The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 11:27 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 395 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mad Pro System
MesajScris: Mar Iul 23, 2013 6:54 pm 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
eu sunt de parere ca ar fi o idee bine sa facem un proiect in jurul acestui difuzor , care este exceptional.
http://poweraudio.ro/Difuzoare_profesiona ... _P180-2242

Pretul este foarte convenabil pentru ceea ce ofera in materie de performanta.

Daca vrei , pot sa-ti dau si 18TBX100 dar va fi semnificativ mai scump

Ce proiect exceptional cu P-180-2242? (poate sunt interesat..) Nu e o urgenta, sa vedem despre ce e vb. Un alt bassreflex-horn loaded cu P-180? Este recomandat acest woofer/subwoofer in WMX Horn? (X.Max mai mic,Bl mai mic).

Imi trebe din start 2 buc. ..vreau sa tesetez etc. Poate e suficient..poate nu :/ O vedem.
Problema a 2a: amplificarea si procesarea: trebe un crossover procesor cu functia de high pass la 30hz..35hz. Vreau sa folosesc si "sound maximizer" ..am mai avut (...) . Amplificarea : nu s..sunt ft multe oferte. :? Ce imi recomandati? varianta 1 cu difuzor B&C , varianta 2 : cu P 180.

Sus

MesajScris: Mar Iul 23, 2013 7:29 pm 
Eu zic b&c ! Daca vrei sa sune aproape de original!

Sus

MesajScris: Mar Iul 23, 2013 10:25 pm 
Neconectat
User

Grigoriu_Raducu scrie:
Eu zic b&c ! Daca vrei sa sune aproape de original!

..sa suna cat mai dinamic si moale! Am auzit basi cu JBL J2242 si basi Martin Audio. Amandoua este ft. ok. De la JBL SRX 728 , dual 18" bassreflex , + cu difuzorul 18TBX100 >Martin Audio WLX Bassreflex - Horn.

Sus

MesajScris: Mar Iul 23, 2013 11:48 pm 
Neconectat
User

Offtopic. Bine ai revenit ! Vezi ca nu poti sa stai departe de " jucarii" prea mult timp?

Sus

MesajScris: Mie Iul 24, 2013 12:16 am 
Neconectat
User

C.Stoica scrie:
Offtopic. Bine ai revenit ! Vezi ca nu poti sa stai departe de " jucarii" prea mult timp?

Ms ! :) Da, asa este :D Acum doresc un sistem compact , tip line array classic cu difuzoare performante , incinte din europly cat mai usoare - compacte ,puternice :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Iul 24, 2013 10:39 am 
Neconectat
User

Daca doresti bassi usori , compacti si puternici ai putea arunca o privire si la subwoofer-ul Nexus Velocity XDT :D

Sus

MesajScris: Mie Iul 24, 2013 11:21 am 
Neconectat
User

Rus Cristian scrie:
Daca doresti bassi usori , compacti si puternici ai putea arunca o privire si la subwoofer-ul Nexus Velocity XDT :D

Da, am vazut se pare ft ok! Constructie/model frumos , are si wati si spl-uri . Oricum doresc cva unic cu mici modificari , deci 75% ca le fabricam noi incitele,daca nu il iau sau trimit o comanda la Nexus Acoustics. Inca nu sunt hoatarat,conteaza si preturile bineinteles si hornul bassreflex de la Martin place mult ca si design cat si specificatiile . In leg cu topuri , raman cu o buc. 10" medi-bas + o buc 1" sau 1,5" inalte cu horn "array".Firma Reinkus&Heinz are un sistem asemanator.http://www.renkus-heinz.com/pdf_datashe ... X101LA.pdf . Nimic special,incinte bassreflex, cu exceptia ca in topuri folosesc 2 inalte/incinta.

Sus

MesajScris: Vin Iul 26, 2013 12:50 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Milan, de curios, ce te-a determinat sa revii in acest domeniu ? :roll:

Sus

MesajScris: Vin Iul 26, 2013 8:36 am 
Milan Gheorghe scrie:
Ms ! :) Da, asa este :D Acum doresc un sistem compact , tip line array classic cu difuzoare performante , incinte din europly cat mai usoare - compacte ,puternice :mrgreen:

Doresti un sistem line array veritabil sau ceva care sa semene cu unu ?
E foarte greu sa faci 2 boxe pe 2 cai , dar un sistem line array . ( nu ma refer la tamplarie )

Sus

MesajScris: Vin Iul 26, 2013 10:17 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Nu recomand sa faci line array daca ai de sonorizat mai putin de 5000 de persoane in mod uzual.

