The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mie Iun 25, 2025 10:07 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Sep 05, 2006 10:49 pm 
@snake: merci mult. ii un amplif exceptional. volumele le tin la "ora 3";) si din mixer pana la primul led portocaliu dau ca nu are rost mai mult dupa parerea mea. efectiv prea mult spl pt ce fel de sonorizari fac eu. In legatura cu ce ai zis despre chefuri in aer liber sa stii ca am facut un rap party in curtea unui liceu din bm si efectiv am ramas MASCA de cum s-a auzit. atunci am vazut prima oara ledurile de la bloc cum aveau o tentativa sa clipoceasca.

P.S. imi fac un band pass horn pe 18 ca eu sunt cu kicku mai mult si o sa vad daca chiar mai trebuie unul cum e mentionat pe acest forum pt ca am mai discutat cu mai mult si au spus ca si unul ar merge

@ the others : sorry for the offtopic

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 06, 2006 12:19 am 
Neconectat
User

Se accepta, si eu sunt mod pe aici... :lol:
In legatura cu acel bandpass horn--te rog sa-mi spuisi ceva impresii despre delay, pt ca din simulari pare destul de mare, spre deosebire de incintele normale... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 06, 2006 9:39 pm 
sigur, numai stai sa vina nunta din 23, luna asta ca sa imi pot lua difu. nu ma injura ca de ce am facut cutia inainte ca efectiv nu aveam ce sa fac si muream de plictiseala. in 2 seri eu, tata, matzu, 2 l de palinca si cativa tzantari am reusit sa o punem in piucioare. ma rog, eu, ca tata se uita daca e drept si mai tinea din cand in cand si punea in pahar. deacuma inainte numai cu tata o sa lucrez la incinte ;).

p.s. nu te baza 100 % pe simulari sau cred ca stii si tu mai bine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Sep 06, 2006 9:43 pm 
Neconectat
User

Citat:
2 l de palinca si cativa tzantari

taree ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 08, 2006 2:05 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
p.s. nu te baza 100 % pe simulari sau cred ca stii si tu mai bine

Nu ma bazez, eu in simulari caut alte lucruri, si raspunsul in frecventa nu se numere printre acele lucruri...

Oricum, spor la palinca :wink: si la incinte bineinteles...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 08, 2006 2:22 pm 
@ snake merci :D :D :lol: :lol: . oricum, vine nunta din 23 si iar vin acasa cu palinca, eu nu plec de la o nunta fara 2 l de palinca pe care il dau la batranu' pt transport :wink:
@ bogdi16 nu stiu ce au avut tzantarii in aceea seara dar stiu ca 1 a picat in paharel si de nervii produsi de ceilalti, l-am savurat pe saracu'

nu va recomand sa construiti incinte cu un grad mare de alcool in sange.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 10, 2006 12:28 pm 
Neconectat
User

salut mersi pentru pareri.Chiar si am de gand sa cumpar mai multe difuri chalenger tip C-15600N numai ca vroiam sa aud cum suna boxele cu horn.Cineva ma ajutat la projectare si mi-a spus ca la dif sa am grija ca mms sa fie cam 100gr, Fs cam la 40 hz si Qts 120. HP 15W are cam asa de asta am crezut ca va fi bine.Totusi am sa fac o proba si daca nu suna bine il scot si bag chalanger.Am in plan sa fac 12 bucati si de asta vroiam sa fac o proba dinainte cu difuri mai ieftine.

Nexus te rog explica-mi de ce s-ar face praf difu daca e bagat intr-o cutie inchise si in fata acestuia un horn. Lucreaza ca un band pass cu adevar dar daca nu are reflex ce poate s-al strice. Mersi

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 10, 2006 1:25 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

BL este prea mic
QTS prea mare

ideea este ca sistemul mgnetic nu este suficient de puternic pt a mentine controlul asupra membranei la putere relativ mare, ceea ce va duce la curse f apropiate de X-mech in orice tip de horn impaturit.

asta ca sa nu mai vorbim ca membrana de la HP-15W nu a fost niciodata proiectat pt a rezista la fortele enorme la care va fi supusa in interiorul unui horn

este f greu pt un difuzor sa impinga acea coloana de aer , in timp ce-si mentine rigiditatea conului.

pt asta avem difuzoarele speciale pt aplicatii "horn loaded"

singura tentative de a introduce hp-15W intr-un folded horn s-a soldat cu distrugerea difuzorului (astfel teoria fiid confirmata) asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca presiunea aerului care apasa pe membrana o facea sa nu mai actioneze ca un piston ci sa se defromeze . => distorsiuni + alte probleme

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 10, 2006 1:35 pm 
Neconectat
User

sZISZI scrie:
Qts 120.

De und enaiba atat ? :roll:
Pt horn Fs trebuie sa fie mare, Qts mic ( cat mai mic ), BL destul de mare is el... :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 14, 2006 6:36 pm 
Neconectat
User

Atunci imi puteti da vreo schema pt difu asta.
Nexus:
Cam cat m-ar costa difu C600N cu posta cu tot pana Sf.Gheorghe ca aici in magazine au doar mag, MNC, sau ling chun, sau PA HP 15W

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 30, 2006 12:17 pm 
Neconectat
User

De und enaiba atat ?
Pt horn Fs trebuie sa fie mare, Qts mic ( cat mai mic ), BL destul de mare is el...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 2