The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 1:22 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Aparatura si acte necesare pentru un post de radio!!Ajutor!!
MesajScris: Dum Feb 14, 2010 7:53 pm 
Neconectat
User

Daca imi poate spune cineva care are sau lucreaza la radio, de ce aparatura si documente as avea nevoie pentru a face un radio public.Mentionez ca am mixere, microfoane, etc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 14, 2010 10:38 pm 
Neconectat
User

In primul rand, autorizatie! :lol: Am cunostinta..facem o lista ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 14, 2010 10:55 pm 
Neconectat
User

eu am filmul asta de vre-o 15 ani, si cred ca voi ramane cu filmul, iti spun si dece: ai nevoie de o gramada de autorizatii de emisie, cna, mediu, copyright, etc nu mai vorbim ca ai nevoie de un srl, la noi de obicei sunt cam S.A.-uri, macar un apartament la etajul 10 (kiss fm sibiu are un etaj intreg), aparatura omologata care o vand numai "anumite firme" "agreate". Parerea mea e ca fara 150-200.000E nu faci nimic, daca vrei sa o faci asa ca amator ori emiti pe o raza de 1km asa ocazional cand iti aduci tu aminte, ori te lasi pagubas ca intrii la prostii, de genu periclitarea siguranteifrecventelor radio sau ceva de genu, autorizatiile de emisie radio din cate stiu eu se obtin de la nu stiu ce institutie care e strans legata de armata si urgent de ascuna astia sau iti trag o amenda de te linistesc, orice emitator se poate detecta pt ca, cu cat te apropii mai tare de sursa cresc nr de decibeli, si sunt aparate speciale care detecteaza

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 9:17 am 
Neconectat
User

Autorizatiile le da ANCOM. Tot ei se ocupa de bunastarea frecv alocate. In cazul in care se anunta/afla ca se emite pirat au masini cu aparatura full (interfata seamana cu gps-ul din underground 2 :) ) si te gaseste.

Mai ieftin, cred ca poti emite pe net. La cluj s-a facut un radio studentesc, doar pe net, dar s-a promovat la greu.

ps. daca emiti din mers, intermitent, te gaseste mai greu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 10:31 am 
Neconectat
User

apropo de ce spui tu cu emisul in mers, imi amintesc ca prin anii 90' era un filtm cu un tip care tot asa avea un vw transporter de prin 80' cu antena pe acoperis si transmitea de acolo, nu mai stiu care era subiectul filmului, dar parca facea propaganda impotriva conducatorilor tarii

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 1:43 pm 
Neconectat
User

firme srl am 2, vreau sa va spun ca sunt intr-un oras mic de 10000 locuitori cu tot cu satele apartinatoare, la 30 de km de Targu Mures.Este Radio Son in Targu Mures si in Ludus care este la 14 km de mine catre cluj.Din cate stiu cel de la Ludus este privat si lucreaza tot sub numele de Radio Son.Oare s-ar putea ajunge la un comun acord sa lucrez si eu sub acest nume??

Sus

Subiectul mesajului: Re: sal
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 2:10 pm 
Neconectat
User

DjBudu scrie:
firme srl am 2, vreau sa va spun ca sunt intr-un oras mic de 10000 locuitori cu tot cu satele apartinatoare, la 30 de km de Targu Mures.Este Radio Son in Targu Mures si in Ludus care este la 14 km de mine catre cluj.Din cate stiu cel de la Ludus este privat si lucreaza tot sub numele de Radio Son.Oare s-ar putea ajunge la un comun acord sa lucrez si eu sub acest nume??

Eu sunt de parere ca DA. Asta depinde in cea mai mare parte de conducerea acelui post de radio. Da-le un mail, sau un telefon si poti sa intrebi. Ar fi o chestie foarte buna pt tine ca ai fi scutit de o gramada de autorizatii. Vei lucra doar ca si colaborator daca ei sunt de acord. Pana nu cazi la o intelegere cu ei iti recomand sa nu le zici si orasul in care esti.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului: da
MesajScris: Lun Feb 15, 2010 2:22 pm 
Neconectat
User

in acest moment le-am trimis un mail cu aceasta propunere si astept un raspuns, favorabil sper :).

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2