The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 5:07 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 1:09 am 
Neconectat
User

pai n-o inteles cuvintele hollydays si locutiunea : "low up" :P

Oricum tare faza. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 1:15 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

adircf scrie:
muma lor de m**sti, macar un mail de multumire puteau trimite :evil: :lol:

firma de kkt :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 1:23 am 
:lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 9:59 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

au vazut ca e de pe o adresa de yahoo si l-au sters instant

trimite acelasi mail de pe mail-ul platit (de pe private events) si ai sa vezi ca vor raspunde :wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 2:48 pm 
L-am dat de pe mail-form-ul lor de pe site. Da-i in doba cu situ lor cu tot. :lol:

p.s. In vacanta asta pun in paralel wn-u cu un acustica C5215 L sa vedem ce si cum. :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 19, 2007 11:13 pm 
Neconectat
User

Adi, o sa postezi aici pe forum rezultate (sincere si adevarate) de la testul cu cele 2 in paralel?

Sau ti-e frica de Nex? :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 20, 2007 11:08 am 
Neconectat
User

De ce sa ii fie frica? Din cate stiu eu acum traim in democratie, daca el o sa considere ca rcf-urile alea suna mai bine...sigur o sa o zica. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 20, 2007 11:16 am 
Sebi scrie:
rezultate (sincere si adevarate) de la testul cu cele 2 in paralel?

mai degraba dupa urechile mele decat sincere si adevarate si nu pot intr-o sala mare decat in camera mea de 3 pe 2 sau cat are. Oricum nu prea-mi plac rcf-urile alea din start din cauza kilelor. sunt mari, grele, basul pe ferita si la 1000 Euro/bucata nu prea m-as baga. doar la cele cum are smin adica 525-ul.

Eu vreau doar sa vad ce sunet echilibrat si placut urechilor mele.

apropo c-am asa corectii tre sa le dau wnurilor ca sa sune bine urechilor mele.

Imagine

Sebi scrie:
Sau ti-e frica de Nex? :lol: :lol:

iti bati joc de mine? cu ce naiba l-ar deranja niste poze cu o boxa ce nu a mai fost pe forumul lui si niste pareri ?

p.s. ma inteleg bine cu mircea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 10:40 am 
Neconectat
User

adircf scrie:

apropo c-am asa corectii tre sa le dau wnurilor ca sa sune bine urechilor mele.

Cum se numeste softul ala? Ce placa de sunet ai?

Ii trebe 4dB pe bass la wn15? Pana la ce putere poti sa-l duci cu gainul ala?

Nu ar fi mai bine daca ai taia din medii in loc sa mergi cu gain pe bass? Pierderea de SPL datorata atenuarii mediilor ar putea fi compensata putin prin faptul ca poti impinge mai multa putere in boxa (fara gain pe bass)

adircf scrie:
iti bati joc de mine? cu ce naiba l-ar deranja niste poze cu o boxa ce nu a mai fost pe forumul lui si niste pareri ? .

Cred ca stii la ce ma refeream...(comparatia ce ai facut-o intre wn si 325, unde nu ai spus tot ce aveai pe suflet...initial :roll: ).

Si cand se deschide un topic de genu "PAudio vs ..." , prin vecini, se cam trage lumea pe cur... (nu vorbesc aici numai de tine, ci de...majoritatea). Tre sa scoata omu cu clestele de la voi, ca numai afirmatii ambigue postati, care lasa loc de interpretari, si astfel se ajunge intr-un cerc vicios al offtopicului :evil:

Ma referem la afirmatii in genul: "eu am avut PA, de ce crezi ca m-am orientat spre altceva?". Omu nu stie, de aceea a deschis topicul, ca sa primeasca informatii concrete. Daca sunteti dispusi sa raspundeti, raspundeti omului concret la intrebari, insotit de argumente concrete, daca nu, atunci abtineti-va de la a posta. Si astfel nu s-ar mai ajunge la pagini intregi de baliverne si nevoia de a bloca topicul...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 11:47 am 
Neconectat
User

Sebi scrie:
Ii trebe 4dB pe bass la wn15? Pana la ce putere poti sa-l duci cu gainul ala?

