Salutare !
Uite eu am un set de microfoane chinezarie 2 bucati luate de pe okazii noi , cauta si vezi ca este un tip care vinde pe la 90 ron bucata marca RAKLI . La mine in Roman acel model este in magazin 240 ron

.
Am si 4 microfoane cu fir mai de calitate care se aud mai tare .
La ce am folosit eu microfoanele :
1. baiarame in care se dansa si se urla in microfoane la greu , scapate pe jos, udate, crapate , da tot merg la 80 ron imi permit sa nu le port grija si o sa mai iau doua .
2. karaoke fara pretentii. In mare chiar daca m-am dus eu cu shur si 1 max, care se auzeau bine, absolut nimeni inafara de o masa la care erau lautari, nu a vrut sa cante la alea cu fir.
3. Cele doua microfoane au un resiver care se leaga la mixer . Mare atentie ca daca vrei sa folosesti 2 resivere adik 4 microfoane sunt mari sanse sa nu mearga . Eu am patit ca am luat 4 bucati pt un prieten si nu merg legate impreuna. Cica frecventaa se repeta o dat la 20 recivere dar

la mine s au nimerit 2 la fel (o fi vrajeala nustiu acum nu le mai schimb ca un set il iau eu )
4 . Bateria cu care vin ele tine o gramada. Eu le-am schimbat dupa un an dar mergeau si alea vechi .
5.Recomand sa se lipeasca de la inceput filetul de la baterie cu banda izoler neagra ca sa-i dea o rezistenta mai mare la cazaturi

) si sa pastrez reciverul in cutia lui originala care ii ofera o proctie mai mare .
6.Acum m-am uitat pe okazii si am vazut la 76 ron k&k , e aceias firma sub alta denumire , deci se poate si mai ieftin . Am avut si pachet cu 1 microfon primit cadou la 60 ron, da s-a busit dupa 2 ore de mers deci parerea mea ca nu-s bune .
Atentie

recomandarea mea este pt microfoane low low cost care sa te si tina cat de cat. Nu zic doamen fereste ca nu mi-as lua si eu macar un set de microfoane fara fir mai de firma , la vreo 300 euro dar momentan la cea ce fac eu nu se merita.