Mai baieti ia cititi voi aici:
Citat:
- adiRCF ca si cativa alti "elforum staf" - sunt niste baieti care daca le arati solutia unei ecuatii de gradul doi zic ca nu e adevarata dar nu stie cum sa o demonstreze, adica sa o rezolve - ma adresez in special "elforum staf" (asa a fost si cu parametrii difuzoarelor spuse de mine, toti ati aratat cu degetul ca nu sunt adevarate dar nu ati demonstrat care sunt alea sau cat de adevarate sunt cele redate de producator). Asta inseamna multe lipsuri la capitolul electroacustica iar pe ceea ce va bazati sunt niste simple aplicatii practice, tipic "amatoricesti", putin mai multe ca a unui user obisnuit.
Cat despre bunul simt a onoratei asistente "elforum staf", apropo de expresia adresata mie "Mai esti si nesimtit" inclusiv de catre administrator, trebuie sa va spun ca gestul cu care a moderat unul din topicurile de la aceasta sectiune subnumitul "adiRCF" - mi-a sters si ultimul post si a mai modificat pe acolo parmise RCF cu RFT - chiar daca modificasem eu la o ora dupa ce scrisem topicul, denota un fel de "MASCARADA' a anumitor moderatori de pe acest forum cu scopul de a-mi strica (cica) mie imaginea si pentru a-mi micsora sansele de reusita cu forumul meu. In plus subnumitul AdiRCF, mai si recunoaste cu alte ocazii "fericirea lui nemasurabila" de a-mi face astfel de "caterinci pe forumuri". Stie el pe care in afara de asta.
Dar sa revin si la Nexus care, precum a spus-o si el, un "ilustru absolvent de conservator", ii place sa comenteze anumite aspecte mai putin de el stiute ci doar din observatii practice care nu au nici un fundament teoretic. In plus, putini au avut sansa sa-mi comenteze la nivel tehnic ingineresc anumite afirmatii - ma refer in exclusivitate la elforum staf - ci doar si-au dat cu presupusul prin ceea ce au observat ei si ceea ce a rezultat. E ca intr-un poveste de genul "am calculat ca un avion se deplasa cu 1000Km/ora iar onorata asistenta care le-a vazut spune ca in massmedia s-a relat o viteza de 500K/ora. Dar care e adevarat ?". In aceasta poveste "elforum staf" este onorata asistenta care a luat informatiile dintr-o parte - nici ei nu stiu cat de adevarate sunt si le-a plasat aici pe forum cu rang de credibilitate suprema. Chiar va rog sa mai intrati la mine pe forum, am vazut ca AdiRCF a si inceput sa studieze rubrica cu intrebarile incepatorilor, poate va mai lamuriti si totodata sa observatii ca o mare parte din chestiile teoretice tratate si explicate userilor au si o blibliografie - va rog sa o studiatii, in special Adi si apoi sa mi te adresezi mie pe alt topic cu afirmatii care mai care deocheata care nu au nici un fond.
In plus, pe forumul meu, niciodata nu am ezitat sa prezint anumite solutii care conduc la cumpararea unor kituri audio sau nu de la anumite firme - a se vedea cazul cu kiturile de la elprod. Pe cand aici e un fel de BAL MASCAT in care solutiile se impart in trei directii prioritare: hi-end, elprod si mai era ceva, dar in fine... "cred ca ati fost ochi si urechii si ati inteles ideea".
Ma bucur ca recunosti Vasile ca forumul tau: "forumul asta de mitocani" chiar daca are putina nuanta metaforica dar intr-un anumit sens este presurat si cu un sambure de adevar. Tu ai spus-o, Vasile ?
Si postul nr.2 special pentru AdiRCF:
Vasile a scris
Citat:
cine vorbeste... unu care din lipsa de inspiratie si neavand difuri la ghicit sa pus de a copiat elforum cuvant cu cuvant
donpetru a scris:
Citat:
Sa fim seriosi, al meu cel putin are o sectiune dedicata concursurilor pt titulatura de moderator, deci... al meu a devenit originalul. Apropo, nu ar strica sa le dai un test moderatorilor sa vezi daca mai fac fata pe acest forum, cred ca sigur AdiRCF il pica daca nu si tu.
Fac precizarea ca sunt cativa moderatorii pe acest forum si useri cu o conduita ireprosabila, inclusiv sorteh, zal.
In plus, e vrajeala chestia cu "a copiat elforum cuvant cu cuvant", e doar pura INVIDIE, doar atat. De asta e asa cald in Romania si mor oamenii pe capete!!!
P.S. Misto forum ai facut adiRCF, dar e naspa, nu cred ca strange mai mult useri decat gasca din acest topic.
Si auzi, gasca de mai sus, nu stiu cine m-a comparat cu un "mos" si nu mai stiu cum - dar nu aici pe alt forum. Auzi, cica mos ????
Va anunt cu cea mai mare placere ca vorbesc cu voi despre orice: culturism, electricitate, sonorizarii si ce mai vreti voi, inclusiv cum sa-ti exciti femeia apeland la clitorisul ei, apropo de o afirmatie mai veche de a lui adiRCF. Mai baieti, va anunt ca nu am ami mult de 30ani, de fapt mai am vreo 2anii pana implinesc aceasta varsta. Asta asa, ca sa va potolesc curiozitatea.
adiRCF a scris:
Citat:
Am cont acolo Razz da nu mai zice la nimeni
Stiu ca ai clona aia de user si in alta parte dar am lasat-o de umplutura, am vazut ca nu ti-ai trecut, parmise, nici locatia.
Frumos, adiRCF, dar si mai frumos ca ai recunoscut intr-un alt topic pe un alt forum ca mai vizitezi sectiunea destinata incepatorilor de pe forumul meu. Nu e rau, mai inveti ceva si cine stie.
Omule tu crezi ce spui? scoate-te scoate-te Editat de Parakiosu2 ( ce bine ca nu am intre 16 si 21 de ani ca intram si eu in aceiasi oala