gainul pe bas il pastrez toata seara. spl-u e foarte tare si nu trebuie sa intru cu ampliful in clip. la majorate las basul la 0 si ma duc in clip discret cateodata. chestia cu clipul o fac doar pe sculele mele pt ca stiu ca pot. pe ale altuia, nu-mi place sa le bg in rosu desii stiu ca el o face. e mai bine asa.
tot am auzit multi zicand ca wn-ul nu are bas. e drept, outdoor pe stative auzi oleaca de kick in rest nimica, dar in sala pe stative amplasate corect la un volum decent credeti-ma ca face ca tavanul fals sa vibreze si cand cobori boxa de pe stativ sa suflii scartul de pe ele. (intrebati-l pe
andreis). Si alta chestie e ca astia ce au wn-uri le subamplifica si nu scot nici 40 la suta din ele. Cand le dati cu un program muzical de 2 x 500 W dintr-un traf baban atunci vorbim baietii, pana atunci nu spuneti ca nu scoate bas.
sharky are dreptate. conteaza foarte mult si locatia si modul cum iti amplasezi boxele. sunt cazuri in care cu basul al 0 faci cutremure. alte cazuri in care iti trebuie + 6 db. sunt sali in care la -20 db inaltele (vb foarte serios) tot ti se par prea tari.
sunt de acord cu ce a zis radu la faza cu saturatia

programul ala il gasesti
aici . ii doar de vizualizare, nu-ti schimba prin intermediul usb-ului sau asa ceva daca asta ai crezut

Adica vrei sa spui ca dai in wn uri cu Phonicul in clip?si ii mai dai si bass din mixer?