The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 9:34 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Probleme software ...cred
MesajScris: Dum Oct 10, 2010 8:37 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Am o problema cu calculatorul ,initial cu yahoo messenger.Am reinstalat 3 windowsuri si la fel face,primul care cedeaza e messengerul,apoi toate executabilele din calculator,devenind inutilizabil.In task manager cand s-a blocat messengerul,am gasit Dumprep.exe care avea proces mai mare si aparea de vreo 3 ori,care nu stiu ce e.Antivirus scan imi gaseste de fiecare data cookie tracking.Partea ciudata cu messengerul blocat,am observat-o si pe un alt calculator conectat la cablul meu de net,calculator care e al unui amic,nu am facut schimb de date,etc,dar la fel apare si la el se blocheaza instant messengerul.Posibil sa fie de la provideru de net problema,sau ?...
Voi ce parere aveti?

Fişiere ataşate:
ce o fi.JPG
ce o fi.JPG [ 231.47 KiB | Vizualizat de 1632 ori ]

Subiectul mesajului: Re: Probleme software ...cred
MesajScris: Dum Oct 10, 2010 8:38 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

100% virus
instaleaza antivirus bun inainte sa pui cablul de net

incearca un nod32

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Dum Oct 10, 2010 8:43 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

la nod 32 ,cu 4 versiuni diferite nu imi face updateul la antivirus,am pus pana la urma norton ai ala a fost primul instalat,mai caut ceva versiune,poate merge ceva

Sus

MesajScris: Dum Oct 10, 2010 8:56 pm 
Neconectat
User

Pune nortonul ala pe 90 de zile si scapi garantat de orice virus
Daca nu il ai ti-l pot da pe mes vezi la semnatura.

Sus

MesajScris: Dum Oct 10, 2010 10:07 pm 
Neconectat
User

Incearca si varianta mea descarca acest program Dr.Web CureIt pentru curatare si ca antivirus eu merg cu urmatoarele programe Avast 10 free +zone alarm free ca si firewal + ThreatFire Free. Cu aceasta combinatie eu nu am mai nici un fel de problema. Si nu am observat sa consume exagerat de multe resurse cum face nortonul de ex. Sunt recomandate toate 3 impreuna pentru o mai buna securitate a pc-ului.

www.prosound.events.ro

Sus

MesajScris: Lun Oct 11, 2010 12:25 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Categoric kaspersky pure... te descurci tu pentru restul datelor... Din toate testele efectuate de mine si colegii mei de serviciu Kaspersky e mai bun decat BitDefender, Nod32, Norton, Avast, AVG, Guard.
Salveaza datele pe un hdd extern, deconecteaza de la pc internetul, imprimante si alte periferice similare, formateaza full tot harddisk-ul, pune sistemul de operare si apoi instaleaza antivirusul, pune internetul, fa update antivirusului si scaneaza tot ce ai.

Dumprep.exe este un proces integrat microsoft care verifica cauza unor probleme la nivelul registrilor, hardware, etc. De exemplu dupa restartul windowsului in urma unei erori serioase acest proces scaneaza fisierele de sistem pentru a determina cauza.

Nu este un proces vital pentru functionarea sistemului dar nici nu este recomandat sa il dezactivezi deoarece in rapoartele despre erori poti afla cauza acestora. In cazul tau exista 2 variante:
1. Un virus care a clonat acest proces si blocheaza parti sau aplicatii din sistem.
2. Un virus care isi face de cap iar procesul munceste in urma lui facand rapoarte.

Dumprep.exe nu este cauza problemei, ci este cauzat de problema.
Incearca o dezactivare a acestui proces sa vezi comportamentul sistemului. Deschizi Run si tastezi msconfig. in fereastra deschisa selectezi tab-ul Startup apoi debifezi dumprep 0 –k si dumprep 0 –u apoi restartezi sistemul.

Sus

MesajScris: Lun Oct 11, 2010 1:14 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Multumesc de info la toti,o sa incerc cu Kaspersky,sper sa rezolv problemele .

Sus

MesajScris: Lun Oct 11, 2010 1:55 pm 
Neconectat
User

pune un firewall, macar ce-l al windowsului. formateaza-ti partitia de sistem cu full format, cablu de net scos si fara sticuri sau alte chestii plaguite....

folostete un windows curat preferabil o varianta de sp2-3 buna. scoate-ti kiturile principale(winrar, antivirus, totalcomander winamp etc...) din nou de pe un computer curat!
e posibil sa fie si ceva kit busit 8)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2