The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 9:52 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: phpMyAdmin folosit pt a crea o baza de date
MesajScris: Mar Oct 12, 2010 10:10 pm 
Neconectat
User

Salutare colegi .

Am deschis acest topic deoarce vreau sa-mi fac un site mai special si anume un site care sa fie o baza de date.
Aceasta baza de date vreau sa o fac in forma de tabelar sa zic asa si sa fie structurata pe judete , si localitati sa se poata filtra datele dupa anumite criterii exact ca modelul : http://www.ghidulprimariilor.ro/directo ... stanta/14/
Baza de date din acest site o sa adun prima data in format excel si vreau sa o import pe site.
M-am apucat eu sa citesc de vreo 3 zile forumuri , sa vizionez tutoriale, si am reusit sa-mi instalez un servar pentru probe, si anume Wampservar, care vine preinstalat cu Wordprest si o unealta de facut tabele numita phpMyadmin
Beleaua mare e cu aplicatia asta . Daca am reusit eu sa instalez tot servarul . toate aplicatiile, sa setez toate parolele, sa-mi deschid o pagina de web sa fac diverse modificari, sa pun servare filmulete etc. etc. nu am reusit sa-mi inserez un tabel macat , macar un amarat de tabel :( .

Intrebare : Stie vreo cineva unde as putea gasi un curs depre acest program phpMyadmin. Pe net sunt 2 tutoriale video, in care mai mult se explica cum se instaleaza , am mai gasit un tutorial pe youtube in care un englez insereaza un tabel excel , dar mie nu-mi iese , si mai este un tutorial postat de un Moldovean de peste Prut asta http://www.cursuri-pc.info/videotutoriale.php?id=400, care din cauza ca nu-l pot viziona la marime mare nu am inteles mare lucru ci doar am ras de cum vorbeste tipul .

O zi faina

Gabi Fundacescu

Sus

Subiectul mesajului: Re: phpMyAdmin folosit pt a crea o baza de date
MesajScris: Mie Oct 13, 2010 11:46 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Cred ca mai simplu pentru tine ar fi crearea bazei de date cu Navicat 8... Daca ai nevoie de documentatie pentru phpmyadmin iti pot da eu, e in limba engleza. Eventul niste carti in format electronic despre PHP si MySQL in care se vorbeste suficient si de phpmyadmin.

Sus

Subiectul mesajului: Re: phpMyAdmin folosit pt a crea o baza de date
MesajScris: Mie Oct 13, 2010 8:14 pm 
Neconectat
User

Salut !
Da, as fi foarte recunoscator daca ai putea sa-mi trimiti ceva documentatie despre php myadmin chiar daca e in engleza pe email gabi_fundacescu@yahoo.com

Eu ca si incepator caut o solutie cat mai simpla . Daca Navicat 8 ar fi mai usor de folosit este si mai oki . Eu am cautat astazi tutoriale despre Navicat si nu am gasit foarte multe detalii numai cateva forumuri unde se spune ca este un soft foarte folosit si bun .

Oricum mersi anticipat pentru documentatie si daca ai ceva si despre Navicat ar fi si mai oki .

O zi buna !
Gabriel

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Ora este UTC + 2