Mircea Bartic scrie:
Cu parere de rau, cred ca solutia ta sta in subwoofere pasive + amplificare separata cu DSP intern.
Din pacate cred ca ai dreptate. Am tot studiat piata in ultima perioada.
Unicul subwoofer activ care ar fi meritat sa fie luat in seama ar fi Yamaha DSR118w. Ca si specificatii pare destul de ok. Se apropie de EV SBA 760 si ar avea avantajul ca e pe 18'. Dar de felul meu nu sunt fan Yamaha.
Din pacate nu este cu nimic mai bun decat restul sculelor de genul asta de pe piata. L-am ascultat.
Avem in inventarul firmei de evenimente si o pereche de boxe DSR115 si stiu ce le poate pielea.
Gandeste-te cam la ce nivel sunt lucrate acele boxe de la Yamaha daca incintele sunt facute din PAL
Am avut o boxa la reparat dupa ce a cazut de pe stativ si i-am facut pozeFişiere ataşate:
yamaha.jpg [ 132.39 KiB | Vizualizat de 5273 ori ]
Am inteles ca aceasta serie ar fi cu Nexo bla bla, dar chiar si asa nu m-au convins.
e doar marketing pentru ca Yamaha a cumparat NEXO
e exact aceeasi chestie cand Behringer spune ca foloseste tehnologie Turbosound in produsele sale... (Behringer a cumparat Turbosound si chiar spune chestia asta) - evident boxele behringer raman niste stifturi indiferent de parerea celor de la departamentul de marketing.In plus pt mine, din cauza unor probleme de sanatate e foarte importanta greutatea. Macar EV aveau rotile pt transport ceea ce ii facea cat de cat suportabili. Dar acest model de Yamaha nu are asa ceva, deci probabil ca va trebui sa caut si un carucior special pt transport, pt ca sincer nu ma vad carand in brate 43 de kg . Chiar daca as avea si ajutor.
Ca o concluzie cred ca o sa renunt si la ideea de Yamaha in special si sub activ in general, asta daca nu apare vreo sugestie din partea unui coleg de forum.
Poate nu ar fi o idee rea pana la urma sa studiez putin si piata subwooferilor pasivi. Asadar, stimati colegi daca aveti ceva propuneri de boxe pasive asemanatoare ca specificatii cu Yamaha DSR118 V/ EV SBA 760, dar la o greutate rezonabila, acestea sunt binevenite. Subwooferii vor fi folositi pt activitati de DJ in combinatie cu doi sateliti de 400 w pt muzica de toate genurile (populare, dance, latino, hip hop, minimal,etc).
In plus cred ca o sa iau si un procesor de sunet. Aici am vazut ca sunt multe discutii pe forum si o sa ma apuc acum de studiat.
Multumesc!
Nu uita ca si noi putem sa-ti furnizam exact ceea ce-ti doresti fara compromisuri si la un pret corect.