Pai eu de la mosu am luat asa:
-2 bucati de 15000microF/100V (5cm diametru si 10cm lungime) la 32ron bucata ;
-2 bucati de 10000microF/100V (3,5 cm diametru si 7 cm lungime ) la 17 ron bucata .
Deci pretul cel putin pt ala de 10000microf pare la fel cu ce ai luat tu .
Ce mi se parea mie curios la marfa mosului era ca mai avea vreo 6 bucati de 10000microf/100v din care doar doi aveau aceeasi lungime (diametrele fiind egale la toate cele 6 ) . Asa ca i-am luat doar pe cei doi care erau egali (deci aia de 10000microf ) .
Ce imi place la conzii aia de 15000 e ca contactul cu bornele se face cu suruburi (adica nu se lipesc pur si simplu in montaj asa ca cei de valori mai mici ) - asta sperand sa insemne ca au o rezistenta la incarcare descarcare cat mai mica

.
Tot pt ipa400 am luat conzii acestia . Eu conzii aia de 100microf/100v de pe placa lui ipa400 i-am luat de la vitacom si nu am avut nici o problema cu ei . Ma mir ca ai avut astfel de probleme cu conzii luati de la General , pt ca respectivii mi-au lasat impresia ca au marfa cat de cat buna si in general mai ieftina decat la Dioda . Poate ai pus conzii pe dos sau ...cine stie poate chiar nu suportau 85 V.
Oricum cum ajung acasa o sa testez sa vad cam la ce tensiune se strapung condensatorii cumparati de la "magazinul mosului" .