decat aceasta suma, cat despre al dansului, mi-e mila sa comentez... In concluzie va recomand sa aveti grija, ce si de la cine cumparati. Feriti-va de userii de tip ciupeca, aparuti dupa ploaie pe forum, doar sa isi vanda sculele. Toate bune!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 9:04 am 
atentie la userul B-52
am achizitionat doua difuri de la el oberton
le-am platit in avans ca am zis ca are nevoie de bani pt revelion
la intrebarea "difurile sunt ok,nu sa intervenit asupra lor in nici un fel",el daa sunt perfecte,a dat el ceva poze si pareau ok din poze.
dar cand au venit surpriza,nu mai erau aceleasi difuri in stare buna cum a declarat numitu Pavel Marial din Campina,nr de telefon 0751885587
de specificat e ca la telefon nu raspunde si cei ce au ceva minute toate sa-l streseze
credca asa ar trebui procedat cu cei ce dau teapa,stresati telefonic de toti userii pana indreapta greseala
ori la id de mess mortuvesell
cei cel cunosc sunt rugati sa imi dea detalii cu privire la adresa acestui individ pt ca urmeaza sa ma deplasez personal pana in campina si vreau sa trec pe la el sa-i las difurile in usa si eventual aruncate cu viteza.
Multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 12:26 pm 
Neconectat
User

ma fratilor asa ceva nu sa intamplat pe forumu asta camd e mult adica de cand sunt eu deloc nam auzit reclamatii de genu asta. se cunoaste ca a venit criza :D

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 1:20 pm 
Neconectat
User

Si eu am cumparat diverse piese de la niste useri de pe forum dar totul a fost ok cum au zis ca sunt asa le-am primit si si-au facut treaba chiar foarte ok iar din partea mea tot respectul pentru ei :wink: :!: .Dar intradevar si eu urasc pe cei acre dau tepe si rusine sa le fie!! :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 1:23 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

paul007 scrie:
Si eu am cumparat diverse piese de la niste useri de pe forum dar totul a fost ok cum au zis ca sunt asa le-am primit si si-au facut treaba chiar foarte ok iar din partea mea tot respectul pentru ei :wink: :!: .Dar intradevar si eu urasc pe cei acre dau tepe si rusine sa le fie!! :twisted:

Exista topic si pentru cei apreciati? Poti deschide unul...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 04, 2010 1:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

deejaymarco scrie:
Exista topic si pentru cei apreciati

Da exista deja unul . :wink:

Uite-l aici . 8)
http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=5037

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2