The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 11:50 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: S
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 4:11 pm 
Neconectat
User

black_knight scrie:
djpolis cu ce poti tu demonstra ca difuzoarele alea au ajuns defecte?

ai ceva la mana?
sau e vorba de cuvantul tau, un analfabet care nu stii sa scrii, versus cuvantul lui Calin, cuvantul meu (adi_0206), cuvantul lui Evil, cuvantul lui Loredan (djLore), cuvantul lui Ionut Maximum (djMAX) + altii care au mai trecut pe la depozit si au vazut difuzoarele alea intacte ?

daca nu ai nimic la mana si continui cu insulte si cu vorbe grele, nu-ti urez decat sa citesti bancul cu timpu si n-ai decat sa te duci la politie sa ne vedem in tribunale

PAI PE ASTA VA BAZATI MA TEPARILOR? SUNTETI NISTE HOTI DE PRIMA MANA SI ANALFABET POATE ESTI TU MA COPIL FRUSTRAT,SARITI CU GURA ASA AIUREA IN NECUNOSTINTA DE CAUZA PAI DACA ERA TOTUL OK MAI MA AGITAM? DAR CUM SA NU SARITI CU GURA CAND SUNTETI PRIETENI DAR MAI INTAI INTERESATIVA SI VB DUPA EU IN CONTINUARE IL CONSIDER UN MARE TEPAR SI APROPO AI SISTEM DE 20000EUR NICI TOTI LA UN LOC (CLANUL VESEL) NU AVETI SISTEMUL ACESTA TU CARE TE INCHINI LA 6MIL ALE MELE

Sus

Subiectul mesajului: s
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 4:13 pm 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
cea mai corecta varianta este sa se pozeze bobinele frecate demontate de pe difuzor.
sa vad daca le mai are si daca da am sa pun pozele

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 4:21 pm 
Neconectat
User

3. m-am oferit sa i le rezolv pe banii mei in iasi, nu trebuia decat sa astepte 3-4 zile, sa ma intorc de la mare, apoi sa mi le trimita. daca omul a preferat sa le bobineze la un nea gica, si apoi sa ma numeasca tepar, imi pare rau ca a avut ghinion.

vezi ca aici esti iar mincinos TEPARULE ai zis sa le trimit pe cheltuiala mea ca mi le centrezi tu,dar tu in locul meu asa ai fi procedat sau altcineva deci dupa ce iei teapa ti le mai si trimit sa raman fara ele plus ca eu am dat bani pe difuzoare (ca si noi) TEPAR TEPAR TEPAR TEPAR
ASTA ESTI BRADACALIN

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 4:37 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

bun, oricat ai tipa de tare si oricat ai posta aici eu tot n-am sa-ti dau nici un ban pentru motivele enumerate mai sus, enumerate pe mess si enumerate si pe celalalt forum.

daca vrei sa postezi la infinit n-ai decat sa incerci, nu va schimba lucrurile cu nimic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 4:40 pm 
Neconectat
User

Salut,

Ma bag si eu in discutie. Tin sa precizez ca nu ii cunosc pe cei din "grupul vesel" nici pe djpolis. Sunt de acord ca pachetul trebuia trimis prin curier desi, chiar si cu posta romana e ciudat ca difuzorul a ajuns intact, cu sasiul ok si cu magnetul bine strans si totusi bobina freca.
Acum lasand la o parte partea tehnica a lucrurilor ce mi se pare aiurea e ca unii spun ca, cutare nu si-ar strica imaginea "ptr 6 milioane" care e o suma infima ptr el(doar are sistem de 20.000e). Dar se gandesc oare ca poate omul ala a muncit 1 luna ptr banii aia? Si ca orice om cand da o "considerabila" suma pe un obiect se asteapta sa functioneze atunci cand trebuie nu peste 1 saptamana! Am patit-o si eu de cateva ori atat in tara cat si afara.
Cea mai nasoala experienta a fost acum cativa ani cand mi-a fost instalata centrala termica. Termostatul nu functiona corespunzator si nepricepandu-ma a trebuit sa sun "tehnicianul"(centrala si termostatul erau in garantie). Iar ptr ca toata treaba se intampla aproape de Craciun tehnicianul a zis: "domle nu vezi ca e craciunul, venim saptamana viitoare". Asa ca pana la urma am scos firele din termostat si am conectat centrala fara(nu puteam sa inghet cu centrala langa mine).
Revenind la discutie, mie mi se pare corect ca bradacalin chiar daca era la mare sa fi vorbit cu unul din prieteni(poate chiar evil ca tot a pus difurile la posta) si sa rezolve problema cumva in lipsa lui.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 4:49 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

corect ar fi fost ca omul sa nu se apuce sa ma faca tepar pe forum la cateva minute dupa ce vorbisem la telefon si ma oferisem sa-l ajut, mai ales stiind ca nu sunt in iasi si ca nu pot raspunde.

daca se purta frumos, il ajutam cu placere.

