The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:39 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: microfon wireless
MesajScris: Sâm Oct 09, 2010 6:08 pm 
Neconectat
User

salut. am si eu o rugaminte... vreau sa imi cumpar microfon wireless si nu ma pricep deloc la microfoane... il voi folosi la sonorizari( nunti botezuri majorate etc...) .. (pt dj) imi recomanda si mie cineva ceva? eu am decat cu fir acum.. si chiar vreau sa imi iau si eu wireless pentru ca e mult mai usor de umblat cu el... nu vreau unul foarte scump pentru ca nu am prea multi bani ... imi recomandati si mie unul cat de cat mai ieftin si bun pentru dj? multumesc

Sus

Subiectul mesajului: Re: microfon wireless
MesajScris: Mar Oct 12, 2010 9:11 pm 
Neconectat
User

Salutare !
Uite eu am un set de microfoane chinezarie 2 bucati luate de pe okazii noi , cauta si vezi ca este un tip care vinde pe la 90 ron bucata marca RAKLI . La mine in Roman acel model este in magazin 240 ron :).
Am si 4 microfoane cu fir mai de calitate care se aud mai tare .
La ce am folosit eu microfoanele :

1. baiarame in care se dansa si se urla in microfoane la greu , scapate pe jos, udate, crapate , da tot merg la 80 ron imi permit sa nu le port grija si o sa mai iau doua .

2. karaoke fara pretentii. In mare chiar daca m-am dus eu cu shur si 1 max, care se auzeau bine, absolut nimeni inafara de o masa la care erau lautari, nu a vrut sa cante la alea cu fir.

3. Cele doua microfoane au un resiver care se leaga la mixer . Mare atentie ca daca vrei sa folosesti 2 resivere adik 4 microfoane sunt mari sanse sa nu mearga . Eu am patit ca am luat 4 bucati pt un prieten si nu merg legate impreuna. Cica frecventaa se repeta o dat la 20 recivere dar :) la mine s au nimerit 2 la fel (o fi vrajeala nustiu acum nu le mai schimb ca un set il iau eu )

4 . Bateria cu care vin ele tine o gramada. Eu le-am schimbat dupa un an dar mergeau si alea vechi .

5.Recomand sa se lipeasca de la inceput filetul de la baterie cu banda izoler neagra ca sa-i dea o rezistenta mai mare la cazaturi :)) si sa pastrez reciverul in cutia lui originala care ii ofera o proctie mai mare .

6.Acum m-am uitat pe okazii si am vazut la 76 ron k&k , e aceias firma sub alta denumire , deci se poate si mai ieftin . Am avut si pachet cu 1 microfon primit cadou la 60 ron, da s-a busit dupa 2 ore de mers deci parerea mea ca nu-s bune .

Atentie :) recomandarea mea este pt microfoane low low cost care sa te si tina cat de cat. Nu zic doamen fereste ca nu mi-as lua si eu macar un set de microfoane fara fir mai de firma , la vreo 300 euro dar momentan la cea ce fac eu nu se merita.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2