The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 4:29 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 11:38 am 
Neconectat
User

si atunci mufele astea ce mai unesc in BRIDGE ?? cele 4 canale care deja sunt in BRIDGE ? :shock: :shock:

parerea mea - da-o`n fasole de treaba cu 4 canale si tot asa .... acolo ai 2 canale si gata ....... mufele alea JACK sunt la fel ca cele de la AKAI-ul din pozele puse de mine

Imagine

PS: masoara pana la urma tensiunea de alimentare a finalilor ..... asa se vor rezolva multe mistere

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 12:06 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Johhny scrie:
Statia la cati ani are nu mai are manual de utilizare... Si este doar pe 2 amplificatoare cu volum separat, nu sariti toti cu gura, ca n-am spus eu ca are 4 amplificatoare, ci doar 4 canale care sunt 4 mufe a cate 250W cred eu(ca daca statia este de 1000W) pe 4 ohm. si 2 canale adica ceilalti 2 conectori 2 x 500 pe 8 ohm care este bridge-ul(asa scrie, nu asa cred)

si la acei 4 conectori pe mufe jack, sunt legati cate 2 pe o amplificare, adik cate 2 pe o placuta cu mai multe pe ea, numai explic acuma ce este, o sa pun o poza cu acea placuta...

Altceva mai mult despre dansa nu stiu....

Johnny, eu ma refeream strict la cazul postat de adi deasupra postului meu

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 1:35 pm 
Neconectat
User

cand am spus 4 canale m-am referit la acei 4 conectori jack, nu m-am exprimat nici eu bine. sunt cate doi conectori jack pe o amplificare, deci sunt 2 amplificari. Si am spus ca pun o poza cu placuta pe care sunt asezati cate 2 conectori Imagine.

Si am observat si eu ca mufele alea 2 AKAi sunt prinse de 2 mufe jack, dar nu stiu dece, nu le mia vad rolul lor..

Si atunci care este bridge-ul ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 2:09 pm 
Neconectat
User

Johhny scrie:
cand am spus 4 canale m-am referit la acei 4 conectori jack, nu m-am exprimat nici eu bine.

4 canale inseamna 4 intrari, 4 amplifcari si 4 iesiri total independente una de cealalta

Johhny scrie:
sunt cate doi conectori jack pe o amplificare, deci sunt 2 amplificari

adica eu daca imi mai pun la statie inca 10 perechi de mufe inseamna ca am 10 amplificari ?? nu ma`nebuni

Johhny scrie:
Si am observat si eu ca mufele alea 2 AKAi sunt prinse de 2 mufe jack, dar nu stiu dece, nu le mia vad rolul lor..

unde vezi tu jack-uri pe akai ?? :shock: inafara de cea pt casti

Johhny scrie:
Si atunci care este bridge-ul ?

daca te referi la statia ta - eu zic ca iesirile sunt cele de sub ventilator iar bridge-ul este cel cum este insemnat acolo

PS: pe unde stai prin suceava ? ca e posibil sa fac un drum prin SV sapt viitoare ..... si poate ne intalnim sa .... iti "analizez" statia si sa clarificam problema

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 3:05 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
Johhny scrie:
cand am spus 4 canale m-am referit la acei 4 conectori jack, nu m-am exprimat nici eu bine.

4 canale inseamna 4 intrari, 4 amplifcari si 4 iesiri total independente una de cealalta
ti-am spus ca nu m-am exprimat eu bine aici...

adi_0206 scrie:
Johhny scrie:
sunt cate doi conectori jack pe o amplificare, deci sunt 2 amplificari

adica eu daca imi mai pun la statie inca 10 perechi de mufe inseamna ca am 10 amplificari ?? nu ma`nebuni
nu inseamna asta.. dar asa am la statie la mine...

adi_0206 scrie:
Johhny scrie:

unde vezi tu jack-uri pe akai ?? :shock: inafara de cea pt casti

jack-urile nu sunt pe akai, dar din placutele pe care sta jack-urile merg cabluri pana la akai, cabluri legate exact de o mufa jack de pe o parte si alta, si nu am mufa pentru casti...amandoua mufe sunt pentru boxe...

