aveti mare grija...ficatul nu o sa suporte multe seri de astea

bautura+nopti nedormite si in cativa ani ajungeti pe patul de spital(vb din propia experienta

) faci o hepatita de nici nu stiti pe unde sa o luati

si odata ce virusul sa cronicizat nu mai scapi de ea daca nu este tratata da.ti in ciroza si apoi cancer hepatic si pe urma adio

boala se instaleaza cel mai mult la tineri si accelereaza foarte tare cel mai rau este ca nu.ti poti da seama daca ai un inceput de hepatita nu la toti se simt simtomele si mai ales ca sunt minore greata cateodata si oboseala care aste in fiecare zi la orice om(cum a fost la mine dintr.o prostie am aflat ca am) si te trezesti ca ai cancer si nu stii de unde
ps: dupa o noapte de mahmureala nu beti suc de la magazin ca este extra natural sau nush ce(mai rau faceti ficatului,ar fi bine de evitat de tot in viata de zi cu zi)

nu credet toate prostiile sucul natural este acel suc facut la storcator din fructe proaspete
toti se mira ca ala are cancer ca ala are nush ce ca aia a murit de cancer si tot asa la cate chimicale sunt pe piata nici nu ma mic

"cum iti asterni asa dormi"
ficatul mai este numit si filtrul organismului,in el se depoziteaza toate toxinele cum ar fi alcoolul si multe altele odata ce el nu mai poate incepe sa afecteze si alte organe..am o cunostinta care dintr.o banala hepatita netratata a facut ciroza+cancer pulmonar si acum se zbate intre viata si moarte

si are doar 30 de ani