The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iun 28, 2025 5:58 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Marilyn Manson in Bucuresti
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 2:12 pm 
Neconectat
User

Emag!c Entertainment organizeaza in Bucuresti (complexul ROMEXPO) in zilele de 30 iunie - 1 iulie, prima editie a B'ESTIVAL
Cap de afis MM :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 8:41 pm 
Neconectat
User

Vai ce tare! Nici daca mi-ai da bani nu m-as duce sa il aud pe ala cum B*****E in microfon, kthxbye. :wink:

Editat de stefanev: mare grija la limbaj

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 8:54 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

don .. vezi-ti de house-ul/manelele/dance -ul sau ce dumnezo ti-o placea si tie .....
daca nu iti place cum canta omu .. taci si da "back"
eu nu am comentat nimic la postul cu nush ce festival de muzica electronica .. din simplul motiv ca nu am vrut sa ii jignesc pe cei care asculta acest gen ... (eu nu agreez acest gen ABSOLUT deloc)

succes

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 9:18 pm 
Don daca ai stii ce usor e sa faci un concert cu trupe de shit din romania :roll: . Un micorfon si o intrare de semnal si la microfon se zice "buna seara orasu cutare", "ce mai faceti", si "la revedere" si apoi playback sau canta refrenul peste piesa

Am o slabiciune pentru concertele de rock deoarece imi dau seama cat de bine trebuie sa fie reglajele.

ai vreo 8 microfoane de voce, chitare procesate, microfoanele de la tobe 8) , apoi vin compresoarele reglate la perfectiune, limiterele, dsp-urile, etceteraaaa.
Un rack plin cu o groaza de leduri ce fac ca si un brad de craciun. 8) 8) 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 9:51 pm 
Neconectat
User

neinvins scrie:
don .. vezi-ti de house-ul/manelele/dance -ul sau ce dumnezo ti-o placea si tie .....
daca nu iti place cum canta omu .. taci si da "back"
eu nu am comentat nimic la postul cu nush ce festival de muzica electronica .. din simplul motiv ca nu am vrut sa ii jignesc pe cei care asculta acest gen ... (eu nu agreez acest gen ABSOLUT deloc)

succes

Aia e MUZICA, nu zgomot, worship satan etc...sau nu ai tradus niciodata versurile lui MM? Sau nu stiai ca si-a scos o coasta ca sa poata sa isi faca singur blowjob? Ma scarbesc lucrurile astea si genul asta de muzica satanista, no offense!
Tu esti in stare sa compari muzica electronica cu tzipetele alea in microfon ale lui MM and stuff? Sa fim seriosi...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 9:52 pm 
Neconectat
User

@adi:
Sunt deacord 100% ca este extrem de greu si ii RESPECT pe cei care sonorizeaza asa ceva, dar eu vorbeam de altceva mai sus. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 10:03 pm 
pai am uitat sa spun cred ca nu ascult nici un fel de rock din 90 in prezent.

Dar la un dvd live cu orice gen de rock ma uit oricand cu placere :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 10:20 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

totusi DOn .. eu tot nu inteleg care e problema ta .....
de ce postezi aici?
asa .. numa sa te simti tu mai bine .. am tradus si versuri ... am cumparat si albume .. si am scultat .. unele cu mai multa placere, altele cu mai multa.
nu pot sa zic ca imi place TOT ce a cantat manson .. dar e ok.
in mod sigur voi fi acolo.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 11:11 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Calmati-va, exprimati-va intr-un mod civilizat, fara a aduce ofense ... !!!

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 22, 2007 11:32 pm 
Neconectat
User

Ha , ha , chiar nu inteleg de ce atitea dezbateri pe marginea subiectului asta. Omul e un artist perfect si show-ul lui e autentic , indiferent daca ceea ce face are valoare sau e real shit.
Mi se pare un eveniment important din pct de vedere al desfasurarii, unde cu siguranta vor fi etalate solutii de sonorizare si lumini de top. Va fi show 101%

Sper ca macar asta sa intereseze .
Hai Pa !

Ultima oară modificat de catalin gramada pe Vin Mar 23, 2007 12:17 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 23, 2007 12:01 am 
Neconectat
User

Don scrie:
Sau nu stiai ca si-a scos o coasta ca sa poata sa isi faca singur blowjob?

