The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:49 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 2:54 am 
Neconectat
User

am avut ocazia sa folosesc FP 10000 in live si pot spune ca nu se compara cu nimic.
si pe rock si pe lautarie e rege.
am putut sa fac si compartie cu doua Crown 5000vz pe aceasi instalatie ,mixer,procesare etc,si pot spune fara frica ca impingea mult mai bine FP10000.
cine are Lab.sa pastreze.
scuze de scris dar scriu depe un laptop vechi si defect la tastatura.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 9:20 pm 
Neconectat
User

Am auzit unele live impreuna cu un sistem adamson de marime medie si sunet asa prost pentru atat de multi bani n-am mai auzit niciodata poate nici nu era setat sunetu bine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 9:28 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

dan scrie:
Am auzit unele live impreuna cu un sistem adamson de marime medie si sunet asa prost pentru atat de multi bani n-am mai auzit niciodata poate nici nu era setat sunetu bine.

sunet prost e usor de scos, nu tre sa fii mare artist.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 24, 2010 9:47 pm 
Neconectat
User

In schimb am ascultat pe vremuri un sistem nu mai stiu ce firma erau boxele adus de firma sfinx experience si altu proel care pot spune ca isi bateau joc de adamson cu labgrupen cu tot . Cel mai impresionat am fost poate ca e aiurea de niste sub-uri proel , la care nu puteai sa stai in fata ca iti sarea inima din tine ziceai ca faci infarct.A fost setat prost inseamna nu stiu de ce e capabil un astfel de sistem adamson+labgruppen ca nu am avut si nici nu o sa am vreodata vreunu pe mana .Io spun doar ce am auzit. Adica mi-au crapat urechile de la inalte si avea kick aproape 0 in loc de bas producea un huruit continuu am si ras cand am auzit cum suna, m-a bufnit rasu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 28, 2010 5:22 am 
Neconectat
User

dan scrie:
In schimb am ascultat pe vremuri un sistem nu mai stiu ce firma erau boxele adus de firma sfinx experience si altu proel care pot spune ca isi bateau joc de adamson cu labgrupen cu tot . Cel mai impresionat am fost poate ca e aiurea de niste sub-uri proel , la care nu puteai sa stai in fata ca iti sarea inima din tine ziceai ca faci infarct.A fost setat prost inseamna nu stiu de ce e capabil un astfel de sistem adamson+labgruppen ca nu am avut si nici nu o sa am vreodata vreunu pe mana .Io spun doar ce am auzit. Adica mi-au crapat urechile de la inalte si avea kick aproape 0 in loc de bas producea un huruit continuu am si ras cand am auzit cum suna, m-a bufnit rasu.

gresesti!!! adamson este nr 1 in lume!!! tin sa precizez ca am avut placerea sa ascult de mai multe ori un sistem adamson format din y10 si suburile acelea de 21" cu amplificare lap gruppen 10000q...suna impecabil...pai arrayurile au doua drivere jbl cu bobina de 4", numa un driver din acele e peste 1000 de dolari

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 01, 2010 7:43 pm 
Neconectat
User

E praf adamsonu de 3 ori l-am ascultat cu acelasi rezultat e bun pt galagie produce extrem de multa galagie dar galagie proasta Parerea mea ca nu merita baniii si ca e o porcarie.Cum sa fie nr 1 pai meyer , l acostics , db audiotechnik , jbl , ev , eaw , martin ...... nu exista? E parerea ta da io parerea asta mi-am facut-o despre el dupa ce l-am auzit.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 02, 2010 11:56 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

poze cu monstrul
Imagine
Imagine
Imagine

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 03, 2010 12:14 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Chiar nu am cuvinte :|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 04, 2010 4:14 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

eu am ... wow :D :lol:

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Apr 14, 2010 8:01 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Banuiesc ca stiti ca sint puteri burst nu rms, da?

Imi place lucratura, insa din start am de spus in contra, si anume:

20000 W, si BURST fiind ei, dintr-un Powercon de 20A? :oops:

Si mai si specifica ca functioneaza intre 100 si 265 Volti la retea.

Cu toata mama lui de PFC, 20000W din 100Volti la retea inseamna 200A, si asta la un randament de 100%

In continuare, ma abtin.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2