Salut, nu am mai scris de mult pe forum dar uite ca mi sa pus o pata pe creier de ceva vreme
Am 4 subwoofere proiectul SB15 dotati cu RH sound 15100. Imi place foarte mult cum isi fac treaba merg bine...cu umpic lipsa de kick doar functioneaza pana la 110 Hz.
Acum problema: Acesti basi nu sunt nici foarte mici nici foarte usori...si toti 4 ocupa destul de mult loc la transport, asa ca mi-a venit o idee, sa ii vand si sa construiesc 2 basi pe 18" care sa se ridice la nivelul acesta, ceva mai portabil dar totusi nervosi cu bass puternic sa te loveasca umpic in piept si pe cat posibil sa nu fie pretentiosi la locul unde ii amplasez...ceva cu AM 18 ma gandeam, daca mai este sau va mai fii pe stocuri...
Oricum cu difuzoare mai performante.
Acum nu stiu ce proiect as putea sa fac, ceva in genul de la rcf cu porturile triunghiulare pe margini sau nu stiu de asta va cer ajutorul.
Amplificarea e un Tamp 2400 pe basi, si tamp e800 pe topuri de 15" + 1.75", vor fii folosite pe toate genurile de muzica si la nunti si la orice.
Ma gandesc ca mai bine car 2 basi zdraveni decat 4 care oricum sunt mari si ocupa poate mai mult loc...
Oricum pana ii vand pe cei 4 adun bani.... doar apoi incep constructia si achizitiile....dar totusi am nevoie de indrumari.
va multumesc anticipat