@just-ice
Berghembieru' isi face treaba pentru aplicatiile mele gen nunti, majuri,motezuri,reuniuni & stuff. Suna bine numai ca a inceput un gain sa faca fite. De mult planuiesc sa il schimb dar momentan nu o sa fac schimbarea asta din cauza ca "adun" banii pentru alta chestie.
La sonorizari de genul 1000 de persoane, formatii etc, nu e o problema, se aduce un allen & heath 12cp, 4 microfoane shure din care 2 pentru tobe si 2 AKG-uri wireless, 4 rcf 325i, 2 basi rcf pe 18" si 4 basi eminence pe 15".
Dupa cum ti-ai dat seama nu sunt ale mele, deci suntem 2.. si nu are rost aici sa ne umplem de scule pentru doar de a intra pe forum si sa zicem o data pe an ca..... "
Mama ce fain a sunat Dynacordu' in V pe 4 boofere si sateltiti cu chiutere pe nieo"
Kenwood are dreptate in legatura cu faza cu banii. Nu toti au posibilitati, nu toti au sonorizari macar o data pe luna. Multi sunt pasionati, multi vor doar sa isi impresioneze prietenii, multi vor doar sa acopere maneaua taranului de deasupra, multi vor sa isi cumpere un SD18, ca sa aibe o namila in casa cu toate ca nu vor putea sa dea in apartament cu mai mult de 100 de w in el dar nu conteaza, multi vor... dar posibilitatile difera de la om la om.
Multa lume lucreaza o vara intraga pentru a-si cumpara un difuzor, acum 3 ani si eu am lucrat o vara intreaga sa imi cumpar un Eminence Beta 12 si un APT 150, am carat betoane si saci de ciment si gandul imi era doar la clipa cand ii voi cere vanzatorului difuzoarele.
Inca o data nu zic ca Behringer e o firma buna,poate e cel mai bun raport pret calitate (nustiu de unde imi suna cunoscut

). de exemplu la un bal al bobocilor din cauza ca am dat blocul imprumut la cineva am legat pe un amarat de ep2500, 6 basi, adica per canal la 2.66 ohmi ar venii 2000 de w. Vreau sa spun ca numai pentru jumatate de ora, cat a cantat dj project, a trebuit tinut blocul aproape de clip si la sfarsit sufla un aer cald de mama focului, dar si-a facut treaba. De VMX 300, la banii aia, eu nu am ce comenta. Du-te cumparati un mixer nou la 7 sau 6 mil, lei vechi, care sa faca ce face vmx-ul.
A spus Nex ca tu esti primul om din romania Care o sa aibe Xtro. Felicitari pentru ele si bafta la carat. Mie nu mi-ar trebui sistemul ala ca nu am ce face cu el, de banii aia, mai bine 4 boxe plasticate, usoare, compacte si cu o bulinuta albastra pe grilaj

. Ti-am mai spus....fiecare cu aplicatia lui.

Nu exista difuzor, boxa naspa, fiecare pentru aplicatia ei.
Ce s-ar intampla daca s-ar lua DNA (presupun ca sti cine e) de toti de pe forum si ar zice ceva de sculele lor? Ar avea cu ce sa fie mai "upgradat" ca noi toti
nex, te rog sa nu muti sau sa cureti aici ca nu ma deranjeaza offtopicul