The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iun 24, 2025 5:55 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Incep eu...
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 2:02 pm 
Wn15 si bmd450 + ph220
Imagine

Laptop + vmx300+ cabluri Proel 8) + power mixer Alen&Heath (nu ii al meu, nu aveam amplif atunci)
Un secret de meserie... Cand o fata cu un decolteu frumos, vine sa va ceara o piesa... eu ii spun ca ii muzica tare si nu o aud :lol:
si vine mai aproape ca sa am o priveliste mai buna. 8)
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 5:59 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

din poze imi dau seama ca ai incins putin lumea, si e de retinut partea cu decolteul ... s-a notat ;)
Arata bine felicitari ;)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 6:22 pm 
Pai la cat cer pe un majorat in sensul ca nu orice tzaran isi permite... :wink: si asa chefurile nu se lasa cu manele 8) si numai lume buna vine :wink:.
Mai am o groaza de poze cu mainile in aer si fete transpirate de la atata dansat 8)

P.S. in prima poza lumea reactiona la un faithless 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 10:54 pm 
Neconectat
User

Numai tu puteai face faza cu decolteul :lol:

Un echipament de nota 10..totusi...cred ca ar fii bine sa pui poze mai detaliate cu echipamentul..tinand cont ca ai si o namila de hp18S...care merita pozat.!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 10:58 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

ei, baieti, asta vroiam sa vad 8)

cat mai multe poze sa curga

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 11:37 pm 
Imagine
Imagine
Imagine

hornu, o data l-am pus in functiune cu rezultate devastatoare :twisted: :twisted: :twisted: . I-am si zis la nex a doua zii ca nu mai imi fac bass reflex o vreme indelungata. Mai trebuie sa-i pun mocheta, plasa, rotile.
Imi pare rau ca nu am avut un aparat sa fac nishte poze, ca v-am promis in ceva post :oops:

La prima sonorizare cu "tot tacamul" o sa le fac din toate unghiurile posibile si cu fete cu decolteuri dansand pe el.

@nex . "Impinge" si tu niste poze :twisted:

P.S. Nu ziceti nimica de toate cablurile proel,neutrick si de gentile alea cu bling-blinguri de care sunt FOARTE MANDRU

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mar Dec 05, 2006 11:55 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 11:42 pm 
Neconectat

din pacate pe vremea cand sonorizam nu aveam aparat digital, iar acum cand am, nu sonorizez

dar toate astea se vor schimba de la anu :twisted:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 05, 2006 11:47 pm 
Neconectat
User

Adi te rog...pe hornul tau...da-i Shukar Collective - Malademna
Si sa-mi dai impresii despre ce bas jos are ( maia les in zona 40-60 Hz ) :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 20, 2007 8:06 pm 
Neconectat
User

lolz snake!!!...sincer....nu mi-o lua in nume de rau....dar cu mixerul ala bergenbier nu cred ca suna cum trebuie absolut nimic!!!bine....exista si sunet tare si sunet de calitate,gresesc????acum ,in functie de gusturi fiecare alege!!!!see ya guyz!!!

without past there is no future!!!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 20, 2007 9:38 pm 
Neconectat
User

just-ice scrie:
lolz snake!!!...sincer....nu mi-o lua in nume de rau....dar cu mixerul ala bergenbier nu cred ca suna cum trebuie absolut nimic!!!bine....exista si sunet tare si sunet de calitate,gresesc????acum ,in functie de gusturi fiecare alege!!!!see ya guyz!!!

without past there is no future!!!

de ce esti rau frate ?nu fi ironic ! crezi ca toti isi permit sa cumpere mixere scumpe si calitative?- pioneer, dyna sau stiu io ce altceva ? fiecare cam cum isi permite, nu toti ne-am nascut cu parinti bogati care sa ne "sustina" in ceea ce facem. eu spre exemplu am muncit 2 veri in constructii ca s apot sa imi permit sa incep chestia asta cu sonorizatu, si nu mi-am permis doar decat ceva SAL-uri. deci nu te bate cu caramida in piept... ca ce mixere ai tu...SI noi stim care mixere is mai bune, si ce statii, si ce difuzoare.... ca nu ne permitem, ii altceva.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 20, 2007 10:02 pm 
Neconectat
User

Omule ia-ti ce vrei tu si fa cum stii tu! vorba lui kenwood nu toti au bani sa isi ia ce vor...si eu as vrea cele mai tari CD-player-e pioneer si multe altele...problema e ca nu imi permit asa ceva...Eu personal mai am de lucru pana prin iunie-iulie ca sa imi iau 2 SD18-uri ....care vor merge pe doua amplificatoare DIY....dupa aia ...la anu urmeaza satelitii :roll: as cumpara si eu cele mai scumpe scule daca as avea bani de ele :? :? :?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 20, 2007 11:06 pm 
Neconectat
User

Toti am face la fel...daca ne-am permite...ce ma irita cel mai rau e ca apar oameni si sa stii ca nu ma refer la tine, in nici un fel, sa nu te simti ofensat, carora li se dau bani la greu si vad si ei pe la X-ulescu ca e Dj sau mai stiu eu ce si vor si ei repede :evil: , sunt putini cei care merita acele scule, pentru ca atunci cand un tip cu bani isi cumpara chestii scumpe le ia doar ca sa mai incerce si el ceva nou...si la extrema cealalta sunt acei oameni care au fonduri limitate sau chiar deloc dar care in cap au exact ce trebuie si stiu ca sunt capabili sa faca treaba dar din pacate sunt ingraditi...

