The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:54 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sfaturi alegere microfon pentru chat
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 7:37 am 
Neconectat
User

Salutare tuturor. As dori sa aflu parerile voastre pentru achizitionarea unui microfon care va fi folosit exclusiv pentru chat prin Yahoo sau Skype cu mentiunea ca discutiile vor avea loc in China, Japonia si in general, in afara tarii.

Microfonul il voi conecta la un netbook Acer Aspire One. Are suport pentru sunet de inalta definitie, insa nu stiu cat de buna este placa de pe Acer-ul meu. Din acest motiv, as tinde spre un microfon pe USB, insa sunt deschis la alte pareri sau chiar la o varianta casti+microfon (desi am o pereche de casti Technics RP-F350).

Ca buget, as cauta ceva la maxim 150 lei, desi ideale ar fi solutiile sub 100 lei. Insa decat sa fac un compromis la bani si sa nu iasa vocea cum trebuie, mai ales intr-o limba tonala cum este chineza mai bine dau un ban in plus si stiu o treaba.

Nu am mai avut niciodata un microfon si nu stiu exact ce trebuie sa caut.
Ce parere aveti despre acestea doua?

http://www.emag.ro/casti/microfon-zalma ... --pZM-MIC1

http://www.emag.ro/casti/microfon-logit ... 80240-0914

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si ajutor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 11:51 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Sennheiser Comunications este raspunsul meu. Folosesc asa ceva si se foloseste la firma IT unde lucrez pentru suportul clienti din toata lumea.
Aici niste modele, despre buget nu stiu ce sa iti spun, depinde de tine cat de mult conteaza calitatea si durabilitatea in timp.

http://www.sennheiser.com/comm/home_en.nsf/root/headsets_call-centers_Internet-telephony_PCs_Wireless

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 12:07 pm 
Neconectat
User

Iti multumesc FuBu pentru raspuns, insa nu stiu daca ma incadrez in buget, plus ca nu gasesc asa ceva pe site-urile de la noi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 12:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Skyper scrie:
Iti multumesc FuBu pentru raspuns, insa nu stiu daca ma incadrez in buget, plus ca nu gasesc asa ceva pe site-urile de la noi.

O sa intreb la serviciu de unde le-au achizitionat. Eu am primit acel model din link e la firma, lucrez parttime ca analist programator si de multe ori ajung sa discut direct cu clientii. Oricum sunt si produse mai ieftine, casti cu microfon, au cei de la suport nivel 1. Probabil ca sunt scumpe produsele, dar au calitate audio foarte buna, ergonomie, etc. Sigur trebuie sa stie si Mircea ceva de ei.

Ceva care nu cred ca, costa prea mult sunt PC 121 si PC111.
Alte produse bunute pe care am pus mana la smart ar fi:

http://www.emag.ro/casti/casti-logitech ... 981-000011

http://www.emag.ro/casti/casti-logitech ... ?ref=vp_ap

http://www.emag.ro/casti/casti-cu-micro ... ?ref=vp_ap

http://www.emag.ro/casti/casti-microfon ... c_boxpromo

mai sunt si chestii ieftine, dar nu recomand :roll:

Ultima oară modificat de Fabian David pe Vin Sep 03, 2010 1:46 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 12:48 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am vorbit cu, contabila... toate produsele au fost luate de la SAVANA COMTEH srl

Str. Mihai Eminescu nr. 17, Sector 1, 010512 Bucuresti, CP 22-108 Bucuresti Tel: 021-232.91.67, 021-232.97.20, 021-211.78.67

Se face prin comanda. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 1:27 pm 
Neconectat
User

In cazul asta, ies din discutie produsele Sennheiser Communications :(.

Insa mi-au sarit in ochi ultimele trei link-uri date de tine, in special Logitech-ul ClearChat Comfort pe USB, chiar daca este usor peste celelalte doua ca pret.

Tinand cont ca vreau sa folosesc produsul pentru a invata limbi straine, nu activitati profi de suport clienti sau eu stiu ce altceva, l-ai recomanda? Strict pentru uz individual acasa.

Bineinteles, alte opinii sunt intotdeauna binevenite :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 1:27 pm 
Neconectat
User

SAVANA este firma care importa casti Sennheiser in Romania.

De asemenea poti sa achizitionezi produse Sennheiser si de la www.video-s.ro, este o firma din Timisoara.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 1:28 pm 
Neconectat
User

Sper sa nu fi facut vreo prostie ca am postat acel site aici.
Daca am facut in cer scuze nu a fost cu intentie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 1:35 pm 
Neconectat
User

Stiam de magazin, trebuia sa precizez. Imi cer scuze. Nu am gasit produsele acolo, desi probabil nu am cautat suficient de bine (nu au motor de cautare din cate am observat iar categoriile sunt destule).

Partea proasta este ca din ceea ce am vazut preturile sunt peste posibilitatile mele :(

Multumesc din nou pentru raspunsuri si amabilitate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 1:50 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Nu stiu daca ai vazut mai sus, recomandam modelele PC111, PC121(sunt foarte comode) si chiar PC131. Nu mai stiu cat costa insa PC151 care e peste ca performanta costa 193 de RON - http://www.video-s.ro/PC151.htm , deci clar cele mentionate mai sus sunt mai ieftine. ;) Sunt sigur ca te vor multumi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 2:39 pm 
Neconectat
User

Interesante variantele si ar fi bune. PC111, PC121 si PC131 nu sunt disponibile iar PC151 inca nu este pe stoc.

Partea buna este ca am un ragaz de aproximativ o luna, voi incerca sa mai pun niste banuti pentru PC151 (am vazut un review si mi-a placut).

Va multumesc tuturor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 03, 2010 6:14 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Eu am un VMX Office dat de la firma. Si sunt multumit de calitatea sunetului. Se conecteaza la telefonul mobil, la pc, telefon fix, dupa cum ai nevoie. Daca iti iei PC151 sigur vei fi multumit. Avantajele lui PC111 si PC121 sunt ergonomia, sunt mai mici si se aplica doar pe o ureche. Minusul ar fi faptul ca sunt mono fata de PC151. Sa ne spui o parere dupa ce intri in posesia lor. ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 12 mesaje ] 

Ora este UTC + 2