adi_0206 scrie:
Johhny scrie:
cand am spus 4 canale m-am referit la acei 4 conectori jack, nu m-am exprimat nici eu bine.
4 canale inseamna 4 intrari, 4 amplifcari si 4 iesiri total independente una de cealalta
ti-am spus ca nu m-am exprimat eu bine aici...
adi_0206 scrie:
Johhny scrie:
sunt cate doi conectori jack pe o amplificare, deci sunt 2 amplificari
adica eu daca imi mai pun la statie inca 10 perechi de mufe inseamna ca am 10 amplificari ?? nu ma`nebuni
nu inseamna asta.. dar asa am la statie la mine...
adi_0206 scrie:
Johhny scrie:
Si am observat si eu ca mufele alea 2 AKAi sunt prinse de 2 mufe jack, dar nu stiu dece, nu le mia vad rolul lor..
unde vezi tu jack-uri pe akai ??

inafara de cea pt casti
jack-urile nu sunt pe akai, dar din placutele pe care sta jack-urile merg cabluri pana la akai, cabluri legate exact de o mufa jack de pe o parte si alta, si nu am mufa pentru casti...amandoua mufe sunt pentru boxe...
Uitate aici in imaginea asta cu placuta pe care sta cele 2 mufe jack, este un cablu negru si unu rosu, unul este minus pentru mufa akai din mijloc si altu este plus pentru mufa akai din stanga, ca pentru cea din dreapta vine din cealalte placuta....

adi_0206 scrie:
PS: pe unde stai prin suceava ? ca e posibil sa fac un drum prin SV sapt viitoare ..... si poate ne intalnim sa .... iti "analizez" statia si sa clarificam problema
nu stau exact in Suceava, stau intr-o localitate din Suceava... Si saptamana viitoare plec la Vaslui...