CDI_Sound scrie:
Pana la urma nimeni nu are un grafic cu raspunsul acestei incinte?
Am observat ca dispersia incintei in cauza e f redusa, chiar si nexus a spus ca se recomanda folosirea a cel putin 2 incinte pe laterala. Intrebarea mea este daca se poate folosi aceasta incinta pe langa alti sateliti bass-reflex (ma gandesc la alinierea in timp a incintelor in principal)?
Am inteles ca partea de medii nu urca prea mult, motiv pt care ar trebui taiat destul de jos driverul. Nu ar merge taiat driverul undeva mai sus, sa zicem 1800 Hz si facuta o corectie pe intrare dintr-un EQ?
nu am vazut sa fi masurat nimeni raspunsul
pt partea de medii, inchipuie-ti un raspuns bandpass cu - 3dB la 160 si 1000Hz
poate fi folosita impreuna cu sateliti nearfield pt a acoperii zona apropiata de stack, in fata scenei, ramanand ca zona indepartata sa fie acoperita de horn.
Alinierea temporare este necesara.
nu incerca sa obtii prin EQ ceea ce incinta nu poate face, va suna prost si vei forta traductoarele daca o folosesti inafara parametriilor.
Eu nu inteleg de ce sunt atatea discutii si atata neincredere in legatura cu un proiect care a fost construit si testat de tatea persoane pana acum
cred ca sunt cativa zeci de useri de pe speakerplans care le-au construit , le folosesc la sonorizari mari si sunt extrem de multumiti de ele