The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 8:26 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: A sosit import P-audio
MesajScris: Sâm Dec 03, 2011 4:29 pm 
Neconectat
User

d220ti s-a adus?

Sus

Subiectul mesajului: Re: A sosit import P-audio
MesajScris: Sâm Dec 03, 2011 4:41 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

D220Ti nu vor fi o perioada din cauza faptului ca nu sunt in stoc in Europa la JBL

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 11:52 am 
Neconectat
User

De ce s-au marit preturile, tinaand cont ca ati adus numai difuzoare vechi care nu se mai fabrica de ceva timp ?

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 12:36 pm 
Neconectat

preturile in Euro au ramas neschimbate din 2005

intre timp euro a crescut de la 3.2 lei la 4.4 iar TVA de la 19% la 24 %

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 2:42 pm 
Neconectat
User

Am inteles perfect lucrul acesta, dar produsele care nu se mai fabrica, se vand normal la lichidari de stoc, la preturi cu reducere semnificative. Nu am nimic impotriva preturilor dar mi se pare un lucru tare ciudat sa dau pe un C15-300MB 650 de ron care este un model vechi de doar 300 de w cand mai pot pune 200 de ron si pot cumpara C15 ELF cu o putere aproape tripla fata de celalalt difuzor si o tehnoilogie mult mai noua.

In ceea ce am observat eu am vazut ca ati adus multe difuzoare care au fost cerute pe piata finnd considerate foarte bune, dar nu mi se pare corect fata de cumparatori sa mariti preturile doar ca au cerere foarte mare pe piata. Ca exemplu SNII 12MB, era 550 de ron si cand a venit noul import a aparut la 650 de ron inexplicabil, nu s-a marit nici euro, nici tva, nimic. La fel si cu hp15w si cu hornul ph220.

Nu am absolut nimic impotriva Poweraudio, dar lucrurile astea nu dau bine fata de clienti, sunt foarte multe persoane care le-am auzit ca se plang din cauza acestui lucru si care vad ca nu au curaj sa posteze !

Stima si cel mai rare respect !!!

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 3:19 pm 
Neconectat

Eu am impresia ca te plictisesti, tu ai impresia ca noi suntem aici sa ne imbogatim peste noapte?

Pretul in orice depozit este fixat in mod pret de achizitie + cheltuieli transport + taxe+ adaos (in general fix) = pret vanzare

daca pretul de achizitie este mare si pretul de vanzare este pe masura

acuma sincer tu defapt ce doresti? Sa vindem sub pretul de achizitie ca sa te simti mai bine?

Astea sunt preturile , daca iti permiti cumperi, daca nu , nu.

in privinta saltului de pret la SN12MBII din ultimul import , uite un grafic care reflecta pretul materiei prime pentru magnetii pe NEO la momentul ultimului import

Imagine

Chestiile astea au fost deja discutate.

Termina cu teoria conspiratiei.

Imi aduc aminte aacum 6 ani de zile ca lumea era reticenta la P-audio pentru ca preturile erau prea bune , acuma din motive independente de nou au crescut si reflect calitatea produselor. Nici acum nu e ok?

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 3:37 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Din pacate, aceste produse nu sunt provenite de la lichidari de stocuri.
Premiza de la care plecati este falsa. Si premiza ca sunt difuzoare vechi, este falsa. Paudio fabrica in continuare toata gama de produse, inclusiv pe cele din anii 90, daca exista cerere de cateva sute de bucati pentru un model.

In legatura cu preturile la difuzoarele cu neodymium, va rog sa tineti cont de evolutia preturilor la toate celelalte firme din lume. Oricine vinde astfel de produse, pune pretul in fuctie de cotatia zilei.

Referitor la "fair play", eu zic ca daca nici noi nu am dat dovada de fair play in ceea ce priveste preturile, nu stiu cine a mai dat. Va recomand cu caldura sa vedeti cam ce evolutie au avut preturile la ceilalati dealeri si cu cat au crescut fata de acum trei ani, de exemplu. Apoi comparati cu ce cresteri au fost la noi. In mare, noi nu am crescut preturile, ci doar le-am adus la nivelul ratei de schimb. Singurele cresteri au fost datorate cresterilor de pret la furnizori.

Ca medie, la difuzoarele normale (cu magnet pe ferita) in ultimii 3 ani au crescut preturile la furnizori cu circa 25-30%, sau mai mult. La cele cu neodymium au crescut cu 38-50% numai anul trecut.