Wow..ce interesant...so fu__ing what?
Freddy Mercury avea niste inclinatii sexuale nu tocmai normale. Sa inteleg atunci ca ar trebui sa imi arunc cd-urile cu Queen? Exemple sunt destule, nu numai in muzica.

Nu-ti place muzica nu asculta.
Nu te obliga nimeni sa mergi la concert si nici boxele de acolo nu se aud pana la tine acasa ca sa te simiti iritat.
Trebuie neaparat sa intri aici sa ii sacai pe altii?

Unora le place m. manson, mie imi plac cateva albume.
Nu ascult tot timpul, depinde de dispozitia in care sunt.
Imi face mai mare placere sa il ascult decat unele zdranganeli drum&base, goa, manele, muziCA COmerciala romaneasca (cacofonia e intentionata) etc etc.

Aici nu e casa ta ca sa te enervezi cand un vecin asculta manele sau M.M. si te deranjeaza. E un forum public. Tu ne deranjezi cu cruciada ta!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 23, 2007 12:13 am 
La autopsia lui Bob Marley s-au descoperit 2 specii de paduchi :lol: si asta inseamna sa nu ii ascult muzica cand pisc de fund o femeie? Sa fim seriosi.

De manelisti ar trebui sa ne legam :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 23, 2007 2:33 pm 
Neconectat
User

adircf are mare dreptate cand spune

[quote="AdiRCF]Am o slabiciune pentru concertele de rock deoarece imi dau seama cat de bine trebuie sa fie reglajele.

ai vreo 8 microfoane de voce, chitare procesate, microfoanele de la tobe Cool , apoi vin compresoarele reglate la perfectiune, limiterele, dsp-urile, etceteraaaa.
Un rack plin cu o groaza de leduri ce fac ca si un brad de craciun. Cool Cool][/quote]

pt ca la concertele mari, organizatorii nu isi bat deloc joc de trupa si aduc sisteme serioase ( ce-i drept care costa bani foarte seriosi ) care au ingineri de sunet foarte seriosi si care lucreaza cu simt maxim de respnsabilitate; Cu alte cuvinte sunetul este foarte bun dpdv calitativ ( fara distorsiuni, dinamica destul de buna, excelenta comparativ cu inregistrarile de ep album ).
De exemplu cand am fost la Depeche sunetul a fost excelent, cu toate ca mi s-a parut incet ( din cauza distorsiunilor foarte putine ) am avut in partea din fata a scenei, exact in partea cealalta a stadionului peste 110 dB cam in toata banda audio. Nu mai zic nimic de subbas, pt ca daca este sa-l comapram cu subbasurile din cluburi cam lasa de dorit cele din cluburi; efectiv la toba mare spuneai ca este ca un cutremur, asa de tare se simtea si in haine, si in tine si si in betonul de sub tine. Apropo de asta, am o inregistrare mp3 scoasa exact din miexerul lor la jumatate din a pain that i;m used to ( de la inceput pana dupa ce termina prim strofa, inclusiv o parte din bucata cu chitara ) si pot sa va spun ca are o dinamica de cel putin 4 biti ( 24 dB ), si asta in varianata de mp3; ce pot sa va mai spuns este ca iti trebuie headroom sanatos la amplificator ca sa sune cum trebuie acest mp3, si si niste boxe capabile de 40 Hz.

Adevarul este ca orice trupa de rock ce se respecta are si un sunet corect; fie ea si din romania, fie din strainatate ( vb de Iris, pe care i-am auzit si pot sa spun de acolo ca planarele se descurca excelent in aer liber ) deci orice rock live trebuie ascultat. Din ce am auzit, s-ar putea sa vina prin Ro U2...nu-mi plac deloc in mod special, dar o sa fac tot posibilul sa merg, pt ca ei concerteaza pe boxe Turbosound, deci :twisted:
Acum poate imi place mie sa ascult mai mult piese inregistrate live decat cele care sunt pe album, dar adevarule ste ca, cu toate ca nu suna exact live ( au si ele parte de o procesare, dar mai mica decat cea care se aplica celor de pe album ) si ca dpdv calitativ nu se ridica la calitatea albumului ( ma refer la chestiile precum claritate, vce perfecta etc ) din punctul meu de vedere suna mult mai bine.

