Stimati forumisti , am nevoie de ajutorul vostru in a lua o decizie in legatura cu un cumparator ''nemultumit''.
Dupa cu ati observat am cateva produse la sectiune a vanzari, si pana acum nu am avut probleme cu vreun cumparator ,sa fie
nemultumit de produs, in raport cu pretul care l-a platit bineinteles.
Problema:
Am trimis amplificatorul la cineva (daca vreti va dau si nume) bineinteles dupa negocieri si chestii de genu ( eu doar atata am si vreau amplificatorul..) am spus hai sa ii fac un bine omului si sa imi vand si eu marfa ( in 3 saptamani plec din tara si sa nu raman cu ea) ca oricum nu ma imbogotesc de pe produsele de la vanzari.. I-am lasat amplificatoul de la 1000 la 750 de lei( foarte mult in opiinia mea..)
In poza de la vanzari se vad foarte clar specificatiile din catalog si cam tot ce ai vrea sa stii despre un amplificator , plus poze cu el.
Din greutatea lui de 4,5 kg iti dai seama ca e un amp cu sursa in comutatie care nu are foarte multe sub capota..
Dupa ce a ajuns ampliful la cumparator am primit urmatorul mesaj..

Intrebarea mea e:
Din momente ce avea toate datele , putea sa ma intrebe orice sa imi ceara poze cu si cu sudura de la cel mai mic rezistor sau dioda sau condensator SMD..
ce ma sfatuiti sa ii trimit banii inapoi?Va multumesc pentru ajutor!
( o sa adun raspunsurile DA (trimite) si pe cele NU ( nu trimite) si care sunt mai multe castiga)