The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 08, 2025 9:33 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Iun 25, 2010 11:30 am 
cata_besst scrie:
acum am vazut ce putere are dh3 20w rms, pai cum sa nu cedeze asa de usor am si eu comp 44 si dyfp 62 si le dau clip la greu de vro 2 ani si nu sa ars driverul pana acum bobina arata impecabil si dau cu 500w rms.
asta e spui dyanacord si tragi apa, maine am sa pun niste poze cu boxele daca am timp sa vedeti si voi.

man el nu mai are bani de alt amplificator, ce sa faci cateodata trebuie sa dai mai tare si atunci intra in clip, poate daca ar avea un driver mai rezistent cum sunt cele de sus garantat nu sar mai arde.

o seara buna

Hai sa comparam comp-44 cu DH3.... :lol: :lol: :lol:

DH3-tweter comp-44-driver

Auzi ma ce solutii gasesc...oare sa bagi comp-44? :lol:

Lasa boxele cum is si ia amplificator....nu il duce in clip si te tin inaltele..stai linistit ca orice driver arzi cu powermate ala in blana... :roll:

Sus

Subiectul mesajului: sal
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 4:41 pm 
Neconectat
User

nu imi vine sa cred ce vad aici scris. :oops:
cata_besst...indiferent de ce driver vei pune in locul lui dh3..se va arde in momentul in care pm1000-2 va da semnal cu distorsiuni.poti sa o pui si pe mama lui comp si pe tata lui dh3.prima varianta pt protectia inaltelor de pe boxe ,este ca muzicantii sau lautarii care le folosesc sa fie invatati sa nu mai mearga cu pm-ul in distorsiuni.
a2-ua varianta ar fi sa schimbi acel tweter cu 1 driver ,dar in acest caz...vei mai avea sunetul acelui dh3?am vazut mai sus pe cineva care vrea sa compare un dh3 cu un comp-44....la ce sa le compari? ca unu duce mai multa putere si ca dh3 va suna de 10 ori mai curat?
eu am impresia ca multi de pe aici nici macar nu au auzit un dh3 si se grabesc sa se dea cu parerea..AAAAAAAAAA vrei sa schimbi dh3 cu dh2t??? asa da..atunci o sa auzi cam acelasi sunet.
si a 3-a varianta...sa cumperi un amplif mai mare pe care sa mergi cu limitare...grija ---se pot arde si din cauza puterii..

ia legatura cu leco si intreaba-l ce inalte are el pe boxele lui(ev) si cu ce putere le ataca,si de cate ori le-a ars.
DAR inainte de a face orice ,invata pe baietii aia sa nu mai cante doar cu distorsiuni ,si daca au nevoie de putere mai mare...sa mai ia 2 boxe sau ceva mai tare.(o alta garnitura de sunet)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 5:31 pm 
Neconectat
User

cel cu Comp-ul a glumit mai !

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 5:41 pm 
Neconectat
User

pitbull_bog scrie:
Asa zic toti dupa ce zic o mare tampenie...

In fine...

mare adevar spune baiatul asta :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 6:35 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Dj gabriel AKA. Lake

Clonele nu sunt permise pe acest forum si se pedepsesc cu banarea ambelor conturi!
:!:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 7:08 pm 
Neconectat
User

man iam dat driverele mele comp 44 ( atat pot momentan dar cu asta ma laud) si spre surprinderea mea si a lui se auzea mult mai bn si mai tare, comparatie fauta cu un driver de al meu si dh3
iam lasat driverele pt ca avea o sonorizare si uite ca nu sau ars si a mers si in clip usor, daca nu ma credeti veniti o data la mine pt o proba sa vedeti cum umileste lw15+comp44+ dyfp62 pe d15-3 testul acesta este facut pe mixerul lui power mate 1000 stiu ca pare greu de crezut dar asta e adevarul.

stiu ca acum o sa sariti pe mine ca nui adevarat, ca mint etc dar eu stiu mai bn pt ca am facut comparatie. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 7:10 pm 
cata_besst scrie:
sa vedeti cum umileste lw15+comp44+ dyfp62 pe d15-3 t

Ce inseamna sa te obisnuiesti cu un sunet prost si sa-l ai ca si etalon. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 8:56 pm 
Neconectat
User

cata_besst scrie:
man iam dat driverele mele comp 44 ( atat pot momentan dar cu asta ma laud) si spre surprinderea mea si a lui se auzea mult mai bn si mai tare, comparatie fauta cu un driver de al meu si dh3
iam lasat driverele pt ca avea o sonorizare si uite ca nu sau ars si a mers si in clip usor, daca nu ma credeti veniti o data la mine pt o proba sa vedeti cum umileste lw15+comp44+ dyfp62 pe d15-3 testul acesta este facut pe mixerul lui power mate 1000 stiu ca pare greu de crezut dar asta e adevarul.

stiu ca acum o sa sariti pe mine ca nui adevarat, ca mint etc dar eu stiu mai bn pt ca am facut comparatie. :wink:

man....sterge repede ce ai scris sa nu vada si altii prostiile astea.altii s-ar putea sa te ia rau de tot peste picior.cred ca tu ai descoperit coada la pruna cu testele tale.consider ca pe un forum...unii oameni care vor sa invete ceva...citesc,studiaza si trag niste concluzii---unii invata ceva,altii nu prea.dar hai sa nu ii bagam chiar pe toti in intuneric.
nu sunt fan al boxelor dynacord.sunt niste boxe la care platesti foarte mult numele, DAR nici nu poti sa faci astfel de aberatii cum sunt scrise mai sus. masuratorile tale "urechiometrice"nu sunt nici pe departe reale.ti se pare tie ca boxele tale suna ok?da-le sa cante lautarii aia pe ele o noapte.o sa iti arda si cutiile din pal sau din ce sunt facute,cu un pm1000-2 in distorsiuni.

