adircf scrie:
apropo c-am asa corectii tre sa le dau wnurilor ca sa sune bine urechilor mele.
Cum se numeste softul ala? Ce placa de sunet ai?
Ii trebe 4dB pe bass la wn15? Pana la ce putere poti sa-l duci cu gainul ala?
Nu ar fi mai bine daca ai taia din medii in loc sa mergi cu gain pe bass? Pierderea de SPL datorata atenuarii mediilor ar putea fi compensata putin prin faptul ca poti impinge mai multa putere in boxa (fara gain pe bass)
adircf scrie:
iti bati joc de mine? cu ce naiba l-ar deranja niste poze cu o boxa ce nu a mai fost pe forumul lui si niste pareri ? .
Cred ca stii la ce ma refeream...(comparatia ce ai facut-o intre wn si 325, unde nu ai spus tot ce aveai pe suflet...initial

).
Si cand se deschide un topic de genu "PAudio vs ..." , prin vecini, se cam trage lumea pe cur... (nu vorbesc aici numai de tine, ci de...majoritatea). Tre sa scoata omu cu clestele de la voi, ca numai afirmatii ambigue postati, care lasa loc de interpretari, si astfel se ajunge intr-un cerc vicios al offtopicului
Ma referem la afirmatii in genul:
"eu am avut PA, de ce crezi ca m-am orientat spre altceva?".
Omu nu stie, de aceea a deschis topicul, ca sa primeasca informatii concrete. Daca sunteti dispusi sa raspundeti, raspundeti omului concret la intrebari,
insotit de argumente concrete, daca nu, atunci abtineti-va de la a posta. Si astfel nu s-ar mai ajunge la pagini intregi de baliverne si nevoia de a bloca topicul...