The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 9:37 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ROREC Brad
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 3:16 pm 
Neconectat
User

M-am luat cu munca si am uitat sa mai pun poze si pe site:)
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Am setat cam prost coaxialele si nu am avut timp sa mai modific in timpul concertului dar pt playback a fost bine:D(e drept ca am stat si in cel mai prost loc pentru ca nu ne-au lasat sa punem mixerul pe mijloc:(

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 3:32 pm 
:D
Sexy !!!!
Bravo prietene !!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 3:47 pm 
Neconectat
User

Multumesc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 4:02 pm 
Neconectat
User

VIS...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 4:41 pm 
Neconectat
User

Te rog sa ma crezi ca acum 4-5 ani aveam un folder in calculator numit "Vise taica vise", unde aveam poze cu planare, coaxiale, mixer Allen&Heath, etc., de scena nu mai vorbesc ca nici in folder-ul cu vise nu avea rost sa pun poze:)) Apoi am cumparat de la DNA 4 planare cu sd18el si 4 coaxiale, amplificatoare Phonic XP, mixerul GL2400 si muncind am ajuns si la scena, lumini si altele. Jumatate din ce se vede in poze i se datoareaza lui DNA pt ca ne-o oferit boxe performante la un pret mai mult decat bun. Daca dadeam la vremea aia 2000 de euro cat era un F12CVH si 1800E pe F18PWH dadeam 15 000E pe 8 boxe si probabil nici acum nu ieseam din datorii, iar de scena nu mai vorbesc. Nu zic ca P-Audio suna mai bine sau nu ca si Dynacord dar eu sunt foarte multumit de performante si chiar nu sunt curios sa le compar pentru ca nu asta ma intereseaza. Totul tine de gusturi, am ascultat planare cu RCF si au mai mult kick, sunt mai agresive iar planarele cu sd18 dupa mine au un bass ceva mai jos dar nu au acel kick. Tocmai de aia am vorbit cu DNA sa faca 6 HD15 cu C15-600El(aveam deja difuzoarele) pentru ca vreau mai mult kick si am ceva goluri intre top si subbwoofer si asa am impuscat 2 iepuri:D. Indiferent ca DNA comerializa boxe cu P-audio, Beyma, Rcf, Electrovoice, Eighteen Sound, Precision device, etc. as fi cumparat de la el pentru ca produsul final e unul de exceptie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 6:41 pm 
Neconectat
User

asta e in oraselu unde stau eu ... am fost acolo ...chiar am si vb cu cel care era la mixer si un baiat de la scena ...se auzea foarte frumos iar bass-ul se simptea de la o terasa la vreo 100m .....felicitari

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 6:45 pm 
Neconectat
User

Frumos. Ce poate fi spus? Cei mai multi abandoneaza nava inainte sa ajunga la nivelul la care ai ajuns tu. Mai vine si intrebarea: Ce s-ar intampla daca am ajunge toti sa detinem astfel de echipamente?
Referitor la treaba cu folderul de care zici tu, eu desenez ceea ce imi doresc si le pun bine.... In cele mai multe cazuri daca imi doresc cu adevarat lucrul acela il obtin.

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 8:28 pm 
Neconectat
User

liviurau_lippi scrie:
asta e in oraselu unde stau eu ... am fost acolo ...chiar am si vb cu cel care era la mixer si un baiat de la scena ...se auzea foarte frumos iar bass-ul se simptea de la o terasa la vreo 100m .....felicitari

Nu stiu ce ai vorbit cu baiatul de la mixer ca eram cam nervos ca am schiimbat setarile la procesor si nu imi placea cum suna si nu mai auzeam pe nimeni in jurul meu si nu tin minte sa fi vorbit cu cineva. Stiu ca erau vreo 3 baieti care ii tot intrebau pe baietii mei ce fel de boxe sunt si daca sunt facute de Mircea:D Ma bucur ca ti-a placut sunetul ca pe mine mo bagat in draci :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Apr 17, 2010 8:38 pm 
Neconectat
User

scarface scrie:
Frumos. Ce poate fi spus? Cei mai multi abandoneaza nava inainte sa ajunga la nivelul la care ai ajuns tu. Mai vine si intrebarea: Ce s-ar intampla daca am ajunge toti sa detinem astfel de echipamente?
Referitor la treaba cu folderul de care zici tu, eu desenez ceea ce imi doresc si le pun bine.... In cele mai multe cazuri daca imi doresc cu adevarat lucrul acela il obtin.

Pai apuca-te de desenat scena:D E greu pt ca sunt echipamente scumpe(daca cumperi chinezarii te omori singur) si apoi sunt deja multi pe piata si lucrariile nu sunt platite tocmai pe masura din moment ce artistul care urca pe scena si are un cd in spate ia poate mai mult decat iei tu pe o zi pe scena, sunet si lumini la care mai ai de platit transport, oameni si multe altele iar apoi te mai gandesti si la investitii.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 18, 2010 8:42 am 
Neconectat
User

Hehehe.... Scena inca nu. E prea mic oraselul asta si o investitie asa de mare e cam riscanta. Trebuie sa iesim putin din criza asta, pt ca la mine se simte si sa ma redresez in domeniul asta ca am cam luat-o in jos atunci cand mi-a mers mai bine. Apoi vad ce o sa fac. Deocamdata incerc sa raman doar pe sate, in camine, si ca mobile dj. Pana sa ajung la nivelul tau, nu am nevoie doar de echipamente, trebuie sa mai si invat multe lucruri.
Referitor la artisti, tocmai am patit-o cu un cantaret, nu dau nume, care mi-a promis ca imi vine la un concert gratis, iar acum cand am inceput sa organizez toata miscarea imi zice ca ii trebuie 200 de euro, ca e criza. Nu mai fac nimic, nici de ciuda :lol:

www.md-events.tk

***Scarface***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Apr 18, 2010 9:55 am 
Neconectat
User

In judet trag altii sforile....mai multe facem in afara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 22, 2010 11:26 pm 
Neconectat
User

CAT TEA COSTAT SCENA SI DE UNDE AI CUMPARATO DACA POTI SA IMI SPUI

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 23, 2010 12:09 am 
Neconectat
User

E luata de pe www.soundstil.ro Pretul evident nu pot sa il spun pentru ca nu vreau "sa stric" afacerile firmei respective.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 23, 2010 12:17 am 
Neconectat
User

Auci.....sper ca nu am facut reclama.....nu mi-am dat seama pe moment.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2