The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 09, 2025 8:44 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: !F tare...
MesajScris: Joi Ian 25, 2007 10:51 pm 
Neconectat
User

Respekte!

Da intr-adevar am testat cu sharky un e15 si s-a comportat exemplar!
Dar testul asta merita toata admiratzia!....Daca veti mai face astfel de teste poate si comparativ cu alte marci ...va fi un mare plus la reclama pozitiva si in cele din urma poate si vanzari!.......

Atat ma tzine glashcioru sa zik deocamdata, find in plina sesiune si pline emotzii (sper pozitive)......astept cu sufletul la gura sa treaca totul si sa revenim la normal cu planurile pt state vara 2007 ..sonorizari ..si tot ce e frumos.....!!

Pt ce-i ce mai au dubii:

DETIN
2 WN-15s+pht 412 + PHONIC MAX 2500(2*500 RMS in 8 ohmi) si sunt mandru de ele si de ce pot face !!SINCER!!

PS:o mica-mare intrebare pt NEXUS si DNA....m-ar interesa deocamdata in linii mari (nu am timpul necesar pt alte)...cam ce s-ar putea obtine in limita bugetului a 150-170 MILIOANE lei vechi (ma refer la STRICT BOXE pentru sonorizari interioare+exterioare)......stiu eu zik 500 1000 pers..in ext...strict boxe, fara amplificare ..deci cap coada boxe sonorizare mare putere....e vb de un prieten f f bun ..dj de meserie...care chiar are planuri mari si ...as fi onorat sa aduc un astfel de proiect aici la cluj cred ca in premiera un proiect PAUDIO de asemenea amploare !..la cluj zik....

Imi zicea ceva de un set separat pentru interior si unul separat pt exterior....de mare putere..repet cel exterior 500 poate 1000 pers..sa se auda cum numai PAUDIO poate face !

PS1:in limita timpui disponibil si daca se vor mai cere detalii am sa ofer..deci deocamdata vreau doar in mare despre ce puteri e vb ce difuri ..ce boxe..cam cum ..care...ar suna .ar iesi

VA MULTUMESC FRUMOS!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: !F tare...
MesajScris: Vin Ian 26, 2007 9:26 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

cmanager scrie:
PS:o mica-mare intrebare pt NEXUS si DNA....m-ar interesa deocamdata in linii mari (nu am timpul necesar pt alte)...cam ce s-ar putea obtine in limita bugetului a 150-170 MILIOANE lei vechi (ma refer la STRICT BOXE pentru sonorizari interioare+exterioare)......stiu eu zik 500 1000 pers..in ext...strict boxe, fara amplificare ..deci cap coada boxe sonorizare mare putere....e vb de un prieten f f bun ..dj de meserie...care chiar are planuri mari si ...as fi onorat sa aduc un astfel de proiect aici la cluj cred ca in premiera un proiect PAUDIO de asemenea amploare !..la cluj zik....

Imi zicea ceva de un set separat pentru interior si unul separat pt exterior....de mare putere..repet cel exterior 500 poate 1000 pers..sa se auda cum numai PAUDIO poate face !

PS1:in limita timpui disponibil si daca se vor mai cere detalii am sa ofer..deci deocamdata vreau doar in mare despre ce puteri e vb ce difuri ..ce boxe..cam cum ..care...ar suna .ar iesi

VA MULTUMESC FRUMOS!!

o posibilitate ar fi nexus-acoustics PRAXIS pe la 14000 LEI (4 Suburi + 2 Sateliti) - care e special proiectat pt muzica electronica.

Sistem full horn loaded
basi cu SD-12 si sateliti cu 2xWN-15R+S8-38M+D3300Ti+HL14-50

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: !!!
MesajScris: Vin Ian 26, 2007 9:38 am 
Neconectat
User

Niste linkuri cu niste poze si mai multe detalii tehnice daca se poate....te rog mult !!

Si cum te gandesti ca ar putea fi folosite atat in interior cat si in exterior?!..ma refer la faptul cum vor veni impartite cei 2 satelitzi de ex vor putea face treaba in interior fara suburi..zic interior de mare putere....sau..?!....ca ziceam ceva de SONORIZARI MARE PUTERE INTERIOR+exterior 2 sisteme separat..sau cum crezi ca e mai versatil stiu eu.......

Satelitzii au fiecare 2 difuri de 15?!...
Si in leg cu suburile un dif de 12 in fiecare si vor fi 4 suburi.?!..poate imi dai si niste detalii cu privire la dimensiuni........

Buget repet putem sa tragem de coada chiar si pana in 170 MS!

La fel nr persoane si tot ce tzine si de celalat sistem daca va fi sa legem acela...cam cat ar acoperi ...si cum s-ar comporta in regim concert..sau ...
De ex muzica drum & bass(a fost in seven cluj cu dj white si un dj strain la un ev...ca cica obsession nu poate gazdui o astfel de manifestare ..sistemul audio..capabilitatile tehnice..si am gandeam sa fie ok cu sistemele acestea sa nu fie pr din pct asta de vedere!)

