The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 3:05 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Amplificatoare noi Phonic
MesajScris: Mar Aug 10, 2010 3:42 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Va spuneam in topicul legat de primul mixer digital de la Phonic si de un nou amplificator seria MAX de la Phonic. Nu stiu de ce nu mai apare pe site, insa gasiti in catalog(fara imagini din pacate, dar din ce am vazut in acel moment pe site, designul e acelasi "MAX Plus" dar in versiunea 3U), cateva detalii despre el:

MAX 3500
2400W Power Amp
Output power: 1200W @ 4 ohms stereo, 750W @ 8 ohms stereo
High-current toroidal transformers for greater power and low noise
Balanced XLR input on each channel
Binding post and Speakon-type outputs
Front mounted gain controls for easy access
Signal and Peak LED indicators to monitor performance
Short circuit, thermal, subsonic, RF protection, output DC offset
Power on/off muting
Grounding / Floating switch to avoid grounding loop
482.6 x133.5 x 390 mm (19" x 5.25" x 15.35") \ 21.6 kg (47.6 lbs)

Pana intra cineva in posesia lui, si vedem ce are sub copota si ce "poate" cred ca mai avem de asteptat. Totusi nu ma astept la mare lucru, o situatie gen "EP2500-EP4000" nu cred sa fie o surpriza. Ce ma face curios pe mine e marimea 3U :roll: .

Si daca Phonic a lansat un mixer digital, a lansat si un amplificator digital care la fel, nu apare pe site, nu l-am vazut cum arata, tot ce stiu sunt aceste informatii pe care le gasiti in catalogul lor 2010.

iAMP4020
4020 Watt Digital Amplifier
2010 Watts of power per channel at 2Ω
Front-mounted gain controls
Signal, -20, -10 and clip LEDs on both channels
Neutrik speakon connector used for main power input to ensure cables are not
inadvertently removed
Extremely wide frequency response achieved through digital circuitry: 10Hz – 40kHz
XLR connectors provided for signal input
Professional standard speakon connectors on output
Full range of protection circuitry with indicators: thermal, VHF (very high frequency)
and ‘protect’
Male XLR ‘link’ connectors included for parallel operation
Input gain switch: 1V, 26dB and 32 dB Rolling Eyes Rolling Eyes.

PS: Nu intentionez sa fac reclama, e doar o informatie care cred ca intereseaza pe unii.

Ultima oară modificat de Fabian David pe Mar Aug 10, 2010 4:10 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 10, 2010 4:09 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

exista pe forum un user care reprezinta importatorul Phonic

poate ne poate da el mai multe detalii

in general siteurile nu sunt intretinute de fabrica ci de firme angajate, de aceea exista un delay la update-uri.

asa este si cazul nostru

avem produse care se vand de cateva luni desi nu apar pe website.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 10, 2010 4:13 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu zic ca e de bine,ca apar tot mai multi concurenti pe piata de digitale. Ceea ce ne avertiza DNA se cam intampla. E cam aceeasi situatie cum a fost la aparitia camerelor foto digitale. O perioada cu statut de "produs de lux" si apoi toata lumea le are. :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 11, 2010 10:50 am 
Neconectat
User

MAX3500 a fost lansat anul trecut cred.
Noi nu o sa-l aducem pentru ca la aceasi putere oferim amplificatoare din gama XP(XP3000), mai fiabile, mai puternice si cu mai multa vana, ca sa spun asa.

Cat despre iAMP4000(nu 4020), modelul asta inca este in stadiu de proiect si teste, nu a fost oferit spre vanzare(la Summit au lucrat circa 3 ani inainte sa-l lanseze), iar cand va fi disponibil il vom aduce sa vedem ce poate.

Cat despre amplificatoarele digitale: da, o sa apara tot mai multe, incercand sa egaleze performantele Lab.Gruppen(4x5000W in 2U, 12 kg), dar nu o sa se poata asa ceva. Am vazut amplificatoare digitale cu putere, dar nu aveau vana, nu aveau co*ie ca sa spun asa. Se auzeau moale, la 600-1000W.

LE: la sfarsitul anului o sa aducem mixere cu putere cu USB player si recorder. Dupa asta s-ar putea sa aducem si mixere mici(AM220/240/440) cu usb player si recorder.
Deci se anunta lucruri interesante din partea Phonic-ului...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 11, 2010 12:19 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Informatiile legate de iAMP4020 le-am luat din catalogul lor online 2010. Acolo asa aparea. Daca e in stadiul de proiect, inseamna ca au facut modificari. Poate de aici vine numele modificat
<<The Phonic i A M P4020 of fers a mind - blowing 4020 Watts of power in a simple, low-weight 2U construct.>>
MAX3500 e adevarat ca la un moment dat era afisat si pe site, dar apoi a disparut. :?

Ultima oară modificat de Fabian David pe Mie Aug 11, 2010 2:42 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 11, 2010 12:37 pm 
Neconectat
User

In listele de preturi si in cataloagele fizice, se cheama iAMP 4000 si are 2x2000 in 2 ohm, nu 2x2010...ma rog, nesemnificativ.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 2:06 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Un amplificator DIGITAL este un pic eronat ca denumire!

Asta ar insemna ca semnalul care intra in el sa fie digital si sa iasa digital.

Ori noi nu ascultam digital ci sinusoide.
:roll:

Ceva SEMI digital, at fi doar partea de DSP dintr-un amplif, adica intra semnal analogic sau digital, semnalul analog(in cazul intrarii analogice) este codat in digital, se fac toate functiile pe care le poate DSP-ul intern, dupa care semnalul este decodat in analog, si injectat etajului final, fie el clasa AB, BD, D, G, H (2 step sau 3 step), I (BCA Amplifier) sau ce clase de functionare mai sint.

In cazul ampificatoarelor IN COMUTATIE ,cum ar fi termenul corect, acestea fiind cele cu border, semnalul audio analog este modulat cu un semnal triunghiular de frecventa mare, iar la iesire, filtrarea semnalului de frecventa mare se face de catre un circuit sau mai multe L-C, raminind semnalul audio analogic dupa "filtrare" .

Deci NU exista amplificator de putere FULL digital, nici macar tripath-ul nu este PUR digital.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 13, 2010 9:31 am 
Neconectat
User

ele sunt numite amplificatoare digitale pentru ca fac parte din clasa D care e numita digitala. si asa s-a incetatanit.
:)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 14, 2010 5:37 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Pai tocmai clasaD NU este digitala, este |Switching Amplifier|

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 15, 2010 11:25 pm 
Neconectat
User

de aia am si spus ca e "numita" digitala.
asa s-a obisnuit. Tehnic vorbind, nu sunt digitale :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2