The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 7:33 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Crown CE2000
MesajScris: Mie Oct 20, 2010 10:22 am 
Neconectat
User

Revin la cele scrise de mine in postul de la vanzari. Aici viewtopic.php?f=19&t=9704.
Cum spuneam, CE-ul luat de mine de la Luci, parea ca ar avea ceva probleme. Toata aceasta situatia nu mi-a dat pace nici cum si m-am pus pe ceva teste. Spun din capul locului ca acest amp l-am luat pentru a fi folosit pe doi basi, unul de 800w si unul de 650w.
Asadar m-am pus pe teste: am probat cu egalizor si cros si interfata audio, fara egalizor doar cros, fara nici unul, cu inlocuit intre ele cablurile de semnal si tot asa. Apoi am schimbat ampurile intre ele, respectiv JBL-ul pe basi si Crown-ul pe sateliti, apoi am folosit cate un amp pentru cate un satelit si cate un bas, inversand canalele intre ele. In tot acest timp un singur lucru a ramas acelasi, sursa de semnal. Ce m-a mirat a fost faptul ca acelasi zgomot a aparut si atunci cand am folosit JBL-ul in locul CE-ului. Am inlocuit sursa de semnal cu un alt calculator si zgomotul a disparut, cu exceptia unei singure incercari, cand iara a aparut insa a disparut in momentul in care am sucit cablul de intrare.
Urmare acestor mici teste nu am putut concluziona decat ca ampul nu are absolut nici o problema si totul a fost cauzat de trei erori: sursa de semnal, calitatea proasta a unui set de cabluri din cele folosite (unul in care folosesc un adaptor de la mufa RCA la XLR parca ii zice, o prostie) si al treilea si cel mai grav, am crezut ca pot amplifica cu acest Crown doi basi de 800 si 650w, desi am fost sfatuit sa nu incerc. Mare greseala. Acest amplificator este cu siguranta unul foarte bun, insa NU PENTRU BASI CI PENTRU FULLRANGE! De ce am realizat toate astea doar dupa 2-3 luni de la achizitie? Pentru ca tot acest sistem era folosit pret de 2-3 ore pe saptamana fara a incerca in timpul functionarii depistarea unor nereguli. In plus in weekend-ul trecut am mai si mutat boxele prin casa cauzand in acest fel niste anulari de unde (parca asa le zice), lucru ce a dus la senzatia de lipsa de forta.
Din acest motiv, am decis sa il inlocuiesc cu ceva mai potrivit sper, mai ales ca doresc achizitionarea a inca doi basi….va imaginati ca oricum as fi avut nevoie de altul. Asadar il voi scoate la vanzare, insa nu as vrea sa fac asta pe acest forum pentru ca nu as vrea sa fie interpretata o astfel de miscare drept una prin care vreau sa arunc pisica in curtea altuia. Am vrut sa vin cu aceste precizari pentru ca era corect sa fac asta si pentru a nu lasa loc la interpretari nedorite pe viitor.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Crown CE2000
MesajScris: Mie Oct 20, 2010 11:01 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

ce difuzor de 650w ai ?

Sus

MesajScris: Mie Oct 20, 2010 11:08 am 
Neconectat
User

C18-650EL

Sus

MesajScris: Joi Oct 21, 2010 9:28 am 
Neconectat
User

poti amplifica cei doi basi fara probleme, punand Ce2000 in bridge.

PS: numa sa nu-ti fie frica sa de dai pe urma :lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

MesajScris: Joi Oct 21, 2010 10:27 am 
Neconectat
User

Nu si daca vreau sa mai fac inca doi din pacate.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC + 2