Cam cate persoane vor fi acoperite cu un astfel de sistem?!..

Si se va simtzi muzica ca la un concert?!>.me refer bas destul si tot ce trebuie asa cum numai PAUDIO poate face?!>..

PS:Care e dif intre acest sistem si cel NEXUS..ma uitam si la el si ....cum ai facut alegerea intre ele 2?!......ambele mi se par dure rau de tot..l..sistemul lui klausmusic era din seria NEXUS??!....ca si acela mi se pare f f interesant !!

Si daca fac un calcul rapid....4 basi N218PH(SERIA NEXUS)+2 satelitzi N212MH(tot seria NEXUS) ar fi 178 sau pe acolo....dar astept lamuriri..ma lamuresti tu...MS!cum s-ar putea preta de ex si acest sistem si pt o sonorizare interior..?!..1 bas 1 satelit sau 2 satelitzi ..sau cum am putea face..si la fel si la sistemul praxis.?!..cred ca am mai intrebat..?!.

Multumesc mult pt promptitudine!

PS:daca va vrea sa auda un astfel de sistem inainte de conceperea lui se va putea?!(nu stiu intreb ...sa auda unul in actziunea cred ca s-ar decide pe loc..ca re tot felul de oferte si trebuie sa se decida..)

Sus

Subiectul mesajului: Re: !!!
MesajScris: Vin Ian 26, 2007 10:27 am 
Neconectat

cmanager scrie:
Niste linkuri cu niste poze si mai multe detalii tehnice daca se poate....te rog mult !!

cam asa arata in actiune un PRAXIS
Imagine
cam 104 db/1W pe bucata in banda 45-90Hz (de aici preia satelitul)

Si cum te gandesti ca ar putea fi folosite atat in interior cat si in exterior?!..ma refer la faptul cum vor veni impartite cei 2 satelitzi de ex vor putea face treaba in interior fara suburi..zic interior de mare putere....sau..?!....ca ziceam ceva de SONORIZARI MARE PUTERE INTERIOR+exterior 2 sisteme separat..sau cum crezi ca e mai versatil stiu eu.......

nu, sistemul va fi folosit impreuna cu subwooferele si in interior

este un sistem multibanda ca si NEXUS

Satelitzii au fiecare 2 difuri de 15?!...
Si in leg cu suburile un dif de 12 in fiecare si vor fi 4 suburi.?!..poate imi dai si niste detalii cu privire la dimensiuni........

da, 2 sateliti cu cate 2 difuzoare de 15" pt kick extrem (de asta este recomandat pt muzica techno).
dimensiuni satelit:
500mm latime x 800mm inaltime x770mm adancime

subwooferele (cate 2 pe laterala ) vor fi dotate cu P-audio SD-12 (unul dintre cele mai sanatoase difuzoare de 12" de pe planeta in acest moment , dotat cu bobina de 4.5" )

dimensiuni subwoofer:
500mm latime x 700mm inaltime x 830mm adancime

Buget repet putem sa tragem de coada chiar si pana in 170 MS!

nu uita de amplificare si procesare, pt ca sunt foarte importante !

amplificatoarele si procesorul te vor costa aproape cat boxele.

La fel nr persoane si tot ce tzine si de celalat sistem daca va fi sa legem acela...cam cat ar acoperi ...si cum s-ar comporta in regim concert..sau ...
De ex muzica drum & bass(a fost in seven cluj cu dj white si un dj strain la un ev...ca cica obsession nu poate gazdui o astfel de manifestare ..sistemul audio..capabilitatile tehnice..si am gandeam sa fie ok cu sistemele acestea sa nu fie pr din pct asta de vedere!)

Cam cate persoane vor fi acoperite cu un astfel de sistem?!..

Si se va simtzi muzica ca la un concert?!>.me refer bas destul si tot ce trebuie asa cum numai PAUDIO poate face?!>..

DA

sistemul e capabil de 140 dB la puterea RMS

PS:Care e dif intre acest sistem si cel NEXUS..ma uitam si la el si ....cum ai facut alegerea intre ele 2?!......ambele mi se par dure rau de tot..l..sistemul lui klausmusic era din seria NEXUS??!....ca si acela mi se pare f f interesant !!

NEXUS e prea directiv pt interior, a fost gandit doar pt sonorizari exterioare cu muzica live , pe cand PRAXIS a fost gandit pt interior/exterior cu muzica Electronica.

Si daca fac un calcul rapid....4 basi N218PH(SERIA NEXUS)+2 satelitzi N212MH(tot seria NEXUS) ar fi 178 sau pe acolo....dar astept lamuriri..ma lamuresti tu...MS!cum s-ar putea preta de ex si acest sistem si pt o sonorizare interior..?!..1 bas 1 satelit sau 2 satelitzi ..sau cum am putea face..si la fel si la sistemul praxis.?!..cred ca am mai intrebat..?!.

Multumesc mult pt promptitudine!