Nu ar fi mai bine daca ai taia din medii in loc sa mergi cu gain pe bass? Pierderea de SPL datorata atenuarii mediilor ar putea fi compensata putin prin faptul ca poti impinge mai multa putere in boxa (fara gain pe bass)

E acelasi lucru. Nu am timp sa explic, dar in mare e acelasi lucru. Diferenta este ca intr-un caz ii dai gain, in altul scazi. SI eu am +5 dB la 55 Hz si apoi un limitator ca sa nu ma duc in clipping ( cu toate ca sunetul nu difera exagerat de mult. Si referitor la ce putere poti sa-l duci ar trebui sa-l duci tot pana in puterea aia sau pana la maxim -1 dB pt ca e muzica nu semnal sinusoidal, unde daca-i dai gain la semnal sinusoidal de 4 dB tre buie sa ai si headroom de 4 dB.
Sebi scrie:
Si cand se deschide un topic de genu "PAudio vs ..." , prin vecini, se cam trage lumea pe cur... (nu vorbesc aici numai de tine, ci de...majoritatea). Tre sa scoata omu cu clestele de la voi, ca numai afirmatii ambigue postati, care lasa loc de interpretari, si astfel se ajunge intr-un cerc vicios al offtopicului :evil:

Pai poate noi vream sa le dam asa. Sti cum e, eu cred ca daca tu ai sti toate informtiile acelea tot nu le-ai da. Pur si simplu la o vreme ajungi sa te saturi si incepi doar sa stai sa vezi cum merg lucrurile, si incepi sa te gandesti daca are rost sa intervi si tu sau nu. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 12:41 pm 
Neconectat
User

gain pe bas iti trebuie la wn in functie de locatie.
Cand am ascultat boxele la adi in camin nu am simtit deloc nevoia sa ii dau gain pe bas. Nu aveau basul care ti-l da un subwoofer, dar muzica suna bine. Cu gain nu prea il faci decat sa huruie si nu mai suna asa curat dupa gusturile mele. mai bine fara, oricum au un kick de te rup.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 2:41 pm 
Neconectat
User

Citat:
Pur si simplu la o vreme ajungi sa te saturi si incepi doar sa stai sa vezi cum merg lucrurile, si incepi sa te gandesti daca are rost sa intervi si tu sau nu

Subscriu tot ce a zis RADU.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 5:36 pm 
gainul pe bas il pastrez toata seara. spl-u e foarte tare si nu trebuie sa intru cu ampliful in clip. la majorate las basul la 0 si ma duc in clip discret cateodata. chestia cu clipul o fac doar pe sculele mele pt ca stiu ca pot. pe ale altuia, nu-mi place sa le bg in rosu desii stiu ca el o face. e mai bine asa.

tot am auzit multi zicand ca wn-ul nu are bas. e drept, outdoor pe stative auzi oleaca de kick in rest nimica, dar in sala pe stative amplasate corect la un volum decent credeti-ma ca face ca tavanul fals sa vibreze si cand cobori boxa de pe stativ sa suflii scartul de pe ele. (intrebati-l pe andreis). Si alta chestie e ca astia ce au wn-uri le subamplifica si nu scot nici 40 la suta din ele. Cand le dati cu un program muzical de 2 x 500 W dintr-un traf baban atunci vorbim baietii, pana atunci nu spuneti ca nu scoate bas.

sharky are dreptate. conteaza foarte mult si locatia si modul cum iti amplasezi boxele. sunt cazuri in care cu basul al 0 faci cutremure. alte cazuri in care iti trebuie + 6 db. sunt sali in care la -20 db inaltele (vb foarte serios) tot ti se par prea tari.

sunt de acord cu ce a zis radu la faza cu saturatia :D

programul ala il gasesti aici . ii doar de vizualizare, nu-ti schimba prin intermediul usb-ului sau asa ceva daca asta ai crezut :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 8:42 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Adi, de ce nu dai mai incet difuzorul de inalta, daca ai prea multe înalte ?
Este foarte simplu. Modifici doar doua piese in filtru.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 21, 2007 9:45 pm 
nu prea as vrea sa schimb.

pana la un anumit nivel suna ok, cand se depaseste volumul respectiv, atuncia cam deranjeaza. :roll: , oricum intr-o zi de plictiseala poate o sa fac rocada sa vad ce si cum. o sa-ti cer detalii pe pm :wink:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 97 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2