poti masura i nuke cat vrei , in conditii reale de functionare pe boxe identice cu semnal identic nu depaseste ep 4000, am facut comparatia a reia oara pana acum, cu limiterul la -3, -4,5,-6, ca fara limiter la primul varf intra in protectie si daca e pe 8 ohm, de incalzit nu se incalzeste , suna acceptabil, dsp este ok ,pretul pe care il are este ok la ce ofera, DAR:puterea reala nu este cea declarata, , chiar daca pe o frecventa fixa scoate o putere mai mare , cand dai semnal muzical se schimba treaba, nu te baza pe el mai mult decat pe ep4000-ep2500, personal as opta mai repede pe ep4000 decat pe i nuke pt simplul fapt ca si daca creste brusc semnalul din dif motive ep intra in clip , nu se aud modificari majore in boxe(clip scurt) , pe cand la i nuke te poti astepta , sa intre direct in protectie , daca limiterul nu e activat, iar daca acesa este activat tre sa-l pui la -4,5 macar, fapt care duce la modificarea sunetului din boxe foarte sesizabil-si neplacut in momentul in care intra limiterul suna mai prost decat ep 4000 in clip, singura solutie este sa-l utilizezi la o putere mai mica, fara a fi nevoie mare de limiter sau cu limiter la -2,-3 db, acolo nu e chiar asa rau -nu stiu cum a fost masurat ,nici nu conteaza, daca l-ai proba pe live ai intelege tot ce am scris mai sus, si nu ai crede puteri de 1500 sau 1800 in 8 ohm, merge si la 166volti, tot cu aceeasi putere, asta a fost cea mai joasa tensiune unde l-am probat , atat a scazut reteaua,mai mult nu prea ar fi de spus despre el, iar ca si varianta ieftina dar superioara ca si putere ar fi t-amp 2400 unde se simte o diferenta de putere semnificativa
|