The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 27, 2025 10:52 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Cumparator '' nemultumit''
MesajScris: Mie Mai 07, 2014 9:24 am 
Neconectat
User

Stimati forumisti , am nevoie de ajutorul vostru in a lua o decizie in legatura cu un cumparator ''nemultumit''.

Dupa cu ati observat am cateva produse la sectiune a vanzari, si pana acum nu am avut probleme cu vreun cumparator ,sa fie
nemultumit de produs, in raport cu pretul care l-a platit bineinteles.

Problema:

Am trimis amplificatorul la cineva (daca vreti va dau si nume) bineinteles dupa negocieri si chestii de genu ( eu doar atata am si vreau amplificatorul..) am spus hai sa ii fac un bine omului si sa imi vand si eu marfa ( in 3 saptamani plec din tara si sa nu raman cu ea) ca oricum nu ma imbogotesc de pe produsele de la vanzari.. I-am lasat amplificatoul de la 1000 la 750 de lei( foarte mult in opiinia mea..)
In poza de la vanzari se vad foarte clar specificatiile din catalog si cam tot ce ai vrea sa stii despre un amplificator , plus poze cu el.
Din greutatea lui de 4,5 kg iti dai seama ca e un amp cu sursa in comutatie care nu are foarte multe sub capota..
Dupa ce a ajuns ampliful la cumparator am primit urmatorul mesaj..
Imagine

Intrebarea mea e:
Din momente ce avea toate datele , putea sa ma intrebe orice sa imi ceara poze cu si cu sudura de la cel mai mic rezistor sau dioda sau condensator SMD.. ce ma sfatuiti sa ii trimit banii inapoi?

Va multumesc pentru ajutor!

( o sa adun raspunsurile DA (trimite) si pe cele NU ( nu trimite) si care sunt mai multe castiga)

Ultima oară modificat de Maris Alexandru pe Mie Mai 07, 2014 1:41 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cumparator '' nemiltumit''
MesajScris: Mie Mai 07, 2014 10:26 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

omul e un idiot dupa parerea mea

nu vad de ce ai returna banii in conditiile in care amplificatorul functioneaza si a ajuns in perfecta stare.

El a fost de acord sa cumpere ceea ce a fost pus la vanzare in cunostinta de cauza.

Faptul ca undeva in amplificator sunt niste condenstaroi de 3300micro nu inseamna ca amplificatorul are o putere sau alta.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: Cumparator '' nemultumit''
MesajScris: Mie Mai 07, 2014 3:05 pm 
Neconectat
User

si eu sunt de acord cu Mircea

atat timp cat scula este cea din anunt si este in stare de functionare... nu vad unde e problema

e dreptul fiecaruia sa-si aleaga produsul de pe piata care ii convine si despre care stie ca`i este de folos
atat tip cat ai prezentat fisa tehnica cu care a venit amplificatorul... deja treaba este mai mult decat suficienta

daca ar fi cumparat din magazin amplificatorul ar mai fi putut exista serviciul de returnare in 1-2... sau pana la 30 de zile in regim de "nu`mi place / nu`mi convine"
dar aici vorbim de cumparat din magazin, cu factura, garantie de conformitate si PRET INTREG
in momentul in care negociezi la 75% din pret, deja mai castigi ceva si pierzi la credibilitate ... dar totusi nu te obliga nimeni si nimic sa faci afacerea

cat despre evaluarea asta cu "cred ca are max 2x100" si "are filtraje de 3300 micro" ....deja ne duce cu gandul ca vorbim de cineva care nu prea se pricepe :roll:

Sus

MesajScris: Mie Mai 07, 2014 3:23 pm 
Neconectat
User

Treaba este ca dupa toate chestiile care nu ii convin.. ar fi vrut sa cumpere si
Rack ul de 14 u si sa ii fac o reducere pentru ca '' l-am pacalit cu ampu''' ce gluma buna..
:)))

Sus

MesajScris: Mie Mai 07, 2014 4:02 pm 
Neconectat
User

combinatori de 2 bani :shock:
jenibil!

Sus

MesajScris: Mie Mai 07, 2014 9:36 pm 
Neconectat
User

Nu trimite nici un ban !!! Ai procedat foarte corect si cinstit in anunturile de vanzare. Observ ca respectivului ii cam plac tiganiile, nu iti mai bate capul ! Cred ca va urma un anunt bomba pe siteu-rile de vanzari.

Sus

MesajScris: Mie Mai 07, 2014 9:39 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Maris Alexandru scrie:
Treaba este ca dupa toate chestiile care nu ii convin.. ar fi vrut sa cumpere si
Rack ul de 14 u si sa ii fac o reducere pentru ca '' l-am pacalit cu ampu''' ce gluma buna..
:)))

Si mie mi se pare OK tranzactia; faptul ca el nu s-a documentat ce are aparatul sub capote il priveste, ar trebui sa dea vina pe el, ca nu a studiat destul. :))

Sus

MesajScris: Dum Mai 11, 2014 10:56 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

In momentul in care dai banul pe un produs, si costa o anumita suma, esti multumit ca ai facut o afacere buna.

Daca nu este ce te astepti ca putere, nu este problema vinzatorului ci a cumparatorului si in mod special a producatorului.

Eu tot urlu si scriu pe forumuri, de evitat chinezismele de mii de wati la preturi mici, aia nu este afacere, este aruncare de bani in vint.

Watii adevarati COSTA!

Daca amplificatorul trimis, era defect, cumparatorul ar fi avut dreptate, insa cind aparatul trimis respecta contitiile intelegerii, tu nu ai nici o vina.

A, ca nu scoate puterea , nu e treaba ta.

Vrea putere, sa plateasca !

De aia eu la tot ce repar sau vind, fac filmari pe sarcina rezistiva sa vad "ce poate" cu adevarat, "SCULA" respectiva.

Mai intrati si la "Laboratorul lui Leco" din cind in cind, sectiunea aia nu e pentru mine, este pentru voi sa stiti ce e bun si ce e mai putin bun...

Despre ce amplificator este vorba?

O poza, un link ceva?

Sus

MesajScris: Lun Mai 12, 2014 8:56 pm 
Neconectat
User

Este un amplificator China pe nume Deton GT.4.0

Nu este un amp care sa poata fi comparat cu nici o firma respectabila.. dar se poate bate linistit cu orice de nivel entry..( behringer iNUKE ,, si alte amplifuri similare cu sursa in comutatie de nivelul asta)

Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Ora este UTC + 2