Din cate am vazut vrei sa ai doar cativa elementi pe laterala , insuficienti pt a obtine sursa de tip linie corecta.

De aceeasi bani poti obtine un point source net superior.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

MesajScris: Lun Iul 29, 2013 10:34 am 
Neconectat
User

Bogdan Luha scrie:
Milan, de curios, ce te-a determinat sa revii in acest domeniu ? :roll:

Place atmosfera,lumea la sonorizari/concerte.Totul a inceput acum de o luna,la festivalul de bere la noi. :)

Sus

MesajScris: Lun Iul 29, 2013 10:50 am 
Neconectat
User

Mircea Bartic scrie:
Nu recomand sa faci line array daca ai de sonorizat mai putin de 5000 de persoane in mod uzual.

Din cate am vazut vrei sa ai doar cativa elementi pe laterala , insuficienti pt a obtine sursa de tip linie corecta.

De aceeasi bani poti obtine un point source net superior.

Am vazut cva fotografii pe net despre sisteme de boxe "line array" unde erau 4 sau 6 buc. elementi - topuri cu 1buc. sau 2buc. basi / parte. Din start ramane asa cum e si la schita :| In caz daca merge treaba bineinteles ca sistemul se completeze cu mai multi elementi-topuri+basi. +amplificarea.

Boxe : Top(Mid-High)Elements :1 x Eminence DELTA 10B + 1x Selenium D220 sau 220ti + horn , incinta bassreflex cu waveguide ;
Basi: BR-Horn WMX by Martin Audio 1 x 18" . Aveti alte idee? Please coment ..oricum nu doresc un sistem asa mare,deci sonorizari outdoor pana 2000participanti.. 2500 maxim.

Sus

MesajScris: Lun Iul 29, 2013 10:57 am 
Neconectat
User

Mihai Cimpoeru scrie:
Milan Gheorghe scrie:

Doresti un sistem line array veritabil sau ceva care sa semene cu unu ?
E foarte greu sa faci 2 boxe pe 2 cai , dar un sistem line array . ( nu ma refer la tamplarie )

Asta am gasit dupa 1min . de cautare pe google: E un pic mai mic, adica un element are 1 buc woofer pe 8" si 1 buc inalte.
http://www.stsproaudio.com/index.php?p=v10i .. 1 x 12" with 1,75"vc. comp driver:http://www.tundramusic.com/qsc-kla12-the-2-way-kla12-powered-line-array-loudspeaker-features-a-1000w-amplifier/

Sus

MesajScris: Lun Iul 29, 2013 1:29 pm 
Daca vrei un line array veritabil, iti trebuie un anumit horn pentru inalta ( cu dispersie foarte mica pe verticala ) si o anumita forma a incintei . Pe langa asta ca sa fie line array coloana trebuie sa aibe si o anumita lungime ( in functie de pana la ce frecventa vrei sa lucreze ca line array ) . Poti sa faci la inceput doar 2-3 topuri pe laterala daca ai de gand sa mai faci cand ai bani , dar daca tu vrei sa sonorizezi evenimente mici poti sa ramai la un point source pe care il poti atarna sa semene line array . Aici ti-as recomanda difuzoare de maxim 10 ( de preferat pe neo sa fie usoare ) sa iasa cat mai mici si driver de 1 , sau daca faci cu 2x10 poti pune driver de 2 .

Cu 3 boxe de 2x10 si driver de 2 pe laterala eu zic ca in aer liber poti sa sonorizezi la 1000 persoane .

Sus

MesajScris: Lun Iul 29, 2013 7:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Line array...este doar pentru aer liber sau sali foarte mari la care peretele din spate nu poate reflecta sunetul inapoi pe scena ... in sali mici ( sub 1000 de oameni ) si restaurante este o prostie .
In plus , pretul este mai mare fata de incinte clasice datorita sistemelor de ancorare , care trebuie obligatoriu sa fie omologate de producator si certificate de ISCIR .
Asta daca se intampla ceva rau...sa nu fi acuzat de omor din culpa ...

High
Performance Un produs unicat de o calitate deosebita si construit din pasiune
Audio

Leonardo Fibonacci : F(n) = F(n–1) + F(n–2)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 395 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2