PS:daca va vrea sa auda un astfel de sistem inainte de conceperea lui se va putea?!(nu stiu intreb ...sa auda unul in actziunea cred ca s-ar decide pe loc..ca re tot felul de oferte si trebuie sa se decida..)

este unul in lucru pt Synthplants Bucuresti chiar in acest moment

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului: !!
MesajScris: Vin Ian 26, 2007 12:59 pm 
Neconectat
User

Aham am inteles cum sta problema..

Daca aveti alte informatii ..referitoare la acest sistem PRAXIS...va rog mult orice despre acest sistem e binevenit....am sa-i comunic prietenului meu dj si am sa va tzin la curent !

S-ar putea sa fi sarit eu multe detalii dar poate fiind topic deschis se vor elucida cu timpul......

Multumesc Nexus inca o data pentru promptitudine...(si ca amplificare despre ce sume si puteri ar fi vorba de ex..din oferta d-voastra...asa ca fapt divers)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 27, 2007 11:48 am 
Neconectat

amplificatoarele necesare sunt:

2xDPA2000 - 1120 Eur/buc
1xMPA-4.400 - 1050 Eur
2xAMIC - 280 Eur/buc

toate de la ECLER
www.ecler.es

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:16 pm 
Neconectat
User

Mai asteapta pretenu dj o oferta de la LEM audio italia....

Si cred-ca va face alegerea finala....

http://dynatone.ru/catalog/acusticsys/lem/

http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/scr ... kat=951356

Astea 2 linkuri mi le-a dat ca oferta de interior..cica are separat pt interior si exterior....sa vdm..cand vin si cele cu oferta pt exterior....

Daca aveti ceva de adaugat/mentionat/criticat in comparatzie desigur cu paudio si sistemul PRAXIS ...va rog mult....sa eliminam din ofertele concurente ....eu personal cred-ca l-am cam convins ca nu e mai nimik de capul acestor LEM-uri..citind pdf-urile cu spec tehnice cele prezente zik..ca cele pt exterior inka nimik..

MS MULT !!

Astept orice obiectii pe aceasta tema LEM P-Audio PRAXIS ...sonorizari interior/exterior de mare putere ..!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:19 pm 
Neconectat

cred ca glumesti :lol:

LEM are 122 dB SPL continuu si sunt bassreflex
PRAXIS are 140 dB SPL continuu si sunt full horn loaded

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:32 pm 
Neconectat
User

Este vorba de oferta de interior deocamdata..

Sa vdm cu ce se scot la exterior :roll: ..deocamdata da asa sta situatzia..adica prost pt ei....

Dar in genre ce se aude cu LEM astia..ce si cum..?!.....

Astept si de la DNA, daca se poate ceva elocvent ..la subiect...sa eliminam orice dubiu de sisteme concurente.....

Eu orikum astept si am sa va tzin la curent cu tot ce apare nou..in privintza bataliei pt noul SISTEM !al prietenului Dj(tare onorat as fi repet..sa aduc asa ceva la cluj..si am sa ma lupt pt aceasta!).....

Deocamdata sesiunea..bat-o vina..inca un pik si sper dupa 10 feb..sa fie ok...cu ex....deocamdata suntem in grafic :wink:

Numai bine!..asteptam orice pe aceasta tema LEM SOUND vs P-AUDIO PRAXIS !!

Multumesc anticipat !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:32 pm 
Neconectat
User

am avut ocazia sa dau peste acest sistem http://dynatone.ru/catalog/acusticsys/lem/ si sincer nu e foarte impresionant. nu cred s-ar putea face o comparatie cu ce iti ofera Nexus ;) uita-te un pic la spl, stie el ce zice;) , gandeste-te ce inseamna 140 de dB pt urechea umana si inca ceva nu prea poti compara un sistem 2.1 k acela cu o linie full horn loaded ( avand in vedere ca ar trebui sa duca undeva la 500 de persoane....
:roll: ) fie pe indoor sau outdoor
personal, ti-as recomanda sa mergi pe ceea ce iti ofera Nexus

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:37 pm 
Neconectat

LEM e un producator bun , are produse bune, dar nu cred ca poate oferi un raport pret/ performanta mai bun 8)

P.S.

LEM are P-audio inside :lol:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului: Re: !!
MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:38 pm 
cmanager scrie:
LEM SOUND vs P-AUDIO PRAXIS !!

nu ca as vrea sa ii fac publicitate la nex, dar cred ca glumesti... asta din pct de vedere al spl-ului. :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Dum Feb 04, 2007 2:45 pm 
Neconectat
User

Deocamdata da...se pare ca e gluma asocierea asta.....dar...astept cu sufletul la gura ce ii ofera pt exterior..si vdm atunci.....daca se mai echilibreaza..

Asta chiar nu stiam ca are P-audio inside...interesant !.

:roll:

Sa nu va indoitzi vreo clipa ca daca era dupa mine as fi ales PRAXIS.nu asta e pr...pr e sa desfiintam LEM...din competitzie PUNCT !...pana vine si oferta pt exterior da,..deocamdata e o gluma asocierea asta....praxis lem indoor

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 13 mesaje ] 

Ora este UTC + 2