Niste linkuri cu niste poze si mai multe detalii tehnice daca se poate....te rog mult !!
cam asa arata in actiune un PRAXIS

cam 104 db/1W pe bucata in banda 45-90Hz (de aici preia satelitul)Si cum te gandesti ca ar putea fi folosite atat in interior cat si in exterior?!..ma refer la faptul cum vor veni impartite cei 2 satelitzi de ex vor putea face treaba in interior fara suburi..zic interior de mare putere....sau..?!....ca ziceam ceva de SONORIZARI MARE PUTERE INTERIOR+exterior 2 sisteme separat..sau cum crezi ca e mai versatil stiu eu.......
nu, sistemul va fi folosit impreuna cu subwooferele si in interior
este un sistem multibanda ca si NEXUSSatelitzii au fiecare 2 difuri de 15?!...
Si in leg cu suburile un dif de 12 in fiecare si vor fi 4 suburi.?!..poate imi dai si niste detalii cu privire la dimensiuni........
da, 2 sateliti cu cate 2 difuzoare de 15" pt kick extrem (de asta este recomandat pt muzica techno).
dimensiuni satelit:
500mm latime x 800mm inaltime x770mm adancime
subwooferele (cate 2 pe laterala ) vor fi dotate cu P-audio SD-12 (unul dintre cele mai sanatoase difuzoare de 12" de pe planeta in acest moment , dotat cu bobina de 4.5" )
dimensiuni subwoofer:
500mm latime x 700mm inaltime x 830mm adancimeBuget repet putem sa tragem de coada chiar si pana in 170 MS!
nu uita de amplificare si procesare, pt ca sunt foarte importante !
amplificatoarele si procesorul te vor costa aproape cat boxele.
La fel nr persoane si tot ce tzine si de celalat sistem daca va fi sa legem acela...cam cat ar acoperi ...si cum s-ar comporta in regim concert..sau ...
De ex muzica drum & bass(a fost in seven cluj cu dj white si un dj strain la un ev...ca cica obsession nu poate gazdui o astfel de manifestare ..sistemul audio..capabilitatile tehnice..si am gandeam sa fie ok cu sistemele acestea sa nu fie pr din pct asta de vedere!)
Cam cate persoane vor fi acoperite cu un astfel de sistem?!..
Si se va simtzi muzica ca la un concert?!>.me refer bas destul si tot ce trebuie asa cum numai PAUDIO poate face?!>..
DA
sistemul e capabil de 140 dB la puterea RMSPS:Care e dif intre acest sistem si cel NEXUS..ma uitam si la el si ....cum ai facut alegerea intre ele 2?!......ambele mi se par dure rau de tot..l..sistemul lui klausmusic era din seria NEXUS??!....ca si acela mi se pare f f interesant !!
NEXUS e prea directiv pt interior, a fost gandit doar pt sonorizari exterioare cu muzica live , pe cand PRAXIS a fost gandit pt interior/exterior cu muzica Electronica.Si daca fac un calcul rapid....4 basi N218PH(SERIA NEXUS)+2 satelitzi N212MH(tot seria NEXUS) ar fi 178 sau pe acolo....dar astept lamuriri..ma lamuresti tu...MS!cum s-ar putea preta de ex si acest sistem si pt o sonorizare interior..?!..1 bas 1 satelit sau 2 satelitzi ..sau cum am putea face..si la fel si la sistemul praxis.?!..cred ca am mai intrebat..?!.
Multumesc mult pt promptitudine!
PS:daca va vrea sa auda un astfel de sistem inainte de conceperea lui se va putea?!(nu stiu intreb ...sa auda unul in actziunea cred ca s-ar decide pe loc..ca re tot felul de oferte si trebuie sa se decida..)
este unul in lucru pt Synthplants Bucuresti chiar in acest moment