Asa ca, mergand la concerte rock, va mai educati putin urechea.

PS: Nu ma refer la orice trupa, pt ca mai sunt si trupe rock la care fie sonorizarea lasa de dorit, fie cel care sta la mixer este surd si acoloc hiar ca mertia sa mergi doar daca esti fan si reusesti sa faci abstractie de calitatea sunetului.
Hai ca m-am lungit prea mult. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 23, 2007 8:30 pm 
Neconectat
User

Don...ce pot sa zic...decat ca dai dovada de prost gust. Daca lui x ii place trupa nu stiu care, vii tu ca musca sa te bagi comentand...serios deja asta arata a celebra cearta dintre rockeri si manelisti, fiecare criticand pe celalalt. Eu nu tin cu nici una dintre cele doua tabere.

Cum spuneam, dai dovada de prost gust si de egoism, pentru ca tu critici pe altii referitor la ce asculta, aruncandu-le in fata jigniri legate de trupele/genurile ascultate in acelasi timp laudandu-ti muzica pe care o asculti. Pur si simplu ma dezgusta genul asta de afirmatii. Plus ca esti prost informat. MM si-a scos o pereche de coaste pentru filmarea videoclipului Dope Show si sa nu ma contrazice dandu-mi linku-uri cu site-rui de muzica care sustin numai abureli, pentru "HAUSERI", ca iti dau 1001 dovezi.

Don scrie:
@adi:
Sunt deacord 100% ca este extrem de greu si ii RESPECT pe cei care sonorizeaza asa ceva, dar eu vorbeam de altceva mai sus. :wink:

Daca ai fi mai bine informat ai stii ca genul rock este divers. De trupe precum Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd ai auzit in viata ta? Ultima este celebra pentru spectacolul aparte de lumini si a echipamentelor folosite, ei fiind primii daca nu ma insel care au folosit sunetul stereo in concert.Trupele astea impreuna cu alte cateva au scris istoria muzicii, daca nu erau de exemplu cei de la Pink Floyd, asa zisii DIJEI de astazi nu aveau sintetizatoare sau alte din astea. ultima din urma este celebra pentru spectacolul aparte de lumini si a echipamentelor folosite, ei fiind primii daca nu ma insel care au folosit sunetul stereo in concert. La concertele de muzica rock sau cel putin muzica cantata live se depune cel mai mare efort.

Pot sa spun ca am ascultat foarte multe genuri de muzica, atat rock, rap, blues, folk cat si electronic si toate incrangaturile acestuia. Si pot sa spun ca imi plac toate si le ascult cu mare placere. Ba chiar am si fost la concerte cu Eftimie, am fost si la Optick si am fost si la Armin van Buuren. Vei intreba cum de un rocker ascult si muzica electronica sau invers..uite simplu. MM deja nu mai face un simplu concert ci face deja spectacol. Daca faci gura la MM ma intreb ce ai zice daca ti-as da sa asculti trupe de genul Six Feet Under, Cannibal Corpse sau Vader. Cred ca numai dupa nume iti dai seama la ce ma refer. Nu cred ca ai mai dormi la noapte.

In concluzie fane tuturor un favor si lasa-te de psotat abureli de genu ca vai ce tare e trupa care o ascult eu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 12, 2007 7:47 pm 
Neconectat
User

Citat:
Daca faci gura la MM ma intreb ce ai zice daca ti-as da sa asculti trupe de genul Six Feet Under, Cannibal Corpse sau Vader. Cred ca numai dupa nume iti dai seama la ce ma refer. Nu cred ca ai mai dormi la noapte.

:lol: :lol: :lol:
MM nu are absolut nici o treaba cu black metal.E chiar foarte departe de acest gen.Eu l-as incadra sa zicem la rock alternativ-industrial.Toata treaba cu Satana si vrajeli e doar o chestie de imagine, nimic mai mult. Pentru mine, MM imi inspira o imagine despre fetite de 14 ani,care cred ca este cool sa asculti MM.Bine, toata lumea trebuie sa inceapa de undeva.
Singurul lucru pe care il admir la om este ca are gusturi bune la femei( Jenna Jameson :lol: :lol: )

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2