The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 5:42 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 24, 2010 10:59 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Ideea este simplă.

Cine este de bună credinţă, vrea să discute despre orice subiect, este liber să o facă. Nici eu şi nici Mircea, ori vreun moderator al unei arii, nu ne vom apuca să băgăm pumnul în gură vreunui om care discută ceva serios.

Tot ceea ce ne dorim este să transformăm acest forum într-un loc al oamenilor care sunt interesaţi de discuţii tehnice serioase.

Dorim să ne scăpăm şi de ţeparii care profită de buna credinţă a unor oameni şi îi păcălesc. Inclusiv subsemnatul a luat ţeapă, cumpărând nişte chestii de la un alt forumist, care după aceea a spălat putina.
Au fost pe aici şi oameni care păreau serioşi, mi-au solicitat ajutorul, pentru ca mai apoi să încerce să mă înşele. Unii au şi reuşit.
Nici eu nu sunt ferit de asemenea oameni şi cred că dacă vom posta numele reale, putem să creştem nivelul de securitate.

Dacă un om îşi dă un nume fals, având o prezenţă doar pe rubricile de mică publicitate, este posibil ca acest om să aibă ceva de ascuns.

Ceea ce aş vrea să vă garantez este faptul că postarea numelui real va fi un avantaj pentru forumişti. Cei serioşi, care încearcă să îşi ajute colegii, să contribuie cu informaţie, vor avea numai de câştigat, pentru că în acest domeniu lumea este mică şi îţi poţi face un nume pe piaţă.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 24, 2010 11:08 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Am uitat să specific faptul că cine s-a ataşat de un anumit nick name, poate să îl treacă alături de numele real, după cum îi place, în mod creativ.

Eu mi-am ales DNA ca abreviere a numelui meu Dan NitA . Mi-a fost mai comod să tastez trei litere în loc de numele întreg, iar la momentul respectiv era trendy să îţi tragi un user diferit de numele propriu. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 25, 2010 10:20 am 
Neconectat
User

nu pot sa nu apreciez onestitatea dvs si sa inteleg si partea cealalta.
Asa ca eu va doresc succes in continuare si ce o fi o fi.
O sa ma abtin de la alte interventii inutile
Stima

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC + 2