Sus

Subiectul mesajului: S
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 5:24 pm 
Neconectat
User

bradacalin scrie:
corect ar fi fost ca omul sa nu se apuce sa ma faca tepar pe forum la cateva minute dupa ce vorbisem la telefon si ma oferisem sa-l ajut, mai ales stiind ca nu sunt in iasi si ca nu pot raspunde.

daca se purta frumos, il ajutam cu placere.

TU CU MINE NU AI VORBIT NICIODATA LA TELEFON NU AI RASPUNS AI ZIS CA UNA SI ALTA DOAR PRIN MESAJE AM COMUNICAT NU AM VORBIT DELOC DOAR PRIN MESAJE SI MES SI STAI LINISTIT CA MI-AM LUAT GANDUL DE LA BANI DAR TU TOT UN TEPAR ESTI SI ITI GARANTEZ CA NU O SA AI PARTE DE ACEI BANI

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 7:34 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

bradacalin scrie:
Ps: stefanev, daca n-ai rezolvat statia, sa ne vedem sa mi-o dai sa o rezolv eu. trebuia sa-mi spui despre problema cu protectia cand ai sesizat-o, in felul asta as fi putut sa te ajut sa te bucuri de ea.

lasa caline ca nu merita efortul pt cat a costat ;) nu a fost vina ta. Am castigat eu mai mult prin alte directii

Ca o idee generala: oricat de mult ati acuza pe cineva, daca nu ai dovezile concrete nu il poti trage la raspundere. Inca un exemplu de graba strica treaba ...

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 7:58 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

stefanev scrie:
bradacalin scrie:
Ps: stefanev, daca n-ai rezolvat statia, sa ne vedem sa mi-o dai sa o rezolv eu. trebuia sa-mi spui despre problema cu protectia cand ai sesizat-o, in felul asta as fi putut sa te ajut sa te bucuri de ea.

lasa caline ca nu merita efortul pt cat a costat ;) nu a fost vina ta. Am castigat eu mai mult prin alte directii

Ca o idee generala: oricat de mult ati acuza pe cineva, daca nu ai dovezile concrete nu il poti trage la raspundere. Inca un exemplu de graba strica treaba ...

omu chiar insist daca o mai ai sa mi-o dai sa ti-o rezolv.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 8:03 pm 
Neconectat
User

poate o fi patruns ceva gunoi intre bobina si inrefier , motiv pentru care ar fi putut freca, altfel daca sasiul era intact , magnetu prins bine la locul lui, nu ar fi trebuit sa frece , corect ?

am si eu mag-uri si le consider niste buldozere de difuzoare, cam greu sa se descentreze de la tranteli etc

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 8:07 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

eu nu exclud posibilitatea ca difuzoarele sa fie ok, cum le-am trimis, sincer.

Sus

Subiectul mesajului: Re: S
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 8:42 pm 
Neconectat
User

djpolis go and Imagine
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 8:50 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Dj polis, apropo de sistemul de 20k euro care ziceai ca nu il are calin. Arunca o privire aici:

http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.ph ... light=qube

verifica pe net pretul acestor scule
+4x1850 uri cu sd18el
+2xmk3 + djm800
+alte scule...

Sus

Subiectul mesajului: Re: S
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 8:55 pm 
Neconectat
User

[quote="black_knight"]djpolis go and Imagine
ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImaginece cioban esti

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 16, 2010 8:56 pm 
Neconectat
User

pitbull_bog scrie:
Dj polis, apropo de sistemul de 20k euro care ziceai ca nu il are calin. Arunca o privire aici:

http://forumpoweraudio.ro/viewtopic.ph ... light=qube

verifica pe net pretul acestor scule
+4x1850 uri cu sd18el
+2xmk3 + djm800
+alte scule...
ok am intels ca sunte-ti prieteni nu e nici o pb dar e tepar in continuare

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2