Referitor la persoanele care se plang, va asigur ca in ceea ce priveste preturile, chiar nu au motive sa se planga.
Printre cei mai "plangaciosi" sunt unii care chiar au beneficiat de un statut privilegiat, iar forma lor de a multumi pentru diversele avantaje si facilitati oferite, este sa incerce a ne denigra si provoca rau.

Omului cat ii dai, esti bun, iar daca o singura data nu poti sa ii dai, devii dusmanul lui, de parca i-ai fi luat tot ce i-ai dat.

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 4:03 pm 
Neconectat
User

Nu trebuie sa ma intelegeti gresit, eu doar am spus ceea ce mi s-a parut necorect si ceea ce spun altii care speram sa posteze aici dar, nu ii inteleg de ce nu o fac, le-o fi frica de ban sau nu stiu, or fi mai vulgari...

Mircea Bartic scrie:
Eu am impresia ca te plictisesti, tu ai impresia ca noi suntem aici sa ne imbogatim peste noapte?

acuma sincer tu defapt ce doresti? Sa vindem sub pretul de achizitie ca sa te simti mai bine?

Astea sunt preturile , daca iti permiti cumperi, daca nu , nu.

In primul rand nu ma plictisesc si nu cred ca a cerut cineva preturi sub pretul de achizitie si nu in ultimul rand un raspuns asa: ca daca ai bani cumperi daca nu iar bine. Nu e frumos... mai ales din parte unei persoane de talia ta !

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 6:09 pm 
Neconectat
User

Intradevar,nu este corect,ca fiecare comentariu sa fie tratat asa, trebuie sa aceptati si comentari negative.Asa este normal.Daca sunt justificate le luati in seama(daca doriti).Daca nu sunt justificate atunci cu diplomatie sunt ignorate.
In legatura cu preturile aceeasi parere o am si eu,sunt mari.Marele avantaj fata de firme consacrate era pretul.P.Audio vinde masiv pe piata integratorilor si mai putin en-detail.De aceea nu e asa cunoscuta.Acum preturile sunt la egal cu orice alt producator.
Exemplu concret decat c15-300mb,prefer un eminence kappa pro 15,care pe langa altele e si mai ieftin.
As dori sa nu imi fie sters postul,eventoal mutat pt ca este cam offtopic.Sunt pe acest forum de la infintarea lui si sper ca macar dreptul la opinie sa ramana.

Sus

MesajScris: Mar Dec 06, 2011 8:43 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Milos Lucian scrie:
Marele avantaj fata de firme consacrate era pretul.P.Audio vinde masiv pe piata integratorilor si mai putin en-detail. De aceea nu e asa cunoscuta.Acum preturile sunt la egal cu orice alt producator.

Este posibil ca Mircea să se fi enervat din cauza discuțiilor pe tema a ce spun alții despre el și să fi fost mai puțin diplomat. Asta este, nu ești întotdeauna bine dispus.

Revenind la prețuri, trebuie spus că această firma a făcut și face difuzoare pentru toate buzunarele.
Paudio a avut dintotdeauna și produse mai scumpe decât alte firme, care nu au fost importate în România decât foarte rar.
SD15, de exemplu, se vinde în SUA mai scump decât multe alte produse. Și chiar se vând.

Întrucât piața românească a cerut HP și PHT, la început au fost importate acest tip de difuzoare ieftine.
Îmi aduc aminte că la început, prin 1999-2000, când am adus drivere de 2'' (BM-D750), prea puțină lume știa la ce sunt bune și de ce sunt necesare în sonorizările de mare putere. Ei bine, la acea vreme, în anii 2000, un Paudio SD-995 ar fi putut fi importat în România la un preț de circa 280-300 Euro, în cel mai fericit caz, numai că eu abia reușeam să conving oamenii să folosească un driver care costa puțin peste 100 Euro.

Ceea ce vă rog să rețineți este faptul că prețurile nu sunt mărite artificial de mine ori de Mircea.
C15-300MB a fost adus pentru o comandă specială, iar pentru vânzări en-detail au rămas doar câteva bucăți.
Așa că, nu știu dacă se justifică toate aceste discuții.

Oricum, anii 2007-2008 nu o să se mai repete.
Prețurile sunt într-o continua creștere LA TOȚI FABRICANȚII.
Vă rog să țineți minte ce vă spun acum și vom vedea în timp dacă am spus corect sau dacă m-am înșelat.

Apropo, de prețul acesta ce spuneți ? :mrgreen:
https://www.intertechnik.de/Shop/Loudsp ... 4354,52328

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Ora este UTC + 2