Uitate aici in imaginea asta cu placuta pe care sta cele 2 mufe jack, este un cablu negru si unu rosu, unul este minus pentru mufa akai din mijloc si altu este plus pentru mufa akai din stanga, ca pentru cea din dreapta vine din cealalte placuta....

Imagine

adi_0206 scrie:
PS: pe unde stai prin suceava ? ca e posibil sa fac un drum prin SV sapt viitoare ..... si poate ne intalnim sa .... iti "analizez" statia si sa clarificam problema
nu stau exact in Suceava, stau intr-o localitate din Suceava... Si saptamana viitoare plec la Vaslui...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 3:31 pm 
Neconectat
User

Johhny scrie:
Uitate aici in imaginea asta cu placuta pe care sta cele 2 mufe jack, este un cablu negru si unu rosu, unul este minus pentru mufa akai din mijloc si altu este plus pentru mufa akai din stanga, ca pentru cea din dreapta vine din cealalte placuta....

mufe akai ?? ..... in fine ... nu am inteles nimic
eu cred ca toata placa aia + relee e un fel de soft-start + ceva protectie iar iesirile principale sunt cele de sub cooler

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 3:38 pm 
Neconectat
User

adi_0206 scrie:
eu cred ca toata placa aia + relee e un fel de soft-start + ceva protectie iar iesirile principale sunt cele de sub cooler

cele 2 iesiri de sub cooler sunt prinse la 2 mufe jack de pe cele 2 placute(sunt prinse la mufe jack de deasupra, nu la cele de desupt), deci e acelasi lucru, difera doar modu de conectare..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 6:46 pm 
Neconectat
User

aici vroiam sa ajung .......

si mufele JACK de pe aceeasi placuta (cele 2 mufe) nu sunt legate intre ele ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 8:24 pm 
Neconectat
User

cele 2 mufe jack de pe placuta nu am vazut sa fie legate direct una la alta, dar probabil ca are o oarecare legatura odata ce sa afla pe aceiasi placuta...
Si atunci de ce la mufele jack scrie ca are 4 ohm si conectori akai care sunt legati direct in mufele jack scrie ca are 8 ohm ??? :shock: asta chiar este ciudat, poate se refera la o punte intre acei conectori akai...corectati-ma daca gresesc...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 8:26 pm 
Neconectat
User

akai este o firma .... nu este un tip de mufe
reformuleaza ..... ca nu inteleg nimic :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 8:36 pm 
Neconectat
User

am intrebat de ce la conectori jack scrie ca are 4 ohm si la iesirile de sub cooler scrie ca are 8 ohm, ca sunt legate direct la jack.. Si am zis ca poate se refera la o punte facuta intre conectori de sub cooler.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 10:10 pm 
Neconectat
User

eu nu cred ca e nici o punte
eu cred ca iesirile JACK sunt legate in serie .... si prin intermediul releului iti detecteaza "prezenta" mufei JACK tata acolo in mufa mama si in felul asta amplificatorul "stie" pe ce mufe sa trimita semnalul

e ceva cam dubios acolo .... nu imi pot da seama pt ca nu am suficiente detalii

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 27, 2006 10:18 pm 
Neconectat
User

eu dinc cate stiu Phantom-ul este de 2x500 W, este foarte posibil ca DSE Suceava sa ii fi facut o modificare, cine iti garanteaza ca in statie este totul original asa cum a fost proiectata?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 28, 2006 4:20 pm 
Neconectat
User

CDI_Sound scrie:
cine iti garanteaza ca in statie este totul original asa cum a fost proiectata?

nu imi garanteaza nimeni.... :lol: :lol: dar dupa cum se vede,este foarte posibil sa existe o modificare in statie...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 28, 2006 5:49 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Mai baieti, lasati-o dracului de fantoma :lol: .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 34 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2