Si eu visez la o linie de scena cu incinte X-tro si planare si puteri calumea dar mai am mult de tras pana acolo...ca banii nu cresc in pom...pana una alta primele sonorizari care le-am facut au fost cu puteri facute de mine si boxe la fel.

Si sa-ti mai spun ceva sau mai bine spus sa te intreb ceva...cum de sustii tu ca Behringer-ul suna prost, macar le-ai ascultat toate produsele? nu prea cred. Opinii de genul asta am auzit o gramada de la oameni care asculta un produs sau 2 de la o anumita firma si deja o judeca. Intreadevar produsele de DJ de la Behrgenbier lasa de dorit in cazul unor sonorizari mai greute, dar totusi rezista si suna decent. Eu am mixer Behrgenbier DJX700 si nu mi-e rusine sa recunosc plus de asa merge impecabild e mai bine de 2 ani si a functioant si cu playere Pioneer si Denon. Eu iti propun sa te mai documentezi un pic sau un pic mai mult si sa mai studiezi produse de la ei, care chiar merita sa stii cuma r fi compresoarele lor, consola DMX de lumini, dimmerele, mixerul MX9000, toate produse laudate si lista poate continua, ba mai mult de atat mixerul de mai sus este utilizat de producatorul Sammy Peralta, pentru cunoscatori. Sa nu credeti ca ridic in slavi Behringer-ul, este o firma pentru buget, dar cu toate acestea cum iti explici ca firme consacrate de sunet cum ar fi Fives, Stage expert, Media rent si alte nume grele au in componenta echipamentului si produse behringer, ar trebui sa-ti dea de gandit. Am lucrat si pe Dynacord, Soundcraft, Allen & Heath si alte marci...dar si behringer-ul trebuie respectat.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 21, 2007 12:43 am 
Neconectat

Catalin_Gava scrie:
Si eu visez la o linie de scena cu incinte X-tro si planare si puteri calumea dar mai am mult de tras pana acolo...ca banii nu cresc in pom...pana una alta primele sonorizari care le-am facut au fost cu puteri facute de mine si boxe la fel.

hehe , ce coincidenta

just ice este primul din Ro care are un sistem Praxis 8)

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 21, 2007 12:49 am 
Neconectat
User

La cat ajunge Praxis , Nex? :shock: e inaltzat bine pe scara banilor? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 21, 2007 1:02 pm 
@just-ice

Berghembieru' isi face treaba pentru aplicatiile mele gen nunti, majuri,motezuri,reuniuni & stuff. Suna bine numai ca a inceput un gain sa faca fite. De mult planuiesc sa il schimb dar momentan nu o sa fac schimbarea asta din cauza ca "adun" banii pentru alta chestie.

La sonorizari de genul 1000 de persoane, formatii etc, nu e o problema, se aduce un allen & heath 12cp, 4 microfoane shure din care 2 pentru tobe si 2 AKG-uri wireless, 4 rcf 325i, 2 basi rcf pe 18" si 4 basi eminence pe 15".

Dupa cum ti-ai dat seama nu sunt ale mele, deci suntem 2.. si nu are rost aici sa ne umplem de scule pentru doar de a intra pe forum si sa zicem o data pe an ca..... "Mama ce fain a sunat Dynacordu' in V pe 4 boofere si sateltiti cu chiutere pe nieo"

Kenwood are dreptate in legatura cu faza cu banii. Nu toti au posibilitati, nu toti au sonorizari macar o data pe luna. Multi sunt pasionati, multi vor doar sa isi impresioneze prietenii, multi vor doar sa acopere maneaua taranului de deasupra, multi vor sa isi cumpere un SD18, ca sa aibe o namila in casa cu toate ca nu vor putea sa dea in apartament cu mai mult de 100 de w in el dar nu conteaza, multi vor... dar posibilitatile difera de la om la om.
Multa lume lucreaza o vara intraga pentru a-si cumpara un difuzor, acum 3 ani si eu am lucrat o vara intreaga sa imi cumpar un Eminence Beta 12 si un APT 150, am carat betoane si saci de ciment si gandul imi era doar la clipa cand ii voi cere vanzatorului difuzoarele.

Inca o data nu zic ca Behringer e o firma buna,poate e cel mai bun raport pret calitate (nustiu de unde imi suna cunoscut :lol: ). de exemplu la un bal al bobocilor din cauza ca am dat blocul imprumut la cineva am legat pe un amarat de ep2500, 6 basi, adica per canal la 2.66 ohmi ar venii 2000 de w. Vreau sa spun ca numai pentru jumatate de ora, cat a cantat dj project, a trebuit tinut blocul aproape de clip si la sfarsit sufla un aer cald de mama focului, dar si-a facut treaba. De VMX 300, la banii aia, eu nu am ce comenta. Du-te cumparati un mixer nou la 7 sau 6 mil, lei vechi, care sa faca ce face vmx-ul.

A spus Nex ca tu esti primul om din romania Care o sa aibe Xtro. Felicitari pentru ele si bafta la carat. Mie nu mi-ar trebui sistemul ala ca nu am ce face cu el, de banii aia, mai bine 4 boxe plasticate, usoare, compacte si cu o bulinuta albastra pe grilaj :wink: . Ti-am mai spus....fiecare cu aplicatia lui. :wink: Nu exista difuzor, boxa naspa, fiecare pentru aplicatia ei.

Ce s-ar intampla daca s-ar lua DNA (presupun ca sti cine e) de toti de pe forum si ar zice ceva de sculele lor? Ar avea cu ce sa fie mai "upgradat" ca noi toti :!:

nex, te rog sa nu muti sau sa cureti aici ca nu ma deranjeaza offtopicul :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2