imi cer scuze pt interventie,nu imi place sa ma bag in astfel de discutii,dar nu m-am mai putut abtine cand vad asemenea afirmatii,...si daca deranjeaza pe cineva...rog un moderator sa stearga.stima

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 9:16 pm 
Neconectat
User

cata_besst scrie:

unora le place sa se imbete cu apa rece :lol:

cata_besst, noi am mai discutat legat de aceasta problema insa, tot nu vrei sa intelegi ca nici in cele mai frumoase vise ale tale boxele cu Lw15+comp44 nu vor suna nici de departe aproape de sunetul lui D15-3, mai bine decat aceasta , nici atat.
in primul rand ar trebui sa te gandesti ca , boxele tale sunt pe 2 cai iar D15-3 este o boxa pe 3 cai si nu cred ca are rost sa iti spun la care dintre ele sunetul va fi mai curat.

PS: daca boxele tale fac ( prin absurd) mai multa galagie decat D15-3, nu inseamna ca si suna mai bine ca acestea(desi cred ca nu le bati nici la SPL :lol: )

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 9:22 pm 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
Dj gabriel AKA. Lake

Clonele nu sunt permise pe acest forum si se pedepsesc cu banarea ambelor conturi!

Mircea, si eu am 2 conturi facute dupa ce am uitat parola la unul din ele.Unul este cu numele Loryn iar altul lorin.
Nu vreau sa fiu banat, asa ca te rog daca se poate ori sa-mi modifici si mie numele din Loryn in Lorin sau daca nu se poate, macar sa il stergi pe celalalt lorin

Merci, si scuze de offtopic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 10:55 pm 
Neconectat

Loryn scrie:
Mircea Bartic scrie:
Dj gabriel AKA. Lake

Mircea, si eu am 2 conturi facute dupa ce am uitat parola la unul din ele.Unul este cu numele Loryn iar altul lorin.
Nu vreau sa fiu banat, asa ca te rog daca se poate ori sa-mi modifici si mie numele din Loryn in Lorin sau daca nu se poate, macar sa il stergi pe celalalt lorin

Merci, si scuze de offtopic.

la tine este OK pentru ca se vede clar ca a existat o problema cu primul cont si s-a generat altul nou foarte asemănător.

exista totusi cazuri clare de persoane care si-au facut un al doilea cont doar pentru a plati vreo polita vreunui user.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 11:05 pm 
Neconectat
User

mircea dar nu vad ce a facut LAKE rau in ce a spus mai sus.nu l-a atacat deloc,din contra a incercat sa explice omului nedumeririle.poate chiar este un om de rand ca noi toti si pe aceasta cale il rugam sa vina sa se prezinte :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Iul 10, 2010 11:10 pm 
Neconectat

sincer nici nu am citit postul lui, pe mine interfaţa de administrre a forumului m-a anunţat ca acel cont coincide cu al userului Dj Gabriel
(acelaşi MAC al PC-ului)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 10:43 am 
Neconectat
User

man....sterge repede ce ai scris sa nu vada si altii prostiile astea.altii s-ar putea sa te ia rau de tot peste picior.cred ca tu ai descoperit coada la pruna cu testele tale.consider ca pe un forum...unii oameni care vor sa invete ceva...citesc,studiaza si trag niste concluzii---unii invata ceva,altii nu prea.dar hai sa nu ii bagam chiar pe toti in intuneric.
nu sunt fan al boxelor dynacord.sunt niste boxe la care platesti foarte mult numele, DAR nici nu poti sa faci astfel de aberatii cum sunt scrise mai sus. masuratorile tale "urechiometrice"nu sunt nici pe departe reale.ti se pare tie ca boxele tale suna ok?da-le sa cante lautarii aia pe ele o noapte.o sa iti arda si cutiile din pal sau din ce sunt facute,cu un pm1000-2 in distorsiuni.

imi cer scuze pt interventie,nu imi place sa ma bag in astfel de discutii,dar nu m-am mai putut abtine cand vad asemenea afirmatii,...si daca deranjeaza pe cineva...rog un moderator sa stearga.stima[/quote]

prietene esti bn ai vro problema? cum poti vorbi in necunostinta de cauza ai tupeu sa vi sa vezi ca il fac si facem asa eu pun sculele mele 2 hornuri 1850, 2 amplificatoare (dynacord, .), 6 sateliti, un mixer amplificat bery, tu nu pui nimik dar daca e ca mine iti garantez ca te duci acasa in carucior.
voi nu aveti ce face vam spus veniti si vedeti nu mai comentati aiurea ca sa faceti posturi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Iul 12, 2010 12:05 pm 
cata_besst scrie:

prietene esti bn ai vro problema? cum poti vorbi in necunostinta de cauza ai tupeu sa vi sa vezi ca il fac si facem asa eu pun sculele mele 2 hornuri 1850, 2 amplificatoare (dynacord, .), 6 sateliti, un mixer amplificat bery, tu nu pui nimik dar daca e ca mine iti garantez ca te duci acasa in carucior.
voi nu aveti ce face vam spus veniti si vedeti nu mai comentati aiurea ca sa faceti posturi.

Prietene dute la cules :lol: ,ii ceva gluma nu?eu am avut comp34 si nu ma fa sa zic cum suna.... :lol: Poate de la caldurile astea ti se trage :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 73 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2